Posvećeni za službu Ljubavi

31. prosinca 2020. – Uočnica svetkovine Majke Božje

Poruka Presvete Marije – Posvećeni za službu Ljubavi

„Predraga djeco,

na kraju ove godine želim blagosloviti sve korake koje ste napravili zajedno sa mnom, vaše žrtve i kušnje, molitve, misli i sve ono što su vaše duše dotakle.

Godina koja završava donosi sa sobom težak izvještaj za veći dio čovječanstva na Zemlji koje ustrajava u odbijanju spasenja moga Sina Isusa. Nasuprot tome, oni, poput vas, koji su prikazali svoj život Bogu za njegovo djelo, naprotiv bili su obogaćeni mnogim milostima.

Svi vi koji pripadate „Crkvi Isusa Krista svega Svemira“ prisutnoj na Zemlji, prošli ste kroz kozmičke događaje, kao što su:

  • podjela između prave i lažne Crkve, koju je izvršio Otac;[1]
  • proglašenje moje povlastice Suotkupiteljice;[2]
  • definitivno odvajanje od Katoličke Crkve i od duha svijeta koji ona nosi u sebi.[3]

Niste u potpunosti svjesni skoka u kvaliteti koji je ovaj narod napravio tijekom 2020. godine. Uvjeravam vas da je bio velik.

Sada vas očekuju jednako važni događaji. 2021. godina označit će za Zemlju postupno približavanje vrhuncu njezine povijesti. Međuvremeni dolazak moga Sina natjerat će ljude da izađu na svjetlo u svim njihovim postupcima. Tako će se početi ostvarivati ono što vam je rekao moj Sin: ništa tajno ne može ostati skriveno.[4]

Sve ćete to vidjeti u onome što će se dogoditi na Zemlji, jer će dobro i zlo biti sve vidljivije: pasti će mnoge maske pod kojima se skrivaju perverzni i zli ljudi. No na svjetlo će izaći također i dobre osobe koje više ne podnose lažnost svijeta. Duh Sveti će djelovati kako bi im otvorio oči na način da znaju razlikovati činjenice, tako da ne budu prevareni.

Na Zemlji će bjesnjeti lažljivi jezici, no oni neće moći zavesti Božji narod. Sve više će laž biti predstavljena kao istina, a istina kao laž, no živa Isusova prisutnost među njegovim narodom učinit će da se laži rasprsnu poput kula od karata, laži Lucifera i njegovih sljedbenika.

Ovo što vam govorim neće se dogoditi preko noći, niti magično, nego prodornim, stalnim i tihim Božjim djelovanjem te djelovanjem njegove prave Crkve. Bit će to godina borbe sa silom tame, jedna suptilna i sveobuhvatna duhovna borba, no Božji će narod pobijediti. Crkva Isusa Krista svega Svemira neće se imati čega bojati. Svatko od vas, međutim, treba biti dobro svjestan svoga identiteta i svoga poslanja, kako bi vas Gospodin mogao postaviti na pravo mjesto. Velikodušnost svakog člana učinit će cijelu Crkvu snažnom, kako na Zemlji, tako i u ostatku Svemira.

Ja ću biti s vama u svakoj bitci i ništa vam  neće moći naškoditi. Zagovarat ću za vas svom mojom moći Kraljice, Majke i Suotkupiteljice, u skladu s Gospodinovim željama.

Stoga vas molim da mi početkom ove godine posvetite vaš život i čitavu Crkvu, kako bih vas sve mogla okupiti u mom Srcu i zaštititi vas. Posveta mome Srcu približit će vas Srcu moga Sina Isusa i bit ćete zajedno sa mnom posvećeni za njegovu službu. Tako će nadolazeća godina za vas proteći vedro, unatoč poteškoćama s kojima ćete se suočiti poradi velike pomutnje na Zemlji.

Posveta mom Srcu koju danas tražim od vas, nije neki obični čin pobožnosti, koji su mnogi od vas napravili tijekom života, nego potpuno prianjanje uz moje djelo u ovom vremenu. Sa svečanom posvetom meni, bit ćete poput mene poslužitelji Božjeg života, u svim dimenzijama i nijansama u kojima će se očitovati božanski život. Mnogo je duša koje treba vratiti na kršćanski put, onaj pravi, i vi ćete mi u tome pomoći.

Bit ćete posvećeni službi Ljubavi s velikim slovom, kao što sam i ja. Na taj način probudit će se milosti i darovi koji postoje u svima vama. Vaš da, u jedinstvu s mojim, proširit će prostor u vama za djelovanje Presvetog Trojstva. Samo ako se posvetite meni, moći ćete se suočiti s lukavstvom neprijatelja prevaranta i odbiti svaku napast; poništiti snagu njegove mržnje i proći kroz bolne događaje koji očekuju vaše čovječanstvo.

Znam da ću moći računati na vas i na tome vam zahvaljujem. Idite naprijed s povjerenjem, dječice, svjesni veličine vašeg poziva i izvanrednosti vremena u kojem živite. Uvijek ću biti uz vas, obećavam vam.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.”

[1] Poruka Boga Oca od 19/1/2020 „Obnavljam s vama moj savez“

[2] Poruka Presvete Marije od 22. veljače 2020 „Ja sam Suotkupiteljica čovječanstva“

[3] Poruka Svetog Mihaela arkanđela od 31. listopada 2020 „Gospodin će doći sa svim svojim svetima“

[4] Usp. Lk 12, 2