Čitatelji pišu…

Dragi čitatelji i čitateljice,
mislili smo  otvoriti ovaj prostor, kako bi se stvorilo živo zajedništvo  u Duhu Svetom i poradi istinskog prenošenja života između braće i sestara.
Unaprijed vam zahvaljujemo, povjeravamo vas Gospodinu, po Presvetoj Djevici Mariji.

Slušao sam novi video zapis našeg kapetana Tomislava Vlašića; ( ne pitajte me zašto ovaj naziv) . Odkad sam ga vidio zajedno sa Stefaniom Caterinom, u meni iznutra odzvanja KAPETAN. Kao ponizni slušatelj  shvaćam da Gospodin želi po meni dati potvrdu, ne sigurno poradi vas iz Lucidellesodo, nego poradi svih onih koji slijede ovaj program koji mi je malim dijelom bio pokazan.

Sigurno nisam jedini kojemu je jasno ovo pitanje, nego sam jedan od mnogij kojima je Svemogući objavio pravi život.

 Bilo je neophodno upoznati Stefaniu i objave koje je primila od Boga i njegovih sredstava na dobrobit čovječanstva, inače nikada ne bih našao stvarne odgovore.

 Kao što je rekao i otac Tomislav i ja sam imao prvu dodirnu točku, razgovor sa Sotonom. On se očitovao preko jedne osobe koja mi je i dan danas veoma blizu, a koja je bila pod vodstvom jednog egzorciste, zbog nanesenog joj prokletstva.

Događaj se nije zbio za vrijeme jednog egzorcizma, nego dok smo nas dvoje bili sami u autu.

Entitet mi je počeo govoriti po Božjem nalogu preko Sv. Mihaela Arkanđela ( entitet ga je nazivao Michael na engleskom), trebao mi je objaviti neke stvari:

  1. govorio je da su njegova očitovanja milijunska
  2. njegovo vrijeme završava i on nema više što činiti
  3. kada želi izreći laž, kao da ga nešto pogađa, kao da biva pogođen u visini trbuha

Evo to su bile posebne točke.Jedino što sam ga pitao, jer znam da mu ne treba dati pozornost, pozvao sam ga da se obrati. Rekao mi je da je to nemoguće, nije želio ni čuti o tome i počeo je gubiti dah.

Što se tiče završetka njegova vremena, vjerovao sam da se to odnosi na vrijeme u kojem se može nastaniti u nekoj osobi. Dok sada shvaćam da se to odnosi na nešto eshatološko. Nakon toga, slijedila su i druga privatna očitovanja. Tijekom šest mjeseci uz Božju pomoć i pomoć njegovih sredstava, imao sam takav hod koji dopuštao da Bog ispunjava svoj plan sa mnom a ja mu nisam shvaćao niti obim. Sada napokon postajem svjestan. Slažem se sa Tomislavovim riječima. Jedino što ostaje su: vjera, nada i ljubav. Vjerujem da želi reći, da je jedino važno živjeti s Bogom i u Bogu. Ne trebamo stavljati u centar izvanredna iskustva i karizme i slične stvari. Hod prema Bogu sve mijenja radikalno i brzo. U ovih šest mjeseci bile su mi darovane spoznaje koje su iz korjena mijenjale moj pogled na stvarnost. Doista je istina da Bog može sve u trenu promijeniti. Mi trebamo samo stajati pred njim licem u lice i gledati ga onakvoga kakav On uistinu Jeste, sve drugo dolazi kao posljedica toga. Ulazimo u odnos ljubavi sa anđelima i braćom vjernom Bogu, ne mislimo na pogonske sisteme njihovih mašina i slično tomu. Tražimo njihov duh, snagu  njihove ljubavi, koja će nam dati u punini osjetiti ljubav Božju. Bog vas blagoslovio!

