Vapaj za mir

Crkva Isusa Krista svega Svemira

Mauro

11.10.2022

Na ovoj web stranici smo dosta davno govorili o situaciji na Zemlji. Govorili smo i opširno objasnili Božji program za ovo vrijeme za čovječanstvo Zemlje koja je u središtu zbivanja za cijeli Svemir. Naširoko smo  objasnili izvanredna sredstva,[1] Crkvu Isusa Krista, jedinu Crkvu. Obilježen je jedan put, jedan hod kako bismo sve više otkrili naše dostojanstvo kao kršćani, kao djeca Božja, dostojanstvo Kristovih sljedbenika, djece Presvete Marije, koja dopuštaju Gospodinu,preko njegova djelovanja,da od svakog čovjeka napravi novo stvorenje, kako bi malo po malo izgradio Novo Stvaranje.

U vrijeme koronavirusa govorili smo vam također kako Bog ne želi zlo, Bogu je zlo strano. On ne može ni misliti zlo, nego, kad je zlo dopušteno, to je uvijek da stisne čovječanstvo kako bi iz tih situacija izvuklo dobro, kako bi se u tim situacijama obratilo Bogu te razumjelo kako raditi, da bi tražilo dobro.

Danas vam govorimo iz Međugorja iz Svetištu Lica Marije, Kraljice Mira. Isus nas je poslao, poslao nas je Majci da kao Crkva vapimo prema  Ocu, Bogu Ocu za mir, za mir u svijetu. Možemo vam reći da je to bio Isusov vapaj, bila je to molba za pomoć. Rekao je: “Kome se mogu obratiti ako ne vama?”.

Ne želimo vas alarmirati, no situacija u svijetu je vrlo ozbiljna, ozbiljna je poradi ratova koje vidimo, ozbiljna je poradi straha od atomske katastrofe. No ozbiljnost koja je uzrokovala sve ovo, ova ozbiljnost koja je uzrok ove destruktivne energije je situacija u koju je upala Zemlja, čovječanstvo na Zemlji. Mislim da nam je pred očima  da vidimo kako je Zemlja  sada već ravnodušna prema svemu, natopljena zloćom, sebičnošću, površnošću, bez nekog vodstva, bez pitanja zašto se sve ovo događa, jednog dubljeg pitanja o postojanju čovjeka, života; samo je okrenuta prema vlastitim interesima. To je problem Zemlje.

Ne želim više duljiti, samo vam kažem da ćemo se mi ovdje u subotu navečer[2] u 17 sati prikazati kao Crkva, prikazat ćemo sve one koji se sjedinjuju s nama u Bezgrešnom Srcu Marije Suotkupiteljice da moli Oca za mir. Isus je rekao da je mjera puna, Otac je spreman poslati svoju pravednost. Završava vrijeme milosrđa i započinje vrijeme pravednosti.

Ono što želimo u subotu navečer prinijeti na oltar Bezgrešnog Srca Marijina su svi oni maleni, oni posljednji, oni pritisnuti od ovoga svijeta za koji možemo reći da je okrutan. Isus nam je preporučio djecu, abortiranu djecu, zaboravljenu. Preporučio nam je i one u Čistilištu koji su došli iz ove situacije, ljuti, ne znaju oprostiti, ne znaju primiti oproštenje.

To je jedan ozbiljan trenutak, no u isto vrijeme, gledajte, da,  ako svatko od nas iz ove ozbiljnosti, shvati srž, shvati da smo na kraju vremena i zaista krene jednim putem preobrazbe, sve može biti oporavljeno. Sjetite se Ninive, jedan Jona[3] je bio dovoljan. Sada je sve na nama. Zemlja se može potpuno oporaviti u sekundi ako postoji jedna Crkva koja zajedno iskreno kaže: „Radi sa mnom što želiš. Evo me, ja sam službenica Gospodnja”[4].

Zahvaljujem svima onima koji će se sjediniti s nama i zajedno sa Presvetom Marijom vas blagoslivljam  u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.

[1] Vidi rubriku „Izvanredna Božja sredstva“ na http://www.premanovomstvaranju.org

[2] 15. listopad 2022

[3] Usp. Jona 3, 1-10

[4] Usp. Lk 1, 38