Posvećeni u službi Ljubavi

31. prosinca 2020. – Uočnica svetkovine Majke Božje

Poruka Presvete Marije – Posvećeni u službi Ljubavi

„Predraga djeco,

na kraju ove godine želim blagosloviti sve korake koje ste napravili zajedno sa mnom, vaše žrtve i kušnje, molitve, misli i sve ono što su vaše duše dotakle.

Godina koja završava donosi sa sobom tešku bilancu stanja za veći dio čovječanstva na Zemlji koje ustrajava u odbijanju spasenja moga Sina Isusa. Nasuprot tome, oni, koji su poput vas prikazali svoj život Bogu za njegovo djelo, bili su obogaćeni mnogim milostima.

Svi vi koji pripadate „Crkvi Isusa Krista Svega Svemira“ prisutnoj na Zemlji, prošli ste kroz kozmičke događaje, kao što su:

  • – podjela između prave i lažne Crkve, koju je izvršio Otac;[1]
  • – proglašenje moje povlastice Suotkupiteljice;[2]
  • – definitivno odvajanje od Katoličke Crkve i od duha svijeta kojeg ona u sebi nosi.[3]

Niste u potpunosti ni svjesni skoka u kvaliteti koji je ovaj narod napravio tijekom 2020. godine. Uvjeravam vas da je bio velik.

Sada vas očekuju jednako važni događaji. 2021. godina označit će za Zemlju postupno približavanje vrhuncu njezine povijesti. Međuvremeni dolazak moga Sina prisilit će ljude da izađu na svjetlo u svim njihovim postupcima. Tako će se početi ostvarivati ono što vam je rekao moj Sin: ništa tajno neće moći ostati skriveno.[4]

Sve ćete to vidjeti u onome što će se dogoditi na Zemlji, jer će dobro i zlo biti sve vidljivije: pasti će mnoge maske pod kojima se skrivaju izopačeni i zli ljudi. No na svjetlo će izaći također i dobre osobe koje više ne podnose laž svijeta. Duh Sveti će djelovati kako bi im otvorio oči na način da znaju razlikovati činjenice, tako da ne budu prevareni.

Na Zemlji će bjesnjeti lažljivi jezici, no oni neće moći zavesti Božji narod. Laž će sve više biti predstavljena kao istina, a istina kao laž, no Isusova živa prisutnost među svojim narodom raspršit će laži Lucifera i njegovih sljedbenika poput kule od karata.

Ovo što vam govorim neće se dogoditi preko noći, niti na magičan način, već prodornim, stalnim i tihim Božjim djelovanjem te djelovanjem njegove prave Crkve. Bit će to godina borbe sa silom tame, jedna suptilna i sveobuhvatna duhovna borba, no Božji će narod pobijediti. Crkva Isusa Krista Svega Svemira neće se imati čega bojati. Svatko od vas, međutim, treba biti dobro svjestan svoga identiteta i svoga poslanja, kako bi vas Gospodin mogao staviti na pravo mjesto. Velikodušnost svakog člana učinit će cijelu Crkvu snažnom, kako na Zemlji, tako i u ostatku Svemira.

Ja ću biti s vama u svakoj bitci i ništa vam neće moći naškoditi. Zagovarat ću za vas svom svojom moći Kraljice, Majke i Suotkupiteljice, u skladu s Gospodinovim željama.

Stoga vas molim da mi početkom ove godine posvetite vaš život i čitavu Crkvu, kako bih vas sve mogla okupiti u svome Srcu i zaštititi vas. Posveta mome Srcu približit će vas Srcu moga Sina Isusa i bit ćete zajedno sa mnom posvećeni njemu na službu. Tako će nadolazeća godina za vas proteći vedro, unatoč poteškoćama s kojima ćete se suočiti poradi velike pomutnje na Zemlji.

Posveta mome Srcu koju danas tražim od vas, nije neki puki čin pobožnosti, koji su mnogi od vas učinili tijekom života, nego potpuno prianjanje uz moje djelo u ovom vremenu. Svečano se posvećujući meni, bit ćete poput mene poslužitelji Božjeg života, u svim dimenzijama i nijansama u kojima će se očitovati božanski život. Mnogo je duša koje treba vratiti na onaj pravi kršćanski put i vi ćete mi u tome pomoći.

Bit ćete posvećeni u službi Ljubavi, s velikim početnim slovom, kao što sam i ja posvećena. Na taj način probudit će se milosti i darovi koji postoje u svima vama. Vaše da, u jedinstvu s mojim, proširit će prostor u vama za djelovanje Presvetog Trojstva. Samo ako se posvetite meni, moći ćete se suočiti s lukavstvom neprijatelja prevaranta i odbiti svaku napast; poništiti snagu njegove mržnje i proći kroz bolne događaje koji očekuju vaše čovječanstvo.

Znam da ću moći računati na vas i na tome vam zahvaljujem. Idite naprijed s povjerenjem, dječice, svjesni veličine vašeg poziva i izvanrednosti vremena u kojem živite. Uvijek ću biti uz vas, obećajem vam.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.”

[1] Poruka Boga Oca od 19. siječnja 2020. „Obnavljam svoj savez s vama“

[2] Poruka Presvete Marije od 22. veljače 2020. „Ja sam Suotkupiteljica čovječanstva“

[3] Poruka Svetog Mihaela arkanđela od 31. listopada 2020. „Gospodin će doći sa svim svojim svetima“

[4] Usp. Lk 12, 2