M

Predragi Tomislave i Stefania, ne mogu vam opisati kolika je radost obuzela moje srce slušajući video zapis  na  temu Centralna Jezgra. Radujem se poradi Božjeg djelovanja koje je sve djelotvornije i poradi njegovih sredstava poučljivih Njegovu djelovanju. Dopustite  mi da vam iskreno zahvalim za vaš živi odgovor na  njegov program. Molim vas da ponesete moj živi DA  po Srcu Bezgrešne Majke pred lice Božje, kako bi bio ojačan, pročišćen i preobražen. Nadam se da je  tvoja mama, draga Stefanija, puno bolje: prisutna je u mojoj molitvi. Očekujem u duhu vaš blagoslov. L

Draga braćo u Kristu iz Lucidellesodo, čitao sam poruku Duha Svetog koja je došla preko Stefanie. Pozitivno sam iznenađen koliko se podudara sa Svetim Pismom.

U Starom zavjetu uistinu Bog posvećuje proroke još od zaćeća; iz toga prizlazi da se to odnosi na sve jer kod Boga nema povlaštenih duša. Ne možete zamisliti koliko sam puta otvarao Bibliju i uvijek mi se otvorio ovaj dio… samo tek sada shvaćam potpuno njegovo značenje… stvarno sam do sada bio slijep!

„ Prije nego što te oblikovah u majčinoj utrobi ja te znadoh; prije nego što iz krila majčina izađe ja te posvetih, za proroka svim narodima postavih te“ (Jer 1,5 )

Neka Bog blagoslovi sve vas i sve jezgre koje nastaju u cijelom svemiru!

Dramatični Gospini apeli kroz brojna ukazanja na Zemlji nas pozivaju: obratite se, nema više vremena za gubljenje!…U tom svjetlu je također i „ povratak“ Tomislava Vlašića koji zajedno sa Stefaniom Caterinom u video zapisu od 11. veljače, kao i u sljedečim video zapisima, nas poziva na hitni odabir: ili sa Isusom Kristom ili bez njega.

Video zapisi nam pokazuju što je Bog činio zadnjih deset godina u tišini i skrovitosti, dok je okolo bjesnila oluja, protivljenja, polemike, laži koje su nažalost najviše dolazile iz crkvenih krugova.

Obim ovog navještaja je toliko velik da nam ostaju samo dvije mogućnosti za interpretaciju, ili je ludost ili Istina. S obzirom da poznajem ove osobe prva je svakako za isključiti, cijeneći  ravnotežu i cjelovitost života, i ne ignorirajući plaćenu cijenu u čast obveze potpunog posvećenja života Bogu, koji su izabrali i živjeli u savršenoj dosljednosti.  Tko god ih je posječivao, kroz ovo vrijeme zna da je tako.

Doista je potrebna hrabrost, za izlazak u javnost nakon lavine sramote koju su podnijeli ovih zadnjih godina od strane onih koji se nisu štedili u uništavanju njihova ugleda, također i to je za mene jedan od znakova hitnosti upučivanja ovog poziva ljudima našeg svijeta, poziv za konačni odabir: ili s Isusom ili protiv njega. Također vidimo i herojsko svjedočanstvo ovih dvoje svjedoka  i sigurnost da su njihova proživljena mistična iskustva koja nam donose Istina.

Kao što je jako naglašeno od oca Tomislava Vlašića i Stefanie Caterine, nema ništa novo za dodati onomu što je već rečeno u Evanđelju, ali zaista je hitno svuči se pred Bogom od svih zemaljskih licemjerja koja su nam toliko draga i živjeti Isusov nauk u čistoći i poštenju srca, oslobađajući se lukavosti i komfora. Upravo to je i nauk Gospe u Međugorju i na mnogim drugim mjestima u svijetu gdje se Gospa ukazala pozivajući ljude na povratak njenom Sinu.

Zatim je potrebno prihvatiti novost Božju koja je u djelotvornosti tri Božja sredstva za ovo naše dramatično vrijeme, gdje upravo saznajemo da je jedan od njih Centralna Jezgra koja djeluje kako nam je rečeno desetak godina.Dok su se neki žestoko trudili bijesno uništiti braću i to još u ime Božje, otac Tomislav Vlašić i Stefania Caterina su se prikazivali za sve i izgrađivali u Duhu Svetom. Čini mi se da nas ovo sve poziva na razmišljanje…

Između ostalog otac Tomislav i Stefania nam jasno govore da nije više vrijeme za polemike, oni su stvarno iznad njih, uronjeni u službu Božju, čije su odluke bespovratne i dotiču svakoga od nas u vrijeme i na način kako Bog želi, ali sigurno bez odgađanja.

