Trojstveno djelovanje – Uvod

Trojstveno djelovanje

u „Crkvi Isusa Krista u Svemiru“

Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

Uvod

Predraga braćo i sestre,

pozdravljamo vas i donosimo vam blagoslov Presvetog Trojstva. Kao što znate, 20. svibnja 2018. službeno smo vam navijestili prisutnost i djelovanje „Crkve Isusa Krista svega Svemira“.[1] Do ovog smo koraka došli nakon godina i godina hoda i objava koje smo vam prenijeli kroz knjige, poruke, propovijedi i bratske susrete.

Od tada do danas, Gospodin i njegova sredstva nastavili su nam otkrivati različite aspekte trojstvenog djelovanja u korist Božjeg naroda. Stoga želimo započeti jedan niz razmišljanja koja ćemo povremeno objavljivati na ovoj stranici. Tako se nadamo da ćemo vam pružiti jedan okvir kao orijentir za razumijevanje djelovanja Presvetog Trojstva u ovom vremenu, kroz događaje čiji smo i čiji ćemo biti svjedoci.

Redovno sredstvo preko kojeg Bog djeluje je njegov narod. On je prisutan na mnogim planetima i tvori “Crkvu Isusa Krista u Svemiru” o kojoj smo vam već govorili i kojoj pripadamo. U ovom i sljedećim razmišljanjima, kada budemo govorili o Crkvi, namjeravamo se odnositi samo na Crkvu Isusa Krista svega Svemira.

Pokušat ćemo zajedno razumjeti etape rasta Crkve, njezino poslanje danas i posljedice njezina djelovanja na cjelokupno čovječanstvo. Dat ćemo vam također i praktične savjete kako biste mogli brže koračati prema životu Presvetoga Trojstva, prevladavajući sukobe i zbrke s kojima se susrećete u svijetu. Naša molitva i prikazanje našeg života za vas pratit će naše pisanje.

[1] Na ovoj stranici možete pronaći dokument s kojim smo navijestili postojanje i djelovanje „Crkve Isusa Krista svega svemira“