Isus je ovdje, među vama

21. veljače 2021. – Uočnica svetkovine Presvete Marije, Suotkupiteljice čovječanstva

Poruka Presvete Marije – Isus je ovdje, među vama

Isus je ovdje iako ga vaše oči ne vide. Njegova zvijezda blista više nego ikad u Crkvi svega Svemira i vodit će vas prema novim vremenima. Ja ću biti s vama kao Majka, Kraljica i Suotkupiteljica kako bih vam pomogla prihvatiti živu i spasiteljsku Isusovu prisutnost te prenijela svijetu njegov mir, jer ja sam Kraljica Mira.

„Moja predraga djeco,

zahvaljujem vam što ste me prepoznali i prihvatili kao Suotkupiteljicu čovječanstva, tako kako sam vam se predstavila prije godinu dana. Od tada do danas, Zemlja više nije ista, a niste niti vi. Naime, poteškoće svih vrsta kroz koje prolazi vaše čovječanstvo nisu vas potresle, nego su učinile da sazrijete u hodu.

Samoća i distanciranje koje nameće[1] pandemija nisu za vas bili i nisu zastrašujuća pustinja, kao što su za mnoge, već oaza tišine i mira da biste živjeli s vašim Bogom.[2] Molila sam za vas i bdjela sam nad svim ovim narodom, Crkvom Svega Svemira prisutnoj na Zemlji, kako bi moj Sin preobrazio svaku vašu poteškoću u novu priliku za življenje istinskog života.

Molila sam također za sve ljude na Zemlji koji trpe i plaču. Njihov vapaj mi raskida Srce, jer sam Majka čovječanstva i ne mogu ostati ravnodušna pred bolima sve moje djece, također i one koja me ne ljube. Ja ne mogu ne ljubiti, jer sam ispunjena čistom Božjom ljubavlju koja zahvaća svako stvorenje.

U svakom čovjeku koji trpi, iznova proživljavam Isusovu patnju koji je dao život za sve, dobre i zle. Stoga se ne bojim pristupiti grešnicima, kao što se Isus nije bojao kada je doticao gubavce i ozdravljao ih. Bol i grijeh me ne uznemiruju, jer sam Suotkupiteljica čovječanstva. Mogu se spustiti u vaše bezdane kako bih vam pokazala put koji se uspinje prema Božjem svjetlu.

Svoj svojoj djeci na Zemlji kažem: dođite k meni bez straha; otvorite svoje srce i povjerite mi svoje grijehe, svoje strahove, i sumnje koje vas muče. Podijelite sa mnom vaše radosti, vaše projekte, svaku želju za dobrom. Ja ću vas prihvatiti i dat ću vam utjehu; pročistit ću vas svojom bezgrešnošću. Zagovarat ću za vas prema Božjim željama; pokazat ću vam put koji vodi ravno do Srca moga Sina Isusa, gdje ćete naći odmor za vaše duše.[3]

Ja živim uronjena u Presveto Trojstvo i mogu djelovati u korist svih vas, jer sam Majka Božja i Kraljica Svemira. Svemoguća sam po milosti. Živim za svoga Gospodina i za vas. Ja sam Majka koja ljubi, moćna Kraljica i milosrdna Suotkupiteljica. Ako živite sa mnom, na sigurnom ste.

Ne zaboravite ovo što vam govorim, jer ćete sve više imati potrebu za mojom zaštitom. Vremena koja dolaze bit će teška za vaše čovječanstvo i ja želim hodati uz vas kako bih vam pomogla i zaštitila vas. Zemlja na kojoj živite obavijena je očajem, no ja vam mogu dati nadu; uronjena je u nemir, no ja vam mogu dati mir. Dopustite da vaše molitve budu filtrirane preko moga Srca. Ja ću ih pročistiti od vaših sebičnosti, uljepšat ću ih svojim krepostima i prinijet ću ih pred prijestolje Svevišnjega.

