Duše zaručnice

24. prosinca 2020. – Uočnica Rođenja Gospodinova

Isusova poruka – Duše zaručnice

„Predraga djeco,

ovim svojim današnjim riječima, želim vas uvesti u novu 2021. godinu. Bit će to jedna intenzivna godina za sve vas i za cjelokupno čovječanstvo Svemira. Kao što vam je već objašnjeno, ja ću moćno doći među svoj narod da ga vodim i štitim.[1]

Živite u vrlo jakom vremenu, vremenu borbe između svjetla i tame, između duhova Dobra i Zla koji se suočavaju kao nikad do sad. Ovo što se danas događa u čitavom Svemiru usporedivo je samo s onim što se dogodilo prije mojega Utjelovljenja na Zemlji. Tada se mržnja Lucifera i njegovog naroda suprotstavljala mom skorom dolasku. Danas je njegova mržnja još jača nego tada jer nije usmjerena samo protiv Boga, nego i protiv njegove Crkve Svega Svemira.

Božji narod porastao je brojem i snagom, zahvaljujući sveopćem zajedništvu koje međusobno povezuje sve članove moje Crkve, prisutne na svakom planetu. Isto tako se povećao i Luciferov narod u cijelom niskom Svemiru. Na Zemlji je posebno teška situacija, gdje je mlakost mnogih kršćana otvorila vrata sve razornijem djelovanju đavla i njegovih sljedbenika. Lucifer je ispunio ezoterijskim i okultnim moćima Antikrista i lažnog Proroka, koji su prisutni i koji djeluju na Zemlji, Konfederaciju svjetlosti[2] i one koji mu služe.

Međutim, događaj koji je najviše potaknuo Luciferovu mržnju i njegovo mahnito djelovanje bilo je proglašenje postojanja i djelovanja moje Crkve Svega Svemira na Zemlji, koje se dogodilo zahvaljujući ovom malom ostatku 2018. godine.

Ova Crkva:

  • navijestila je Zemlji postojanje života u Svemiru; prihvatila je kršćansku braću s drugih planeta i odlučila je živjeti u zajedništvu s njima;
  • skrenula je pozornost vašeg čovječanstva na plan moga Oca uglavljenja svega stvorenoga u meni;
  • dovršila je navještaj Apostola, koji je ostao nedovršen poradi onog dijela koji se tiče Svemira, zbog mnogih nevjernosti kršćana Zemlje;
  • otvorila je put za moj slavni dolazak, označavajući tako početak novog i definitivnog vremena za cjelokupno čovječanstvo u Svemiru, koje je dugo čekalo na očitovanje moje istinske Crkve na Zemlji.

Moja Crkva svega Svemira napokon je izašla na vidjelo u svoj svojoj kozmičkoj snazi i djelovanju. Lucifer, koji je mislio da je kršćanstvo ograničio samo na Zemlju i neutralizirao ga, učinivši ga jednom od mnogih religija, našao se pred neizmjernim i kompaktnim narodom, raširenim po cijelom Svemiru. Stoga je pozvao u pomoć svojim sljedbenicima na Zemlji Konfederaciju svjetlosti, koja je počela okultno djelovati na vašem planetu. Sada je Zemlja natopljena djelovanjem i prisutnošću sotonskog naroda; događaji ove 2020. godine to jasno pokazuju.

Pred ovim scenarijem, moj narod treba biti dobro pozicioniran i sposoban suprotstaviti se neprijateljevoj moći, do te mjere da je poništi. Zbog toga vam je za sljedeću godinu najavljen MOJ MEĐUVREMENI DOLAZAK, koje će prethoditi moj slavni dolazak na kraju vremena.[3] O čemu se radi? Odmah vam kažem da to neće biti nešto upečatljivo i svima vidljivo. Naprotiv, moj će se dolazak konkretizirati u dubokom i tihom djelovanju u duhu moje djece; ne u svima bez razlike, nego u onima koji iskreno žele pripadati meni, po Bezgrešnom Srcu moje Majke.

Bit će to moj dolazak u sili Duha Svetoga, preko kojeg ću moju Crkvu dovesti do savršenstva, kako bih je napokon učinim svojom Zaručnicom. Doći ću zaručiti svoj narod. Nemojte misliti na jedno zaručništvo kako je zamišljeno na Zemlji. Ne radi se o nekoj emocionalnoj i sentimentalnoj vezi, nego MISTIČNOM JEDINSTVU[4], dubokom i neraskidivom, između moje Crkve i mene.

Ovo jedinstvo neće biti rođeno ljudskim djelovanjem, nego zajedničkim djelovanjem Duha Svetoga i Presvete Marije, uzvišene Zaručnice. Zajedno će djelovati kako bi sjedinili sa mnom, Velikim Svećenikom i poglavarom Crkve, svaku dušu koja mi želi pripadati u svakom kutku Svemira. Na kraju vremena predstavit ću Ocu svoju Zaručnicu, moju Crkvu, besprijekornu i bez mrlje.[5]

Da bi se to postiglo, u idućoj 2021. godini:

  • pojačat ću i sve više očitovati djelovanje triju izvanrednih sredstava[6] na čelu sa Svetim Mihaelom arkanđelom. Oni će okupiti djecu Božju s jednog kraja svemira na drugi i pratit će ih svojom molitvom i djelovanjem;
  • oslabit ću snage Lucifera i izazvati pustoš u redovima njegove vojske. Stoga se nemojte iznenaditi ako na Zemlji vidite još veću pomutnju. Budući da me većina vašeg čovječanstva odbija, ono više neće znati razlikovati između istine i laži. Upast će u nered, zarobljeno u mreži Luciferovih iluzija i laži i njegovih sljedbenika.