Nema više prostora za nametanje mišljenja, za naduto nametanje spoznaje s visine, s diplomacijom koja nama odgovara,niti za duge isprazne govore.

Navješteno nam je da če od sada i ubuduće govoriti djela u Bogu, ne gledajući na ljudske pogodnosti, i ako iskreno promatramo što se događa oko nas, i mi počinjemo to uviđati!

Svi se nalazimo u ovim duhovnim i materijalnim promjenama po milosrđu Božjem i zaista je potrebno ući u tu svijest s intelektualnim poštenjem, a ne beskorisnim strančarenjem. Rečeno nam je da će od sada svatko od nas biti pozvan na odabir pred licem Božjim, da li i kako sudjelovati u Njegovu planu ili mu se suprotstaviti, prihvatiti ga ili odbiti snoseći posljedice…bit će to osobna odluka brza i slobodna, koja nas obvezuje da odrastemo u Duhu, a ne može biti prebačena na  nekoga drugog ili na tuđe razlikovanje. Treba poteči iz naših dubina, spremno iskreno i istinito pred licem Božjim, što je ujedno i istinska poniznost.

Molitva srcem na koju nas je puno Gospa pozivala, sa strpljivošću i neumorno kao prava Majka kroz sve ove godine, neka nam bude svjetlo i sigurno utočište u ovom životnom razlikovanju.

ML

Predragi, prije svega želimo vam zahvaliti za sav posao i pratnju koju nam dajete. Mi smo obitelj sastavljena od četiri osobe koja je odlučila prionuti, produbiti i živjeti ovo što nam Bog daruje za ovo vrijeme. Naša je jezgra spontano nastala, tako da skoro nismo to ni primjetili. Što više idemo naprijed u produbljivanju poruka sve više spoznajemo da nas Duh Božji vodi naprijed po slobodnoj volji svakoga i stavlja u ljudsko srce želju za jednostavnim i istinskim životom, pomažući mu otkriti dostojanstvo djeteta Božjeg koje je često zamagljeno sterilnom religioznošću. Osječamo da je život među nama uronjen u sve veći mir i sklad, sve slobodniji od mnogih šema i strahova. Jako je lijepo naveče se sabrati u meditaciji i molitvi kako bismo stavili u Srce Božje sve ono što smo proživjeli tijekom dana. Što nam je pomoglo da se dublje upoznamo u jednom drugom svjetlu i to je naše afektivne odnose pretvorilo u duhovne. Zahvaljujemo Bogu za sve to i prikazujemo se da se ostvare sva Božja obećanja i Njegovo djelo. Sigurni u vašu molitvu, grlimo vas u Kristu!

Carmelina, Antonio, Michela i Francesca.

Iz mojih zadnjih osobnih iskustava i iz svjedočanstava koja sam čitala na stranici „Prema novom stvaranju“, vjerujem da sam shvatila da jedan od glavnih razloga, poradi kojih se Božji narod ne može potpuno otvoriti djelovanju Duha Svetoga, upravo stoji u vanjskim utjecajima. Ako se daje prevelika pažnja predrasudama i našem načinu gledanja na druge, ostaje se prikovan u pokvarljivost i ne daje se više prostor Kristovoj misli. Tada postoji rizik da ostanemo pritisnuti i ne samo da se ne razvijamo, nego mi nazadujemo i kao posljedica toga ulazimo u depresiju. Često da bi udovoljili onima koji nas okružuju povlačimo lažne karte, ulazimo u kompromis, lažemo… i zatim tražimo oproštenje od Boga. Bog nam prašta, ali ovakvim djelovanjem otvaramo vrata Sotoni.

Dakle ako se doista želi služiti Bogu, ne poradi lukavosti, ma u ovom slučaju poradi ludosti gubimo milosti.

Vračajući se na Evanđelje, Isus često govori o skandalima i optužbama prema „Njegovim malenima“. Ili oni koji kažu „luđače“ vlastitom bratu, čak su osuđeni na pakao.

Polazeći od toga da Isus nikoga ne osuđuje, pakleni uvjeti koji se stvaraju poradi toga kada ne prihvaćamo svijet koji se mijenja, neizbježno se ostaje prikovan u stari svijet. Stari svijet koji je osuđen na propast.

