„Obratite se, jer približilo se kraljevstvo nebesko!” (Mt 3, 1-2)

(Poruka iz knjige “Prema Novom Stvaranju – 2012.-2021. godina”, str. 189)

Poruka Svetog Ivana Krstitelja od 12. rujna 2013.

“Pozdravljam vas, predraga braćo i sestre na Zemlji! Govorim vam danas u ime Svevišnjeg Boga da privučem vašu pažnju na neke temeljne aspekte ovog vremena.

Kao što znate, ja sam bio Preteča Isusovog dolaska na Zemlju: pripremio sam mu put u Izraelskom narodu, izabranom narodu koji je očekivao dolazak Mesije, Spasitelja. Stoga sam pozvao sinove Izraelove na obraćenje, jer su samo tako mogli razumjeti veliki događaj koji ih je očekivao: Sin Božji je trebao postati čovjekom među njima za spasenje cjelokupnog čovječanstva prisutnog u svemiru. Znate što se dogodilo: Isus Krist se rodio, umro na križu, uskrsnuo i uzašao na nebo.

Isus će se vratiti još jednom na kraju vremena, slavan i moćan, kako bi sudio čovječanstvo i sakupio plodove njegova vinograda, tj. njegova naroda koji se formirao u cijelom svemiru. Svi će ga vidjeti i cjelokupna ljudska vrsta će biti pozvana pred lice Sina Čovječjega; svaki čovjek i cjelokupno čovječanstvo bit će suđeni od Isusa Krista. Također i mrtvi će uskrsnuti poradi suda. Tko bude dostojan, ući će s Isusom u novo stvaranje; tko ne bude dostojan ostat će ispod velike Barijere, u Luciferovom društvu i društvu njegovih vragova. Tako će zauvijek biti razdvojeno Dobro od Zla, djeca svjetla od djece tame.

Dakle, vratit će se Gospodin u blještavilu njegove slave. Kažem vam da se vrijeme približava.
Nastavi čitati…