Kraljev pečat

24. studenog 2019. – Svetkovina Krista Kralja

Isusova poruka

“Moja draga djeco,

hvala vam što ste ovdje i što želite svečano proslaviti moju kraljevsku vlast. Uvjeravam vas da se to ne događa često, jer mnogi kršćani su rastreseni, traže druge kraljeve koji su u svijetu: kralja novca, kralja sebičnosti, kralja seksa, moći, zadovoljstva itd. To su kraljevi koji zatamnjuju moje kraljevstvo u pameti i dušama mnogih kršćana. No za vas, to ne treba biti tako.

Ja želim da moja kraljevska vlast zablista u novom narodu, u mojoj Crkvi svega Svemira i to se treba dogoditi u sili. Moja kraljevska vlast treba zablistati u cijeloj mojoj Crkvi, u svemu Svemiru i u ovom malenom ostatku na Zemlji koji se naziva “Crkvom Isusa Krista svega Svemira”. Ako pripadate Kraljevoj Crkvi, trebate zablistati mojom kraljevskom vlašću.

Započinje vrijeme u kojem će moje djelovanje sve više objavljivati ​​kraljevstvo moje Crkve. Odsada i ubuduće moja Crkva će biti sa mnom gdje god ja budem, slijedit će me kamo god budem išao, kao što je pisano u Otkrivenju.[1] Od sada i ubuduće u svim svetohraništima, u svim svetištima, u svim portalima, na svakom mjestu gdje će moja slava zablistati, zablistat će također i slava moje Crkve.[2] Govorim o svojoj Crkvi, ali, o onoj koja je sa mnom prošla kroz moju smrt i uskrsnuće, koja nosi pečat moje kraljevske vlasti, Kraljev pečat.

Moj pečat na vama je moja krv. Ja sam je prolio za vas, ali učinio sam još više: obilježio sam vas svojom krvlju. Moja krv je neosporan dokaz da pripadate meni i da ste uključeni u moj život. Vi ste dio mene, dio ste mog Mističnog Tijela koje je moja Crkva. Mistično Tijelo nije neka apstraktna slika, nego je stvarnost: to je jedno tijelo koje se kreće u svemiru, koje živi, ​​misli, ljubi, trpi i djeluje. To je moje Mistično Tijelo. Svi vi možete biti njegov dio, pod uvjetom da dopustite biti obilježeni mojim Kraljevskim pečatom, pečatom moje smrti i uskrsnuća.

Tko ne prihvati biti opran u mojoj krvi, prolazeći sa mnom iz smrti u život, ne može biti dio ove Crkve. Rastreseni kršćani neće me moći slijediti, oni koji misle da pripadati meni jest jedna šetnja, odlazak nedjeljom u crkvu dobro odjeveni. Ne, to ne znači biti kršćanin. Kršćanin je onaj koji je u Kristu i živi u Kristu da bi postao novo stvorenje.[3] Bez toga nema kršćanstva, postoji jedna religija koja se naziva kršćanstvo, jedna između mnogih. Moja Crkva svega Svemira, naprotiv, nije samo jedna vjerska institucija, nego je moje Mistično Tijelo koje nosi na sebi Kraljev pečat, pečat moje krvi.

Dječice, sada vas više nego ikad pozivam da se dopustite natopiti mojom krvlju: da se sjedinite sa mnom u svakom vašem slavlju; da budete sa mnom ispred svakog svetohraništa. Molim vas da hrabro i velikodušno sudjelujete u mojoj smrti i uskrsnuću kako biste u potpunosti sudjelovali u mojoj kraljevskoj slavi.

Sašao sam se nad pakao kako bih povratio također posljednjeg među posljednjima. Moja krv je natopila svemir. Uzašao sam na nebo i sa sobom poveo svoj narod.

Budite svjedoci moje krvi. To nije nešto tužno, plašljivo i potresno, nego je nešto veliko: to je krv koja otkupljuje i daje život. U krvi je prisutan život. Bez krvi vaše tijelo ne bi moglo živjeti. Ali ne biste mogli živjeti niti bez moje krvi, bez onog pečata koji svjedoči smrt i uskrsnuće koji su se dogodili u meni, ali koji se također moraju dogoditi u vama, jer ja sam vas spasio svojom smrću i uskrsnućem. Poveo sam vas u svoju slavu uzašašćem i sada želim da kraljujete sa mnom.

Stoga molim maleni ostatak, a to je moja Crkva na Zemlji, i posebno članove Fondacije, da budete sve svjesniji vaše kraljevske vlasti i da je potvrđujete u svim okolnostima i bez straha. Vi ćete mi pomoći poraziti kraljeve Zemlje, kraljeve ovoga svijeta koji su lažni i koji žele zlo narodu. Ja želim vaše dobro i neću dopustiti niti najmanjem od vas da se izgubi. Dajte mi vaš život, dopustite mi da vas natopim svojom krvlju, da stavim na vas Kraljev pečat i ja ću vas povesti u svoju slavu. Obećajem vam.

Blagoslivljam vas, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga “.

[1] Usp. Otk 14,4

[2] S ovim djelovanjem, Gospodin će okupiti svoju Crkvu, svoje Mistično Tijelo, i poziva je da se neprestano prikazuje Njemu po Bezgrešnom Srcu Marijinu, da bi dala cjelovit odgovor te sudjelovala u sveopćem zajedništvu. Privlači sve k sebi i svi su pozvani sjediniti se s  „Crkvom Isusa Krista svega Svemira“, da bi ubrzali slavni Gospodinov dolazak i ulazak u novo stvaranje.

[3] Usp. 1 Iv 2,6; 2 Kor 5, 17; Gal 6, 15