Pratit ćete me u mome djelu

Poruka Presvete Marije od 2. travanj 2017.

 

„Draga djeco, narode Fondacije,

Obraćam vam se jer vam želim bolje objasniti ono što sam započela svakog 13. dana u mjesecu, preko poruka koje sam dala i koje ću davati.

Kažem vam prije svega da se tu radi o mojoj izvanrednoj intervenciji za ovo vrijeme, ostvarenju onoga što sam započela u Fatimi i nastavila u Međugorju, ali što nisam mogla dovesti do ostvarenja kako sam htjela poradi tvrdoće mnogih srdaca. Kao što sam vam već pojasnila, bilo u Fatimi, bilo u Međugorju htjela sam pripremiti Božji narod da prihvati istinu o djelu stvaranja, objavljujući postojanje druge braće u svemiru.

To sam htjela učiniti još od početaka Crkve, dok sam još živjela na Zemlji. Uz Petra i apostole, molila sam i trudila se da kršćanska zajednica prihvati postojanje vjerne braće u svemiru, od kojih su neki već bili posjetili apostole. Nažalost prva Crkva nije prihvatila ovu objavu.

U Fatimi sam se pokazala zajedno sa braćom iz svemira vjernom Bogu i o njima sam govorila vidiocima. Bog je očekivao da me službena Crkva prati u mojem djelu objavljujući treću tajnu, onu pravu. To se nije desilo. Pokušala sam u Međugorju poučiti narod preko poruka kako bih ga postepeno vodila u spoznaju stvarnosti svemira. Također i ovdje sam uzalud očekivala da se službena Crkva oglasi o ukazanjima jer bi to mnogo doprinijelo otvaranju srdaca. To se nije dogodilo i još uvijek i danas Međugorje je u centru beskrajnih i beskorisnih rasprava koje su zaustavile moje planove.

Danas, preko poruka svakog 13. u mjesecu, stavit ću posljednji put ruku na ovo moje djelo objavljivanja života u svemiru. Bit će to moja zadnja direktna intervencija kako bih pomogla kršćanima na Zemlji da prihvate braću iz svemira. Ovaj put neću se osloniti na službenu Crkvu nego na vas, novi narod koji je Bog podigao na Zemlji. Vi ste nova Crkva u svemiru koja već danas živi sveopće zajedništvo. Pratit ćete me u ovom mom djelu vašim svjedočenjem i šireći moje poruke na način koji budete smatrali učinkovitijim.

Moja želja kao Majke čovječanstva bila je i još uvijek jest sabrati pod svojim plaštem svu djecu Božju raspršenu po svemiru kako bi ih prikazala svome Sinu Isusu. Stoga sam se predstavila kao Majka čovječanstva. Moje djelo u ovom vremenu je da neprestano pozivam i zovem svoju djecu upoznati pravoga Boga, da razumiju njegovo djelo i obratite se Njemu, po mom Sinu Isusu Kristu.

Znam da mogu računati na vas i već od sada vam zahvaljujem. S moje strane, obećajem vam mir i svoju posebnu zaštitu. Ako budete vjerni Bogu i meni i budete činili što tražim od vas, ovaj će narod živjeti u miru i neće trpjeti progonstva. Suprotstavljat će mu se, imat će kušnje, ali neće biti progonjen.

Htjela sam započeti ovo svoje djelo točno sto godina od mojih ukazanja u Fatimi kako bi se naglasio kontinuitet mog djelovanja. Ja ću dovesti do kraja zajedno s novim narodom ono što sam započela u Fatimi: objavit ću svijetu ono što moram objaviti jer moj i vaš Gospodin to želi. Oni koji su predodređeni biti dio novog naroda razumjet će moje riječi i provesti ih u djelo. Drugi će slijediti putove svoga srca, a Bog će se za njih pobrinuti.

Molim vas da na poseban način slavite godišnjicu mojih ukazanja u Fatimi kada ćete se okupiti u svibnju i listopadu. Sjećajte se da su dani 13. svibnja i 13. listopada bili izuzetno važni u Fatimi. Ja ću biti prisutna na poseban način u vašim slavljima i udijelit ću vam sve one milosti koje je Bog u Fatimi htio udijeliti službenoj Crkvi, ali koje su bile odbijene. Novi narod će ih primiti i čuvati snagom vjere. Imat će od Boga i od mene snagu i zaštitu.

Blagoslivljam vas i čuvam u svom Srcu, u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga.“