Dopustite da moje Srce trijumfira u vama

12. svibnja 2021. – Uočnica ukazanja Presvete Marije u Fatimi

 Poruka Presvete Marije – Dopustite da moje Srce trijumfira u vama

„Predraga djeco,

zahvaljujem vam što slavite godišnjicu mojih ukazanja u Fatimi koja su bila važan događaj za povijest Zemlje i za plan spasenja.[1]

Kad me Gospodin poslao u Fatimu, situacija čovječanstva na Zemlji bila je vrlo teška: prvi svjetski rat Zemlju je natapao krvlju, posvuda su vladali glad, bijeda i bolesti. S mojim ukazanjima željela sam vratiti čovječanstvo natrag Bogu preko moga Bezgrešnog Srca kako bi se, u skladu s Božjim željama, moglo spasiti; no ljudsko je srce bilo hladno i neosjetljivo. Bilo je to jedno srce od kamena.

Današnja se situacija od tada nije mnogo promijenila. Ratovi, glad, materijalno i duhovno siromaštvo, bolesti, među njima pandemija koja vas pogađa više od godinu dana,[2] još su prisutni na Zemlji. Niti srce ovog čovječanstva nije se promijenilo: hladno i neprijateljski raspoloženo prema Bogu kao i uvijek, a danas još i više. Ustvari, čovjek na Zemlji se osjeća sve snažnijim jer se pouzdaje u tehnologiju i umjetnu inteligenciju koje ga napuhuju ohološću i lažnim sigurnostima.

Danas kao i tada vam ponavljam da nikada nećete pobijediti u bitci protiv Zla bez Trojedinog Boga. Nećete se spasiti od ozbiljnih opasnosti koje prijete nad vama, ako se ne podložite mojemu Sinu Isusu po mome Srcu Majke, Kraljice i Suotkupiteljice. Još jednom vam svečano izjavljujem da nećete ozdraviti od vaših bolesti ako se nastavite tvrdoglavo suprotstavljati pravom Bogu i njegovim zakonima.[3]

Vama, kršćanima na Zemlji, kažem da je vrijeme da u centar vašeg života stavite Osobu moga Sina Isusa Krista, a ne Njegovu sliku koju ste stvorili u vašoj glavi.[4] Mnogi ste deformirali Božju sliku kako biste je preoblikovali na svoju sliku i priliku, međutim, vi biste morali biti na njegovu sliku i priliku. Odvojite se jednom zauvijek od vaših čvrstih ideja, od strahova i ovisnosti koje vas čine zarobljenicima svijeta te vas ostavljaju na milost i nemilost đavlu.

Pandemija koja vas pritišće rezultat je pokvarenosti velikog dijela čovječanstva, djelovanja Zla i mlakosti prevelikog broja kršćana koji se bez borbe prepuštaju djelovanju zloga. A ako se bore, čine to na površan ili fanatičan način, što ne stvara ništa drugo osim podjela i sukoba. Kršćanstvo na Zemlji za neke je postalo ideologija koja se brani silom, a za druge je jedna od mnogih religija koja se živi na diskretan i gotovo nevidljiv način. Ne, draga moja djeco, kršćanstvo je promjena života, uskrsnuće. Biti kršćani znači dopustiti da Krist kraljuje u vama i da preko vas djeluje u svijetu; kršćani daruju svijetu Isusa, a ne same sebe.[5]

U ovom ste vremenu molili Boga da prestane ova pandemija. Rijetki su se od vas pitali zašto ju je Bog dopustio. Kažem vam da Bog nije htio ovu bolest, no dopustio ju je kao poziv vama da poštujete njegove zakone, kako bi vam pokazao što se događa kada se čovječanstvo udalji od Njega koji je izvor života. Ova tako teška situacija probudila je u dušama dobre volje želju da promjene vlastiti život te svijest da se mnoge stvari trebaju promijeniti također i u svijetu.

Upravo poradi pandemije mnoge su se osobe odlučile promijeniti nabolje. Mnoge druge, naprotiv, proklinjale su Boga i krivile ga za ovu nesreću; neki su čak pokušali poreći postojanje ove bolesti. Nisu razmišljali niti odlučili učiniti bilo što da promijene svoje ponašanje te poboljšaju svijet; oni samo čekaju da se pandemija završi kako bi se iznova bacili u zabavu i ispraznost svijeta, u posao i zaradu. Pandemija je još više podijelila vaše čovječanstvo između onih koji traže Boga i onih koji ga odbacuju. Bog je to također dopustio jer sve što je u srcima ljudi treba sve više izići na svjetlo.[6] Pandemija će prestati kad bude proizvela u čovječanstvu Zemlje sve ono poradi čega je bila dopuštena od Boga.

Otac vas, međutim, nije napustio, unatoč vašoj hladnoći i još vam se jednom smilovao. Poslušao je molitve pravednika i svetaca koji su ovdje i u čitavom Svemiru molili za Zemlju; prihvatio je moju neprestanu molitvu i prikupio mnoge suze koje sam prolila za vas u ovom razdoblju. Otac je snažno intervenirao da ispravi situaciju na Zemlji.

Prije svega, prihvatio je i posvetio žrtvu mnogih žrtava pandemije i patnju umirućih i bolesnih. Njihova žrtva, uzdignuta k Bogu od mnogih svećenika iz Svemira, nije bila uzaludna, nego je postala istinska žrtva zadovoljštine i pomirenja.