„Budite mudri kao zmije i jednostavni poput golubova“

M.

S obzirom na situaciju u župama, imao sam potrebu za tračkom nade. S povjerenjem isčekujem promjenu. Primio sam veliko svjetlo po riječima Stefanije i Tomislava Vlašića. Njihova blagost i poniznost razoružavaju. Kako se može govoriti o herezi pored njihovih riječi. Isus mi je otvorio put, On mi je blizu, osječam da dodiruje moju dušu, ponekad on govori u meni i ja ostajem ushićen njegovom prisutnošću. Ali potreban mi je i jedan pastir poput Tomislava Vlašića i majčinska figura kao Stefania, potrebna mi je jezgra u kojoj Duh Sveti slobodno djeluje. Imam potrebu vidjeti Isusa u drugima, ali ovi drugi trebaju dopustiti da Isus uđe u njihove živote, inače postoji rizik da pokazujemo Isusa koji ne postoji, koji je plod ljudskih koncepcija. Mi ljudi ne znamo ljubiti, samo kada dopustimo Duhu Svetom da uđe u nas, započinjemo ljubiti kako Bog ljubi.

Otvoriti vrata Kristu, ne znači napustiti ili izbrisati sve što pripada stvarnosti koja nas okružuje, nego jednostavno dati drugo značenje, gledati u novom svjetlu na to; u svjetlu Božjem. Što se tiče zadnjeg videa (duhovno očinstvo i majčinstvo) silno bih želio da moja supruga uđe u ovo sve…mnogima se to može činiti čudno, ali to je tako i upravo tako funkcionira. Zlo je u seksualnost ubacilo jednu od najvećih obmana, uprljavši je i obezvrijedivši. Stefaniin govor se nadovezuje na jedno moje razmišljanje. Kler je odlučio da se spolni odnosi mogu konzumirati samo u svrhu rađanja djece…vjerujem da tako čine životinje. Iako će za mnoge ovakvi razgovori biti jako neugodni, sigurno znam da će se uskoro doći do pune spoznaje ove stvarnosti u Bogu. Oslobodi nas Gospodine svakog tabua i učini da cijelo naše biće može titrati pravom Ljubavlju.

Predraga braćo,

želim podjeliti s vama radost i zahvaliti vam za ovo što nam darujete preko vaše stranice. Hvala vam što ste skinuli zastor koji je zmračivao moj pogled a koji sam oduvijek osjećala da je istinit. Na  braću  i sestre vjerne Bogu oduvijek sam mislila u mojoj pameti i u mojoj duši, ali nisam imala za to potvrdu, i sada zahvaljujući vama je imam. Tijekom mog života uvijek sam mislila da se nalazim na pogrešnoj planeti, jer mi je bilo nemoguće i pomisliti da se Božja Svemogućnost i veličina ograničila samo na stvorenja na Zemlji. Poruke koje dolaze preko Stefanie postale su istinska hrana za moju dušu, svaki put kad ih čitam raste u meni radost tako da mi se ponekad čini da ću eksplodirati. Ne znam riječima opisati ono što mi se događa, ali vjerujte mi u pojedinim trenucima se osječam kao rijeka iz koje se prelijeva voda, i tada govorim o ljubavi Božjoj s neizmjernom radošću, puštam da Bog uvijek ide ispred mene i On mi otvara put komunikacije s drugima, dajući mi mir u srcu koji se ne gubi pod teretom svakidašnjih situacija i problema, nego se sve više uzdiže u ljubav Isusa moga Spasitelja. Preko vas sam naučila darovati moj dan Gospodinu, darujem njemu moj život i nikada se ne osjećam obeshrabrena, naprotiv osjećam veliku ljubav i mir koji ne dolaze od mene, nego su sada u meni po volji moga Boga i moga sve. Samo za njega želim živjeti, njemu želim dovesti sve moje najdraže, sve moje prijatelje ali i neprijatelje (ako postoje). Poradi toga mu se trebam potpuno darovati i sretna sam da mogu biti sredstvo u Božjim rukama. To je motiv poradi kojeg se isplati živjeti u ovoj „suznoj dolini“. U ovom teškom trenutku za gospodarstvo, vidim mnoge kolege depresivne poradi problema, koji upadaju u nepovjerenje i obeshrabrenost. Tada im ja govorim da se ne udaljuju od Boga, da ih samo On može podići iz ovog ružnog stanja duše i ako ostajemo u Njemu neće depresija pobjediti, nego ćemo pobjediti mi u radosti našeg Gospodina. Radost mi daje Gospodin i ja osjećam da je trebam nositi prije svega onima koji su daleko od njega. Dostojanstvo njegova djeteta, osobe, mi je dao Gospodin, a upravo to su mi ljudi pokušali oduzeti. Ljubav prema životu uvijek mi daje naš Gospodin koji me je pronašao između mnogih ljudi i poveo me za ruku. Kako mogu ne biti njegova službenica? Služiti Gospodinu je najplemenitiji zadatak  koji postoji u svemiru. Želim se susresti sa svima vama, mojom braćom, preko velike barijere. Mir i dobro u Gospodinu!

