Kraljev pečat

(iz knjige “Prema Novom Stvaranju 2012-2021 godina”, Luci dell’Esodo, str. 363)

Isusova poruka od 24. studenog 2019., Svetkovina Krista Kralja

„Moja draga djeco,

hvala vam što ste ovdje i što želite svečano proslaviti moju kraljevsku vlast. Uvjeravam vas da se to ne događa često, jer mnogi kršćani su rastreseni, traže druge kraljeve koji su u svijetu: kralja novca, kralja sebičnosti, kralja seksa, moći, zadovoljstva itd. To su kraljevi koji zatamnjuju moje kraljevstvo u pameti i dušama mnogih kršćana. No za vas, to ne treba biti tako.

Ja želim da moja kraljevska vlast zablista u novom narodu, u mojoj Crkvi svega Svemira i to se treba dogoditi u sili. Moja kraljevska vlast treba zablistati u cijeloj mojoj Crkvi, u svemu Svemiru i u ovom malenom ostatku na Zemlji koji se naziva „Crkvom Isusa Krista svega Svemira“. Ako pripadate Kraljevoj Crkvi, trebate zablistati mojom kraljevskom vlašću.

Započinje vrijeme u kojem će moje djelovanje sve više objavljivati kraljevstvo moje Crkve. Odsada i ubuduće moja Crkva će biti sa mnom gdje god ja budem, slijedit će me kamo god budem išao, kao što je pisano u Otkrivenju.[1] Od sada i ubuduće u svim svetohraništima, u svim svetištima, u svim portalima, na svakom mjestu gdje će moja slava zablistati, zablistat će također i slava moje Crkve.[2] Govorim o svojoj Crkvi, ali, o onoj koja je sa mnom prošla kroz moju smrt i uskrsnuće, koja nosi pečat moje kraljevske vlasti, Kraljev pečat. […]”

Klikni ovdje za kompletni tekst

[1] Usp. Otk 14, 4

[2] S ovim djelovanjem, Gospodin će okupiti svoju Crkvu, svoje Mistično Tijelo, i poziva je da se neprestano prikazuje Njemu po Bezgrešnom Srcu Marijinu, da bi dala cjelovit odgovor te sudjelovala u sveopćem zajedništvu. Privlači sve k sebi i svi su pozvani sjediniti se s „Crkvom Isusa Krista svega Svemira“, da bi ubrzali slavni Gospodinov dolazak i ulazak u novo stvaranje.