Gospodin će doći sa svim svojim Svetima

iz Poruke Svetog Mihaela Arkanđela od 31. listopada 2020., Uočnica Svetkovine svih Svetih

(objavljena isto u knjizi „Prema novom stvaranju 2012-2021 godina“)

“Sutra ćete slaviti svetkovinu svih Svetih. Pozivam vas da u ovom vremenu uđete u živi odnos s njima. Tako će njihova prisutnost pored vas, osobito u euharistijskim Slavljima, biti sve življa i opipljivija. Ne mislim samo na Svece s Neba, nego na sve one koji žive za Krista i u Kristu na svim nastanjenim planetima. Zajedno formirate jedno jedino Tijelo jer je samo jedan Duh koji vas sjedinjuje.

Gospodin očekuje od svoje Crkve Svega Svemira sve veće zalaganje u borbi protiv đavla i njegovih četa. Pozivam vas da pojačate vaše djelovanje u evangelizaciji Zemlje, koristeći duhovna sredstva koja su vam pokazana kroz ove godine:

  • Krštenje u Duhu Svetom i ognju;
  • prikazanje i molitva za patnike, posljednje i zaboravljene, umiruće i pokojne. Prikazujte Bogu Ocu po Isusu Kristu u Duhu Svetom patnje djece Božje i žrtve zla, osobito pandemije koja pogađa Zemlju. Molim svećenike ove Crkve da u duhu odriješuju one koji su na rubu smrti te one koji se žele pokajati; Duh Sveti će providjeti da plod vašeg djelovanja dosegne primatelje. Bog će vas nagraditi;
  • oproštenje i molitva prema svima, prijateljima i neprijateljima, po nauku našeg Učitelja i Gospodina Isusa Krista;
  • neprestana molitva za upravitelje Zemlje koji su dobre volje, te iskreno žele dobro naroda;
  • zajedništvo sa izvanrednim sredstvima i sa cijelom Crkvom Svega Svemira. Tamo gdje ne možete vi stići, drugi će stići na temelju sveopćeg zajedništva;
  • želja za ljubavlju i služenjem Presvetom Trojstvu i čvrsto odbijanje pripadati zlu.

Točke koje sam vam naznačio služit će ne samo za evangelizaciju Zemlje, nego će biti i pravi egzorcizam. Najmoćniji egzorcizam je zapravo onaj koji se vrši svetošću i djelovanjem Božjeg naroda koji tjera zlo od osoba i od svijeta. Također ćete i u ovome biti potpomognuti zajedništvom Crkve čitavoga Svemira.

Sve to činite po Bezgrešnom Srcu Marije, Majke Crkve, Kraljice i Suotkupiteljice čovječanstva Svega Svemira. Držite se čvrsto za Nju i zamolite je da Bogu prinese sva vaša dobra djela. Tako vam ništa ne može naškoditi.”