Dobar dan, zovem se Vito, oženjen sam i imamo sina od 7 godina.
Pišem vam jer želim dati moje svjedočanstvo ovog hoda koje traje nekoliko godina, u nadi da može pomoći drugim osobama.
Prije tri godine, slučajno sam pročitao u jednim novinama intervju sa Stefaniom Caterinom, odmah sam otišao na internet i uzeo knjigu PREKO VELIKE BARIJERE.
Riječi iz ove prve knjige ušle su u mene sa svom snagom, stavljajući na svjetlo sve ono što je bilo skriveno i što nikada prije nisam vidio u meni, s malo riječi „blato“ prisutno u mome srcu.
Počeo sam slijeditisve poruke koje dolaze preko Stefanie, upoznao sam njezine suradnike, s njima sam se uvijek konfrontirao i nikada nisam osjetio da me privlače za sebe.
Malo po malo sam se približio Isusu, Mariji i Josipu ( za koje sam prije mislio da su samo osobe iz jaslica, ili sam im se obraćao samo u potrebi ), i anđelima, započeo sam spoznavati Ljubav i imati Vjeru i shvaćati  koliko je Isus „ludo“ zaljubljen u svakoga od nas.
Darujući OZBILJNO moj život Bogu po Srcu Bezgrešne Majke, predajući se potpuno i uranjajući u Boga sve moje granice, nedostatke, misli i grijehe i vjerujući čvrsto, da nam samo on može pomoći, pomalo sam primjećivao i primječujem promjene i osjećam da se oslobađam lanaca koji mi ne dopuštaju vidjeti i slušati moj Duh i prepoznavati djelovanje zla nad nama.
Trudim se što više mogu, staviti u praksu poruke s Božjom pomoću i uz pomoć Njegovih sredstava koja nam daje za ovo vrijeme,  isto tako i uz pomoć (za mene neophodnu) Stefanie i braće koja surađuju s njom.
Vjerujem i nadam se da u mome duhu dolazi do spore i postepene preobrazbe, koja mi pomaže da mogu spoznati sve ono što mi je potrebno za prianjanje uz volju Božju  i uz ovaj veličanstveni program, koji traži od nas potuno i slobodno sudjelovanje.
O ove tri godine imao bih mnogo pisati, o svemu onom što se dogodilo i pogodilo moju malu obitelj, iznad svega boli, tjeskobe, zabrinutosti, plač. Međutim preko molitve, prikazanja, vjere, zajedničkog hoda sa Jezgrom, iskusili  smo kako je Bog pretvorio sve ovo zlo u prekrasne darove radosti i sreće, jer baš ove dvije riječi Isus želi za svakoga od nas.
Stvarno se nadam, da sam čovjek dobre volje i da mogu dati moju malu pomoć za ovaj Božji plan.
Veliki zagrljaj svima

