Kao zrna pšenice

(iz knjige “Prema Novom Stvaranju – 2012.2021 godina”, str. 527)

24. ožujka 2021. Poruka Presvete Marije, Uočnica Svetkovine Navještenja

„Predraga djeco,

evo nas opet zajedno u ovim danima pripreme za velike svetkovine vazmenog vremena. Danas više nego ikad trebate biti svjesni što znači umrijeti i uskrsnuti s Isusom. Naime, istinsko poslanje Božjeg naroda ne sastoji se u tome da se riječima navijesti da je Isus umro i uskrsnuo, već u svjedočanstvu da su njegova smrt i uskrsnuće stvarna činjenica koja se dogodila i u svakome od vas i u čitavom narodu.

Cijela Crkva Isusa Krista Svega Svemira danas je pozvana na doista veliki zadatak, ovdje na Zemlji kao i na drugim planetima: očitovati pobjedu moga Sina nad smrću i paklom. To se osobito treba dogoditi na vašem planetu, preko vas koji ste odlučili živjeti po programima koji su vam objavljivani kroz ove godine. To su programi koji vrijede za sve one koji iskreno žele pripadati Isusu preko moga Srca.

Djeco moja, pozivam vas da se u potpunosti uronite u Žrtvu moga Sina po meni, da budete suotkupitelji zajedno sa mnom koja sam Suotkupiteljica. Molim vas da živite Sveti Uskrs ne samo kao neki spomen na događaje, nego kao autentični spomen-čin, koji ove događaje aktualizira u vama, čineći ih živim i djelotvornim danas, u povijesnom trenutku kroz koji prolazi Zemlja.

Molim vas da budete kao zrna pšenice koja umiru da bi donijela plod.
Nastavi čitati…