Prepuštam vas rukama moga Sina

7. kolovoza 2021. – Svetkovina Boga Oca

  

Poruka Boga Oca

Prepuštam vas rukama moga Sina

 

Ovo je također VRIJEME BOŽJE TIŠINE, o kojem će vam moj Sin govoriti. Tišina ne znači da Bog više neće govoriti nego da će govoriti na drugačiji način. Ja ću govoriti, po svome Sinu, u dubinama vašeg duha. Duh Sveti učinit će da čujete Isusov glas u sebi i svi oni koji su rekli da u trenutku začeća prepoznat će i slijediti glas Pastira.

„Predraga djeco,

zahvaljujem vam što ste opet ovdje, u ovoj vrlo posebnoj godini za sve vas i za čitavo čovječanstvo. Radi se o prijelaznoj godini prema MESIJANSKOM VREMENU, koje vam je naviješteno i koje sada treba doseći svoju puninu.[1]

Još jednom sam poslao svoga Sina na Zemlju kao svjetlo svijeta,[2] kako bi njegovo svjetlo zasjalo u svakome od vas, u mom narodu i na čitavoj Zemlji. Svjetlo moga Sina učinit će također da izroni tama, pa će ovaj planet biti poprište jedne velike bitke. Bit će to početak snažnog sukoba svjetla i tame. Ova će bitka završiti slavnim dolaskom moga Sina na kraju vremena ili, bolje rečeno, njegovim slavnim očitovanjem, jer Isus je već ovdje, među vama. U ovo mesijansko vrijeme, zvijezda moga Sina Isusa treba zasjati na ovom mračnom planetu, u korist čitavog Svemira koji čeka spasenje.

Ovo je također VRIJEME BOŽJE TIŠINE, o kojem će vam moj Sin govoriti. Tišina ne znači da Bog više neće govoriti nego da će govoriti na drugačiji način. Ja ću govoriti, po svome Sinu, u dubinama vašeg duha.[3] Duh Sveti učinit će da čujete Isusov glas u sebi i svi oni koji su rekli da u trenutku začeća prepoznat će i slijediti glas Pastira.[4]

Treba izroniti glas Spasitelja, koji vas jedini može dovesti do spasenja. Stoga se nemojte iznenaditi ako glasovi pravih proroka utihnu, izblijede i gotovo iščeznu. Sada je vrijeme da pravi proroci ušute, jer treba govoriti Onaj koji je Riječ Božja. Nasuprot tome, pojavit će se lažni proroci koji će vikati po trgovima i privlačiti k sebi sve one koji ne pripadaju meni, jer odbacuju moga Sina Isusa. Mnogi će doći također u ime Isusovo, ali neće biti ovce iz njegova ovčinjaka, i ne trebate ih slijediti.[5]

Vaš je put jasan i već duže vrijeme ucrtan, i vrijeme je da svi vi iznova uzmete ono što vam je kroz ove godine govoreno i to započnete živjeti. Objave koje ste primili nisu bajke, niti lijepe riječi da se utješite: one su hod za ovo vrijeme.

Ako ste nešto zapustili, niste razumjeli ili niste izvršili, sada je vrijeme da to popravite. Uzmite iznova i ozbiljno produbite ovaj hod, zajedno sa vašim svećenicima i odgovornima za ovaj narod, inače vam nove stvari neće doći, ako niste razumjeli one stare.

U ovom vremenu, izvanredna sredstva će se povući, bit će uz moga Sina i slijedit će ga kamo god bude išao; bit će puno ovaca koje će trebati sabrati iz brojnih ovčinjaka[6].

Sada je vaše vrijeme: ovaj narod treba sići na teren kako bi svjedočio ono što je primio. Iako vas nema mnogo, ja sam vas učinio jakim za jedno veliko svjedočanstvo. Stoga se nemojte bojati sići na teren i vršiti ono što se od vas traži, jer se čovječanstvo Zemlje uvija oko sebe, i ova pandemija neće prestati prije nego moja djeca shvate sve što je potrebno shvatiti.[7]

Mnogi drugi događaji dogodit će se na ovom planetu, stoga trebate biti spremni. Ne tražim od vas da vršite velike stvari, nego da izvršite ono što vam je pokazano. Jednostavne, konkretne korake, pune ljubavi i ništa se drugo od vas ne traži.

Moj Sin je prisutan na Zemlji kako bi odvojio svjetlo od tame, okupio svoj narod i ojačao svakoga od vas. Trebate zasjati njegovim svjetlom, inače će sve biti beskorisno. Stoga od vas tražim ozbiljan rad da produbite i bolje razumijete vaš hod.

Vrijeme je da napravite bilancu stanja vašeg života, jer će sud započeti od Božje kuće, dobro zapamtite.[8] Moj Sin je ovdje i vaš je zadatak osjetiti njegovu prisutnost, živjeti je i svjedočiti. Ne treba ništa drugo ovom jadnom čovječanstvu, jer ga nitko drugi neće moći spasiti osim moga Sina.

Ovim riječima vas pozdravljam i prepuštam rukama moga Sina. Dat će vam se upute koje vam budu potrebne, na pravi način i u pravo vrijeme. No nemojte čekati da vas ja slijedim korak po korak, kao što sam činio sve do danas, jer sada vi trebate slijediti mene i to možete činiti samo slijedeći Isusa.

Božji narod treba napokon upoznati svoga Spasitelja, jer mnogi kršćani na zemlji govore o Isusu Kristu, ali rijetki ga zaista poznaju. Ja želim da vi upoznate moga Sina Isusa preko spoznaje koja je ljubav, snaga, blagoslov, svjedočanstvo. Duh Sveti će vas voditi. Zahvaljujem vam na svim koracima koje ste napravili i na onima koje ćete napraviti. Uvijek ću biti uz vas.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga”.

[1] Gospina poruka od 7. prosinca 2020 „Mesijansko vrijeme“

[2] Usp. Iv 8, 12; Iv 9, 5; Iv 12, 46

[3] „Objava koja doseže posljednju Isusovu fazu je ostvarenje starozavjetnog proročanstva, prema kojem se u eshatološkom vremenu (posljednje vrijeme) Boga neće spoznati poučavanjem, nego će se imati direktno iskustvo Njega (usp. Iz 54, 13; Jer 31, 31-34).

Redak Iv 6, 46 djelomično ponavlja ono što je rečeno u Iv 1, 18 i nastoji izraziti razliku između vjernika i Sina Čovječjega koji jedini savršeno poznaje Boga. Poradi toga odnosa, Sin koji objavljuje isto tako je i Posrednik među ljudima i Bog Otac.” (Iz Lekcionara meditacija vol. VI, Str. 391- EDB)

[4] Usp. Iv 10, 1-6

[5] Usp. Iv 10, 22-30; Lk 21, 8

[6] Usp. Iv 10, 16

[7] Odnosi se na pandemiju koronavirusa Covid 19, koja tuče Zemlju od 2020. godine.

[8] Usp. 1P 4,17