Mi smo jezgra od 5 osoba: tata, mama, Marcela 20 godina, Matija 14 godina i Lorenca 12 godina.
Trudimo se živjeti ono što smo uspjeli shvatiti iz poruka, iako puno puta vidimo da je jako teško živjeti ono u što vjerujemo.
Temeljna stvar je da smo otkrili Boga kao Oca koji nas ljubi, oslobađa i želi samo našu sreću, naše  prianjanje uz njegov  veličanstveni program, kako bi se  on ostvario u cijelom svemiru.
Živeći u svijetu ( škola, muzika, prijatelji, posao… ) donosimo u obitelj sve ono što nas pritišće; doista „negativni duh“ nas napada, i možemo to razumjeti jer  nam oduzima sklad. Kada to primjetimo, sakupimo se oko stola, slušamo jedni druge, razmišljamo, pričamo i molimo. Zahvaljujući ovakvim trenucima, uspijevamo dati pravo ime negativnoj situaciji i trudimo se popraviti je, tako da se vrati sklad u obitelj.
Prikazujemo naš život Bogu Ocu, u jedinstvu ljubavi sa Isusom Kristom, u zajedništvu sa Duhom Svetim i njegovom snagom, preko čudesnog Srca Bezgrešne Majke Marije.
Pozdrav

Još o jezgrama…

Želimo dodati i naše malo svjedočanstvo iz konkretnog života, života u kojem nam Gospodin daje milost, da nam svaki dan postaje sve jednostavniji i radosniji. Tvorimo jednu malu jezgru, koja se sastoji od para koji se nakon dugog hoda posvećenja i prikazanja života, našao spontano uronjen u ovu stvarnost Božje obitelji. U njoj svakodnevno iskusimo istinsku slobodu djece Božje, u kojoj se uistinu svatko može probuditi, cvjetati i donositi plodove u nezamjenjivoj originalnosti prema želji Stvoriteljevoj.
Mi ne živimo fizički sa Stefaniom i jezgrom koja ju okružuje, unatoč tome smo jedno srce i jedna duša sa ovom braćom i sestrama. Savršeno smo svjesni da je ovo usko zajedništvo neraskidivo i djelo je Duha Svetoga i ostvaruje se prije svega u duhu, koji kao što nam je objavljeno pokreće i dušu i tijelo. S naše strane želimo samo biti do kraja iskreni, maleni i potpuno na raspolaganju za ovaj neopisivi plan Božji, tj plan uglavljenja u Krista, cijelog svemira.
Obadvoje smo zahvalni Bogu, što nas je oslobodio sistema prije svega religioznih koji su nas gušili i u kojima smo osim nečuvenih  fizičkih i duhovnih patnja, stvarno riskirali da podlegnemo. Dok smo bili uronjeni u tu stvarnost nismo ni primjećivali prema kakvoj opasnosti idemo… jer smo bili naviknuti misliti da; ako želimo biti uistinu kršćani trebamo trpjeti do kraja; postoji samo muka i smrt, dok je uskrsnuće nešto što visi u zraku, nešto prelijepo da bi bilo istinito, nešto nedostižno… Ništa više nije daleko od plana Božjeg za svoju djecu! Riječ je tijelom postala i otkupila nas, kako bismo ovdje na ovoj Zemlji, u ovom vremenu mogli živjeti kao otkupljeni, kao istinita djeca Božja. Kako bismo mogli sve više sudjelovati u punini  Njegove  vječne radosti iako živimo naizgled običnim životom poput mnogih.
Sve više prepoznajemo što znače u konkretnosti Isusove riječi rečene Stefaniji u poruci od 30.07.2011: „ Ako ste sjedinjeni s Bogom…ako mu dopustite da vas iznutra vodi, tada će vaš život s lakoćom teći.“ I još dalje: “ Sišao sam u prostor i vrijeme da bi vas sjednio s mojim duhom. Posvetio sam dimenzije kroz koje sam prošao, sve do pretvaranja smrti u uskrsnuće. Otvorio sam vam put, kako biste i vi mogli posvećivati vrijeme i prostor u kojima  živite i duh koji posjedujete. Ništa vas neće moći zaustaviti ako ste sa mnom sjedinjeni!… Stoga ne bojte se živjeti u nadi! Tražite radost u Bogu… tražite Mene i ja ću voditi u mirne vode , naučit ću vas ljubiti život, jer on zaslužuje da bude ljubljen… Ja želim samo vašu sreću“.
Kako su istinite ove riječi i kako su konkretne i stvarne u našem svakidašnjem životu! I mi smo također na raspolaganju za sve one koji su dobre volje i koji iskrenim srcem žele prionuti uz Božji program. Vjerujemo da će im Bog, u vrijeme i na način koji su njemu prikladni, dati da dođu do našeg srca oca i majke u duhu.
Tonino i Anna Maria

Roza B.
Sij 12, 2012

Tko je Stefania Caterina? Nikada nisam čula za nju…Odakle joj napr. sigurna tvrdnja da i na drugim planetima žive ljudi? Koje mjesto u njezinom izlaganju ima Marija?
Moje poštovanje, Roza B.

