Naše nasljeđe

Predraga braćo i sestre,

svake godine, za svetkovinu Krista Kralja Svemira, obično nam se daju smjernice za godinu koja dolazi. Mnogi od vas čekaju da Isus govori. Ali Isus nam je navijestio da ne želi govoriti.

Zašto ne govori? Jer čovječanstvo Zemlje se ne želi mijenjati. Riječi koje bi želio reći bile bi tvrde riječi za većinu čovječanstva koje ih ne bi prihvatilo, uzrokujući bol u dušama dobre volje.

Isus je strpljiv i govorit će čovječanstvu u trenutku koji bude smatrao najprikladnijim. Međutim, on će i dalje u duhu voditi one koji su prihvatili biti uglavljeni u Njemu, prema programima koje smo vam objavljivali tijekom svih ovih godina. On će poučavati one koji su dio Njegove Crkve svega Svemira

Budući da smo članovi Centralne Jezgre, došlo je i za nas dvoje vrijeme da se povučemo u šutnju, kako bismo vršili  zadatak koji nam je Gospodin Isus povjerio. U ovom vremenu, kako vam je naviješteno, Isus je prisutan na Zemlji na poseban način, jer je to vrijeme Njegova međuvremenog dolaska. Tri izvanredna sredstva u potpunosti su uključena u djelovanje Spasitelja, koje se odvija na Zemlji, ali koje ima odjeka u cijelom Svemiru.

Sve što smo primili po Božjoj objavi i što smo vam godinama prenosili, kroz knjige, poruke, razmišljanja i objašnjenja, predajemo “Crkvi Isusa Krista svega Svemira” prisutnoj na Zemlji. To je nasljeđe koje ostavljamo svima vama kao članovima ove Crkve. To činimo preko Fondacije “Utvrda Bezgrešne“, s kojom oduvijek surađujemo, u duhu autentičnog kršćanskog zajedništva.

Fondacija je jedna jezgra koja djeluje u Crkvi, u službi Crkve. Tijekom ovih godina preuzela je zadatak čuvanja, širenja i promicanja onoga što je primila od nas dvoje, nadilazeći s ljubavlju mnoge kušnje i neprijateljstva, jer je Gospodin htio provjeriti njezinu vjernost. Nastavit će vršiti svoj zadatak u korist svih vas i čuvat će nasljeđe koje ostavljamo. Bit će uz vas i podržat će vas u koracima koje želite izvršiti.

S naše strane, iako ćemo malo govoriti po Isusovoj želji, nećemo propustiti prenijeti vam ono što će vam Gospodin eventualno htjeti komunicirati, kao što smo uvijek činili. Osobito sjedinjeni s Isusom, zajedno sa svim izvanrednim sredstvima, bit ćemo sjedinjeni također i sa svima vama i s onima koji vjeruju u Isusov međuvremeni dolazak. Nosit ćemo vas bliže njegovom Srcu.

Zahvaljujemo vam što ste nas prihvatili i što ste vjerovali u naše svjedočanstvo. Sada kada je Isus ovdje, prisutan među nama na osobit način, pravo je da On govori vašim srcima, na najbolji način za svakoga od vas. “On se treba uvećavati, a ja se umanjivati[1], rekao je Ivan Krstitelj pri prvom Isusovom dolasku. Sve se treba umanjiti, jer se glas Gospodina Isusa Krista treba podići s autoritetom iznad svih drugih glasova; nadvladati galamu svijeta i pometnju praznih riječi kojih je previše.

Blagoslivljamo vas s ljubavlju i povjeravamo vas Bogu i Presvetoj Mariji. Želimo vam jedan blistavi hod  ispunjen milostima, osobito u vremenu Došašća koje se otvara pred nama i koje je uvijek puno Božjih obećanja.

21.studeni 2021., Svetkovina Isusa Krista, Kralja Svemira

Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

[1] Usp. Iv 3,30