Velik dio čovječanstva na Zemlji proživjet će teške i mračne dane, ali se neće obratiti. Zazivat će svoje idole, no oni ih neće moći spasiti. Mnogi će propasti, ali se neće obratiti. Psovat će Boga, ali neće promijeniti svoj život.[7] Živjet će u lažima i pratiti sudbinu velikog varalice Lucifera.

Međutim, nad vama i nad čitavom mojom Crkvom Svega Svemira, zasjat će sunce života. Osjetit ćete moju prisutnost koja će tako djelovati da procvjetate kao nova stvorenja. Iako će naizgled vaš život teći kao i uvijek, u vašoj ćete intimi osjetiti Očevu svjetlost, titraje moga Srca i toplinu Duha Svetoga. U vama će djelovati zakoni života kako bi vas vodili do punine.

Što želim od vas? Jedan jednostavan život dostojan vašeg poziva; jedan sveti život, prikazan Onome koji je trostruko Svet. Crkva neće moći biti moja Zaručnica, ako to ne budu i sve duše koje je tvore.

Stoga vas molim da budete DUŠE ZARUČNICE. Te duše mi pripadaju od vječnosti. Odlučile su potpuno se darovati meni; dale su mi sve i ja sam njima dao sve. One se ne boje smrti, jer su odabrale život i poučljivo me slijede kamo god idem.[8] To su duše koje su posebno sjedinjene s mojom Majkom i slične su joj u poučljivosti i poslušnosti prema Bogu. One su Očeva radost i plodno tlo u kojem Duh Sveti sije sjeme života. Sjedinjene sa mnom kao prave zaručnice, bude život u drugim dušama i vode ih k Bogu. Moja će Crkva biti sastavljena od tih duša, koje će ispuniti Svemir Božjim mirisom[9] i bit će propast za Lucifera.

Svi vi koji ste odlučili pripadati mojoj Crkvi Svega Svemira, pozvani ste biti duše zaručnice. Zbog toga ste se obogatili mnogim milostima; imate osobitu zaštitu Presvete Marije; primili ste mnoge objave koje su vas poučile i pripremile za vremena koja će doći.

U vama je sve spremno, no potreban mi je vaš da. Samo tako ću vas moći preobraziti, dan za danom, kako bih vas učinio dušama zaručnicama u mojoj Crkvi Zaručnici. Nisu mi potrebna vaša velika djela niti vaše profinjene riječi, nego vaša poniznost. Potrebna mi je vaša čvrsta i jasna odluka da u potpunosti pripadate meni, po Bezgrešnom Srcu Marijinu; iskrenost i čistoća vaših nakana, pravednost vaše savjesti.

Ako mi date sve ovo, učinit ću vas mojim dušama zaručnicama na koje ću moći računati da bih pripremio nova vremena. Sjedinjeni sa svojom braćom u Svemiru, sa Svetima u Nebu i sa dušama u Čistilištu koje napreduju prema punini, bit ćete živo kamenje moje prave Crkve[10] i ona će zasjati kao moja Zaručnica u čitavom Svemiru.

Ne plašite se poradi vaših slabosti i vaših granica. Božja će snaga biti jača od vaše slabosti; moja će vas milost pratiti i bit će vam dovoljna u svemu.[11]

Hrabro, dječice, moje Srce će vas uvijek pratiti.

Blagoslivljam sve vas, vaše obitelji i vaše bolesnike. Blagoslivljam vaše misli i riječi kojima ćete navijestiti spasenje svakom čovjeku dobre volje.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.”

[1] Poruka Presvete Marije od 7. prosinca 2020 „Mesijansko vrijeme“

[2] „Ispisati Povijest, Svezak II – Svemir i njegovi stanovnici“, str. 225 i dalje

[3] Poruka Presvete Marije od 7. prosinca 2020.: „Mesijansko vrijeme“

[4] „Mistično jedinstvo s Kristom je potpuno jedinstvo sa njegovim životom koji nas vodi u stvarnost Božjeg života“. Vidi „Ispisati Povijest – Svezak I – U Božjoj misli“, str. 71- 80.

[5] Usp. Otk 21, 1-8

[6] Podsjećamo da su tri izvanredna sredstva: anđeli, Centralna Jezgra, braća i sestre vjerni Bogu. O tome smo više govorili i pronaći ćete svako pojašnjenje u knjigama i na ovoj web stranici.

[7] Usp. Otk 16, 9; 19, 19-21

[8] Usp. Otk 14, 1-5

[9] Usp. 2Kor 2, 15

[10] Usp. 1Pt 2, 5

[11] Usp. 2Kor 12, 9