Posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu

(iz Isusove poruke od 7. siječnja 2018., Krštenje Gospodinovo, “Prema Novom Stvaranju – 2011.2021”, na str. 302)

Isus govori o Posveti Bezgrešnom Srcu Marijinu

no postoji još nešto važnije što morate razumjeti u ovom vremenu, a to je posveta Bezgrešnom Srcu moje Majke. Ovo je nezamjenjiv i neophodan dio u mozaiku spasenja.

Mnogi su sveci kroz stoljeća tvrdili da sam ja prvi put došao na Zemlju preko Marije te da ću se preko Marije vratiti drugi put. To je istina i bit će tako. Stoga, u ovom vremenu, sav narod Božji pozvan je na potpuno posvećenje Bezgrešnom Srcu moje Majke. Neću doći na Zemlju prije nego što njezino Bezgrešno Srce trijumfira u mom narodu. Trijumf Bezgrešnog Srca moje Majke neophodan je uvod u moj dolazak. Prije dolaska vjerne braće, nužno je da trijumfira u vama Srce moje Majke.

Često ste čuli govoriti o Marijinu djelu; mislili ste na neku njezinu posebnu poruku, i dijelom je tako. Međutim, njezino djelo je mnogo veće: Marijino djelo je ono da prikupi svu svoju djecu iz svih dijelova svemira kako bi ih prikazala meni. To je Marijino veliko djelo koje je započelo već od njezina začeća. Upravo u svjetlu njezina božanskog majčinstva i njezina velikog djela, Marija je stvorena bezgrešna. Sada se njezina bezgrešnost mora spustiti na čitav moj narod. Moj će narod biti bezgrešan ili neće biti moj narod.

Vi sa Zemlje ste imali veliku privilegiju mog fizičkog prisustva, ali i onog Presvete Marije, koja je fizički kći vašeg čovječanstva. Stoga ste vi pozvani više od drugih čovječanstva svjedočiti o vašoj pripadnosti mojoj Majci. Ako se ne posvetite mojoj Majci, ne možete niti mene svjedočiti.[…]

Ovo vam mora biti vrlo jasno: vaša braća, u evangelizaciji niskog svemira, nisu dala svjedočanstvo samo o meni, već i o mojoj Majci. Svaki čovjek mora znati da ima jednog Oca koji je Bog i jednu Majku koja je Presveta Marija. Apsolutno je nužno da i vi isto činite. Stoga, veliki dio vaše evangelizacije sastoji se sada u posveti Mariji te dopuštanju da ona savršeno djeluje u vama. Marija je zaručnica Duha Svetoga. Duh Sveti je mene rodio u njezinoj utrobi; Duh Sveti, zajedno s njom, neprestano me rađa u svakom od vas i u cjelokupnom mom narodu. Morate me nositi živog u vama! To se može dogoditi samo preko Bezgrešnog Srca moje Majke preko koje sam došao na svijet.

Pripadnost Mariji štiti vas. U Znak koji nosite, utisnuto je Srce moje Majke iz kojega se oslobađa jedan plamen.1 Ovaj plamen stalno pročišćava moj narod. Preko Marije, bivate pročišćeni i neprekidno iznova pozicionirani u milosti, čak i ako ste sagriješili, ako ste krhki i slabi. Bezgrešno Srce Marijino štiti, čisti i uzdiže moj narod, stoga je nužna posveta njoj. Govorit će vam da ste fanatični te da pretjerano posvećivanje mojoj Majci zasjenjuje mene. Ne vjerujte niti jednoj riječ koju će vam govoriti. Tko ljubi moju Majku i vrši njezinu volju, mene ljubi i vrši moju volju jer moja Majka i ja smo jedno.

Od vašeg posvećenja Bezgrešnom Srcu Marijinu te kao posljedica snažnog djelovanja Duha Svetoga u vama, započet će velika evangelizacija Zemlje. Stoga vam rekoh da ne polazite od vaših djela. Vaša djela će djela biti samo plod vašeg prianjanja uz mene i Bezgrešno Srce Marijino.

Kada se posvećujete mojoj Majci, Otac se raduje jer ona je savršena kći i bez mrlje, prvina novog čovječanstva. Ja se radujem jer vidim proslavljenu moju Majku, koja doista zaslužuje svaku slavu. Duh Sveti se raduje jer je ona njegova zaručnica. Marija je savršeno stvorenje, model vašeg života. Dopustite joj dakle da u potpunosti djeluje u vama, sve dok se njezino djelo ne očituje i ne ispuni.[…]

Ne brinite se što ćete morati činiti ili ne. Nastavite s vašim životom u jednostavnosti, klanjajući se Bogu i služeći mu preko Bezgrešnog Srca Marijina.[…]”

1 Isus se odnosi na znak koji nose oni koji pripadaju Fondaciji „Utvrda Bezgrešne“, možete pronaći opis na stranici https://premanovomstvaranju.org