„Pripremljeni za događaje“

07.08.2021

Otac Tomislav Vlašić

Predraga braćo i sestre, kao što znate u posljednje vrijeme nije bilo poruka i malo je propovijedi. U vremenu prema kojem idemo bit će ih sve manje. Gospodin me je zadužio da vam kažem neke stvari da ne budete iznenađeni.

Danas je govorio Otac sa svom nježnošću, svom ljubavlju, no koraci koji su pred nama su vrlo ozbiljni. Kao što je Gospa nekoliko puta rekla: „Bit će to veličanstveno vrijeme za djecu Božju i strašno za one koji nisu Božji.“ O čemu se radi? Radi se o potpunoj promjeni glede našeg odnosa s Bogom. Isus Krist treba postati središte naše pozornosti i samo će osobe, koje Ga slijede s posebnom pažnjom i koje su Mu vjerne, moći razumjeti njegovu međuvremenu prisutnost. Oni koji pripadaju Sotoni već su osuđeni i bit će prepušteni njihovoj sudbini, u njihovim odabirima, no ono mnoštvo ljudi koje ne odabere ništa, proći će kroz vrlo, vrlo teška i bolna vremena.

Ovo sam vam trebao reći jer će Isus govoriti čitavom čovječanstvu. Onomu što On želi govoriti dao je naslov “Dokument”, “Dokument čovječanstvu” i On želi da vi budete spremni to prihvatiti, ne kao neku kaznu, nego kao ljubav jer On želi voditi one koji pripadaju Bogu brzo prema Ocu. Od sada i ubuduće naši ritmovi bit će njegovi ritmovi, u nama. Ono što On radi u nama trebamo razumjeti, osjetiti i u tome sudjelovati. Dakle, ovo je  vrijeme iznimno zahtjevno.

Otac je rekao da se svi proroci, pravi proroci, trebaju prignuti pred Isusom Kristom jer su sva proroštva nesavršena u usporedbi s Onim koji je slika nevidljivog Boga, savršena slika, Isus Krist. Svi proroci, sva proroštva se ostvaruju i provjeravaju u Njemu, kako u prvom dolasku jednako tako i u ovom. Ne možete se onda više oslanjati niti na vidioce, niti na proroke, nego trebate samostalno hodati, sposobni sudjelovati u Njegovoj prisutnosti među nama.

Koje će biti njegovo djelo u djeci Božjoj? Potvrdit će sve ono što ste tijekom godina primili kao zdrav, kompletan nauk. Dakle, pozvani ste živjeti ga, i on će biti potvrđen u vama i odvest će vas do apsolutne sigurnosti. Ako napravite ove korake, i čim ih napravite, bit će dodani novi koraci koji će proći po Duhu Svetom u vaš duh jer čovječanstvo – čovječanstvo koje će ući u novo stvaranje – treba biti podloženo  zakonima čistoga Duha; a ne da njime upravljaju zakoni puni kompromisa.

Isus priprema svoj slavni dolazak, no njegov slavni dolazak doći će preko njegovog očitovanja u djeci Božjoj, kako kaže Sveti Pavao: „S njim ćemo se i mi očitovati“.[1] Njegovo je djelo završeno; djelo otkupljenja s uskrsnućem sada treba biti ostvareno u njegovoj djeci.

Govorili smo o prorocima, pravednim prorocima, koji se trebaju pokloniti pred Isusom, dopustiti Isusu da govori unutra. Isto vrijedi i za sredstva koja se predstavljaju da djeluju u ime Isusovo. Trebaju se prignuti pred Isusom. Često se oni predstavljaju kao Isus, čak i više od Isusa; misle da Isus mora izvršiti ono što oni odluče. Isto tako i vjernici koji recitiraju molitve kao da žele obvezati Isusa da učini ono što oni hoće.

Vidjeli ste da ove točke vrše potpunu promjenu u nama! Vode nas do preobrazbe u nova stvorenja a novo stvorenje nije neka slika nego je jedna  stvarnost u nama.

S ovom svečanom posvetom Bogu Ocu[2] želim vas pozvati da se također i vi svečano posvetite Bogu Ocu kako biste bili podloženi Zakonima čistoga Duha koji u njemu djeluju po Isusu Kristu u Duhu Svetom. Zato je Isus došao. Onda, posvećujući i živeći život prema Očevoj volji, automatski se obvezujete posvetiti Zemlju i cijeli Svemir volji Očevoj kako bi svi koji su dobre volje bili privučeni ljubavlju Očevom da se vrate u kuću Očevu. Ove točke trebaju biti jasne u vama i ostavite sve štake, sve štapove, ljudske figure i ljudska tumačenja. Kristovo svjetlo sve će vas obasjati!

Ne brinite za lažne proroke jer će se Isus pobrinuti za njih. Oni koji su se pobunili i misle da upravljaju Zemljom i Svemirom već su osuđeni. Svaki dan će biti sve slabiji. Imajte onda hrabrosti vratiti se na put i staviti Boga u središte pozornosti.

Rekao sam da će poruka biti puno manje. Također niti  živi članovi Centralne Jezgre neće vam puno govoriti. Referentna točka za sve vas bit će web stranica „Prema novom stvaranju“[3] i Fondacija,[4] kuće Fondacije,[5] ako želite hodati. Tamo ćete pronaći pomoć i možete primiti sve informacije.

Ja vam zahvaljujem i blagoslivljam vas, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.

[1] Usp. Kol 3,4

[2] Vidi „Posveta Zemlje Bogu Ocu“ u rubrici „Posvete i molitve“ na našoj stranici

[3]http://www.premanovomstvaranju.org

[4]Zaklada „Utvrda Bezgrešne“

[5]Za kontaktiranje naših kuća upućujemo vas na rubriku „Kontakti“ na našoj stranici www.premanovomstvaranju.org