Odgovor

.
Sij 12, 2012 @

Poštovana gospođo Roza.
Primili smo vaš e-mail i želimo vam odgovoriti. S obzirom da ste nam se javili na ovu adresu vjerujem da ste pratili našu stranicu. Ako otvorite profil autorice, možete pročitati, kako se Stefania osobno predstavlja. Zatim ne znam dali ste čitali knjigu „ Preko velike barijere „ i tamo u samom uvodu Stefania govori malo više o sebi i o svom hodu prema Bogu. S obzirom da živimo na istom mjestu i svakodnevno surađujemo, mogu vam prenijeti moje iskustvo s njom, ne poradi nje nego poradi istine u Bogu. Ono što svakodnevno vidim, Stefania je osoba koja je svoj život potpuno darovala Bogu i stavila mu se potpuno na raspolaganje bez ikakvih kompromisa. Hrabro svjedoči sve ono što je primila od Boga, jer kao što i sami vidite po vašim pitanjima, nije jednostavno prihvatiti ovu poruku ako se ide ljudskom logikom. Samo Duh Sveti nam može pokazati istinu. Stefania je osoba koja ne stavlja nikada u centar niti sebe niti darove koje je primila od Boga. I ona, kao i svi mi mora prolaziti svoj hod u vjeri i rasti prema preobrazbi u novo stvorenje, ali ne može zanijekati ono što joj je Bog pokazao. Ova poruka koja ide preko nje, usko je povezana sa milosti Međugorja, jer Stefania je darovala svoj život Bogu po Srcu Bezgrešne Majke. Što znači da je i prihvatila Gospu kao Majku i dopustila da joj ona pomaže u sazrijevanju u odnosu prema Trojedinom Bogu. U spomenutoj knjizi ona jako lijepo objašnjava svoj odnos prema Gospi. Poruka koja ide preko nje, samo je proširenje onoga što je Gospa htjela preko Međugorja. Pronaći i vratiti Trojedinom Bogu svako djete Božje, svjedočiti Isusa Krista koji je umro i uskrsnuo i sjedi s desna Ocu i opet će doći u slavi. Samo ovdje je poruka proširena, i ne odnosi se samo na Zemlju, nego na cijeli svemir, na sve ono što je Bog stvorio. Nama je to teško povjerovati, jer su moćnici ove Zemlje dugo skrivali ovu istinu i još uvijek je nastoje sakriti, jer ako se to sazna oni gube svoju moć. Danas živimo u vremenu kada više niti znanost ne može zanijekati život u svemiru, jako puno znanstvenika o tome govori. Puno toga možete pronaći na internetu, ali nitko ne donosi ovako cjelovitu sliku koja je potpuno uključena i u Evanđelje i u nauk vjere. Na pitanje kako ona može biti sigurna da postoji život i na drugim planetima, odgovaram vam; može biti sigurna u ono što je vidjela i čula, jednako kako su vidioci iz Međugorja sigurni da su vidjeli Gospu. Pred ovim svatko je slobodan vjerovati i ne vjerovati. Samo Duh Sveti nas uvodi u puninu istine. Svakako preporučujem vam spomenutu knjigu, koju možete nabaviti i u Hrvatskoj, ako vas zanima, mi ćemo vas uputiti gdje. Preporučujem vam i da pročitate intervju sa Stefaniom „ Nisu vanzemaljci, nego djeca Božja“ kao i ostale poruke sa stranice na poseban način ove posljednje. Isto tako ova dva videa koja su upravo postavljena, mogu vam dati neke odgovore. Nadam se da ćemo nastaviti naš dijalog.
Srdačno vas pozdravljamo u Isusu Kristu! Ankica

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.