Osobito se obraćam vama koji ste odlučili pripadati Crkvi Isusa Krista Svega Svemira. Darovali ste život Bogu po meni i prihvatili ste biti uz mene u mome djelu Majke, Kraljice i Suotkupiteljice. Radite s trudom u vinogradu Gospodnjem.[4] Vašom ljubavlju prema meni, pripremate trijumf moga Bezgrešnog Srca, što je jedna obavezna faza u hodu prema novom stvaranju. Zahvaljujem vam za to.

Znajte da vam ne govorim o sebi da bih se hvalila ili stavila u središte pozornice, skoro kao da bih ukrala mjesto Bogu, kako misle mnogi moji neprijatelji. Ne, dječice, uvijek sam bila i uvijek ću biti službenica Gospodnja, kao što ste i svi vi. Međutim, Presveto Trojstvo ispunilo me je milošću i snagom; želi da ja budem na pomoć Božjem narodu, čiji sam dio poput vas, i bit ću poslušna ovoj njegovoj želji.

Danas vas molim da postanete sve više svjesni vašeg poslanja, u ovom izvanrednom vremenu MEĐUVREMENOG ISUSOVOG DOLASKA među svojim narodom. Sada više nego ikad Isusovo lice treba zasjati u svakome od vas i u cijeloj ovoj Crkvi. Neka vaša lica budu odraz njegove slave, kako bi zaslijepljeno čovječanstvo moglo iznova ugledati svjetlost. Neka vaše duše budu jedan izvor u pustinji, kako bi žedno čovječanstvo utažilo svoju žeđ za ljubavlju i životom.

Isus je ovdje, među vama. Njegova živa prisutnost treba obnoviti vaš život. Isus je ovdje da preobrazi vašu misao, da vam pokaže nove putove kojima trebate proći, da donese svijetu svoju riječ koja spašava. Vi ste misionari ovog vremena, vi ste proljeće Zemlje, pupoljak novog čovječanstva, predodređenog da raste i donosi plod. Dopustite da vas Gospodin preobrazi. Uložite sve svoje napore da ne razočarate Onoga koji vas je stvorio i koji ima povjerenja u vas. Nemojte razočarati Srce moga Sina, niti moje. Znam da mogu računati na vas.

Buka Božjih neprijatelja raste iz dana u dan. Vaš je planet zasićen svađama i ratovima, praznim riječima i površnošću. Lucifer i njegovi demoni zabadaju svoje kandže u one koji ne čine ništa da promijene svoj život te dopuštaju da ih nose događaji. Ali Isus je ovdje, među vama. Još jednom je sišao na Zemlju, u korist svega Svemira, da pripremi Božji narod za svoj slavni dolazak, koji će okončati vremena i povijest kakve ste do sada poznavali. Ostat će s vama koliko god Otac bude želio. Ako budete pažljivi i budni u molitvi, sve intenzivnije ćete osjećati njegovu prisutnost.

Isus je ovdje iako ga vaše oči ne vide. Njegova zvijezda blista više nego ikad u Crkvi svega Svemira i vodit će vas prema novim vremenima. Ja ću biti s vama kao Majka, Kraljica i Suotkupiteljica kako bih vam pomogla prihvatiti živu i spasiteljsku Isusovu prisutnost te prenijela svijetu njegov mir, jer ja sam Kraljica Mira.[5]

Blagoslivljam vas kao Majka svojom nježnošću, kao Kraljica svojom snagom i kao Suotkupiteljica svojim milosrđem, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.”

[1] Od početka 2020. godine Zemlja je pogođena pandemijom koronavirusa Covid 19 koja uzrokuje tisuće smrtnih slučajeva u cijelom svijetu. Vlade gotovo svih Zemalja svijeta nametnule su stroga ograničenja narodima kako bi ograničile zarazu, a to je prouzročilo osobno i socijalno distanciranje između osoba i usamljenost o kojoj Gospa govori

[2] Usp. Rim 8, 35-39

[3] Usp. Mt 11, 28

[4] Usp. Mt 20, 1-16

[5] Usp. Iv 15, 12-17