Zatim vam je poslao u pomoć braću iz Svemira vjerne Njemu. Mjesecima i mjesecima vaša su braća podupirala, iako nevidljivo, poštene znanstvenike i liječnike na Zemlji koji se trude pronaći lijek protiv virusa koji vas desetkuje. Mnoge su stvari sugerirali njihovom duhu, posjetili su vaše laboratorije i spriječili da se cjepiva izmjene i krivotvore. Nije prvi put da braća iz Visokog Svemira to čine. Bog ih je mnogo puta slao da isprave vaše pogreške te spriječe velike katastrofe.

Sada imate, preko mnogih cjepiva koja vam je Providnost darovala, lijek za pandemiju i doći će i drugi lijekovi, jer Bog ne prestaje voditi čovjekovu inteligenciju; želi da Njegov život napreduje prema dobru. No, kako prema svemu tome reagira veliki dio čovječanstva na Zemlji? Kao i uvijek, s nezahvalnošću. Mnogi, uključujući i kršćane, vjeruju da su cjepiva djelo Lucifera i ne prihvaćaju ih. Tako daju đavlu moć koju on nema, jer Bog je onaj koji upravlja poviješću, a ne Lucifer. Bog je stavio granicu djelovanju đavola; da nije tako, svi biste već bili mrtvi.

Bez obzira koliko je strašno djelovanje Lucifera i đavola, koliko god velika bila njihova mržnja prema čovječanstvu, Bog je Bog i nitko mu se ne može suprotstaviti. Đavao je moćan, ali ne i svemoguć. Samo je jedan Svemogući. Dobro se toga sjećajte, kršćani na Zemlji, koji imate toliko puno straha i tako malo vjere da više ne znate razlikovati ono što dolazi od Boga od onoga što dolazi od đavla.

Osim svega toga, Otac je za vas učinio nešto još veće: poslao vam je Isusa. MEĐUVREMENI ISUSOV DOLAZAK u ovom razdoblju apsolutno je jamstvo da Lucifer treba odstupiti i da su njegovi planovi osuđeni na propast. Isus je ovdje kako bi dao snagu svojoj Crkvi na Zemlji, u korist svega Svemira; da bi zaštitio i pripremio svoj narod za događaje koji dolaze. Ja sam također s vama i pratim vas u vašem hodu. Duh Sveti priprema teren u svakome pojedinačno i u narodu tako da budete spremni primiti sjeme milosti, koje će biti obilno za one koji vjeruju u ove programe.

Kažem svima vama koji ste odlučili pripadati „Crkvi Isusa Krista Svega Svemira“: ostanite čvrsti u vjeri i u onome što vam je objavljeno. Bogu je potrebna vaša vjera, a vama još više kako biste se suočili s ovim zahtjevnim razdobljem vaše povijesti.

Trojedini Bog izvlači zaključak ovih posljednjih godina i priprema nove stvari za čovječanstvo. Vidjet će ih samo oni koji su iskreno odlučili ljubiti i služiti pravom Bogu po mome Srcu. Ostat će naprotiv prikrivene za mlake, one koji sumnjaju, Božje protivnike, lažljivce, smutljivce i ubojice.[7] Tko bude odabrao Boga, imat će Boga; tko bude odabrao Sotonu, imat će Sotonu. Oni koji ne budu odabrali ništa, morat će to brzo učiniti, jer vrijeme teče brzo. Bog kuca na vrata vašeg srca; želi vam dati ono što vam treba za život. Požurite se otvoriti mu, prije nego što đavao, vaš pravi neprijatelj ne pokuca, noseći vam svoje darove pune gorčine, nemira i beznađa.

U mojim ukazanjima u Fatimi govorila sam vam o trijumfu moga Bezgrešnog Srca koji je trijumf Božjeg života u svima vama. Moje Srce će trijumfirati u srcu sve moje djece koja me ljube i prihvaćaju me onakvom kakva zaista jesam: Majka, Kraljica i Suotkupiteljica. Dopustite da moje Srce trijumfira u vama kako biste mogli pobijediti u svakoj bitci; bez mene će pobjeda biti teška.

Vrijeme je da moje Srce pobijedi na slavu Boga i njegove Crkve Svega Svemira, da se plamen moga Srca razbukta u svetom Božjem narodu i spali sve što je laž. Govorila sam vam prije i danas vam ponavljam da ću koristiti moć koju mi je Bog dao da budem uz svoga Sina prisutnog na Zemlji, zasad na nevidljiv način. Bit ću s vama na svim putovima dobra kojima odlučite proći. Bit ću tamo, nitko me više neće moći staviti po strani.

Riječi koje sam vam rekla mogle bi vam se činiti tvrde, ali nisu: rađaju se iz neizmjerne ljubavi koju imam prema vama, iz ljubavi jedne Majke koja nije ravnodušna kada vidi previše djece koja idu putevima bez povratka.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.”

[1] Crkva Isusa Krista Svega Svemira slavi svake godine godišnjicu marijanskih ukazanja u Fatimi kao svetkovinu

[2] Od kraja 2019. sve do danas, na Zemlju se obrušila pandemija Koronavirusa – Covid 19, koja je posijala milijune mrtvih na svim kontinentima.

[3] Usp. Mt 13, 13-15

[4] Usp. Lk 9, 23-24

[5] Usp. Gal 2, 19-20

[6] Usp. Mk 4, 22; Lk 8,17

[7] Usp. 1 Kor 6. 9-10; Dj 21,8