Molitva ozdravljenja

Otac Tomislav Vlašić

6.11.2020

Predraga braćo i sestre, uronjeni smo u epidemiju, pandemiju i mnogi od vas je osjećaju na vlastitoj koži ili je osjećaju članovi vaših obitelji, vaši bližnji. Mi smo u jednoj neprekidnoj molitvi za vas, i vi sudjelujte u ovoj molitvi, s vašim molitvama, vašim prikazanjem, vašom ljubavlju.

Ja vas sve skupa blagoslivljam, neka se blagoslov Trojedinog Boga spusti na svakoga od vas u sili Uskrslog Krista, po molitvi svega Svemira koja prolazi kroz Bezgrešno Srce Marijino. Neka se Duh Sveti spusti na vas, jedna snažna energija, nova da vas liječi, preobražava. Neka se spusti Duh Sveti da vas vodi dok ste pod terapijom. Kao što vaše tijelo treba biti obnovljeno, i vi sudjelujte tako, da vaš duh uskrsne, preobrazi se i Gospodin će djelovati preko vašeg duha, tako da posveti vašu patnju, svu slabost i povede vas do preobrazbe.

Molitva čitave Crkve svega Svemira je s vama, za vas je, za svakoga od vas. Uđite u ovaj krug energije koja prolazi preko Crkve Presvetog Trojstva da vas preobrazi, kako bi kasnije, vaš život, vaše zalaganje u molitvi, prikazanju, služili Gospodinu za preobrazbu drugih, također i onih posljednjih iz Svemira.

Primite ovu moćnu milost kako bi se spustila na sve vas, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.