Gospodin će doći sa svim svojim Svetima

31. listopada 2020. – Uočnica Svetkovine svih Svetih

Poruka Svetog Mihaela Arkanđela

Gospodin će doći sa svim svojim Svetima

„Predraga braćo i sestre „Crkve Isusa Krista Svega Svemira“, mir vama!

Gospodin, Svemogući Bog, šalje me k vama u ovom vašem osjetljivom i odlučujućem prolasku.

Izopćenje koje je pogodilo Oca Tomislava[1] neizbježno je pogodilo sve vas. Gospodin Isus, jedini Poglavar Crkve, drži da je presuda koju je prema vama izrazila Katolička Crkva površna, brzopleta i lišena milosrđa; u biti jedna NEPRAVDNA PRESUDA. Kao takva, nema nikakvu vrijednost u Božjim očima. Naime, ono što je Bog prosudio nepravednim ne može stajati pred onim koji je uzvišeni Pravednik. Ljudska nepravda ne može opstati pred Pravednošću.

Katolička Crkva, preko hijerarhije koja je predstavlja, smatra da su ove objave u suprotnosti s kršćanskom doktrinom i da uzrokuju sablazan kod vjernika. Na taj način, se odvojila od hoda ovog naroda i od Crkve Svega Svemira. Posljedice ovog izbora bit će teške i neizbježne.

„Crkva Isusa Krista Svega Svemira“ nastavit će svoj hod u čitavom Svemiru. Ona će rasti i očitovati se sve više u očima čitavog čovječanstva. Na Zemlji će se objaviti osobito onima koji su dobre volje. Mnogi se katolici osjećaju pritisnuti hijerarhijskim sustavom; štoviše, više ne razumiju smjer koji ovo papinstvo daje Katoličkoj Crkvi. Ništa bolje nije niti u ostalim kršćanskim vjeroispovijestima, koje su rascjepkane i često se međusobno suprotstavljaju. Osim toga, mnogi sustavi ugnjetavaju vaše čovječanstvo: politički, ekonomski i vjerski sustavi koji pritišću malene i laskaju moćnicima. Stvaraju pomutnju i izgubljenost, otvarajući tako put đavlu i njegovim sljedbenicima. Luciferova mržnja i izopačenost kraljuju na Zemlji.

Osobe, izgubljene pred tolikom pomutnjom, svrnut će pogled prema ovoj Crkvi, kako bi u njoj pronašle potporu, nauk i zaklon u mračnim danima koji čekaju Zemlju. Lucifer pokreće posljednji napad na Boga i na djecu Božju, u iluziji da će pobijediti u ovoj bitci i osvojiti Svemir. Pozvao je svoje vojske raspršene po planetima pobunjenim protiv Boga da se okupe na Zemlji, budući da će se Gospodin slavno vratiti na Zemlju i ovdje će se dogoditi posljednji i konačni obračun između svjetla i tame.

Bog također priprema svoje vojske: Crkva prisutna u čitavom Svemiru moćno će se spustiti s Neba, sjedinjujući se sa Crkvom na Zemlji kako bi se zajedno borili u posljednjoj bitci. Božja svetost očitovat će se preko njegove prave Crkve. Za sada će to biti jedan silazak u Duhu Svetom, nevidljiv očima, ali iznimno moćan. Bit će to kozmička Pedesetnica, uvod u slavni Kristov dolazak. Tako će se Kraljevstvo Božje dobro utvrditi među vama i svi ćete biti ojačani i uzdignuti u život svetosti.

Potom, na veličanstveni dan Kristova povratka na Zemlju, Crkva Svega Svemira otvoreno će se očitovati i bit će vidljiva svima. Proslavljena i besprijekorna, suočit će se s narodom tame. Sve će se očitovati u svom pravom svjetlu. Nitko se neće moći sakriti. Ljudski sustavi i strukture, ideologije i lažni idoli neće biti od nikakve koristi. Gospodin će doći sa svojim Svetima svih vremena i sa svih planeta, u pratnji anđeoskih vojski, kako bi oslobodio svoj narod i bacio Lucifera i njegove sljedbenike u vječnu tamu. Njegov povratak protrest će Svemir.

Do tada će Crkva Svega Svemira biti samo djelomično vidljiva: po pravednosti vidjet će je čisti srcem i siromašni duhom. Bog će ih pozvati, okupiti i usmjeriti prema svojoj pravoj Crkvi. Ostale organizacije, koje se definiraju kao „Crkva“, ali koje u Božjim očima nisu takve, ostat će puste.

Niti jedan drski licemjer neće prijeći vrata Crkve Isusa Krista Svega Svemira. Božje djelovanje, sjedinjeno s djelovanjem njegove Crkve, postupno će oslabiti Luciferove vojske: pokvareni moćnici, drznici, idolopoklonici, nasilnici i oni koji su od sebičnosti napravili vlastitog boga, bit će stavljeni po strani.

Gospodin me pozvao da budem Preteča njegova slavnog dolaska. Meni pripada odgovornost okupiti njegov narod Svega Svemira i zaštititi ga od zla. Učinit ću to silom koju mi je Bog dao. Ja sam njegov službenik koji samo želi ispuniti svoju dužnost pred Bogom i čovječanstvom. Niti jedan čovjek ne bi mogao podnijeti težinu ove odgovornosti, jer bitka između dobra i zla bit će kozmičkih razmjera. Moje anđeoske čete su spremne i bit će uz Božji narod.

Sutra ćete slaviti svetkovinu svih Svetih. Pozivam vas da u ovom vremenu uđete u živi odnos s njima. Tako će njihova prisutnost pored vas, osobito u euharistijskim Slavljima, biti sve življa i opipljivija. Ne mislim samo na Svece s Neba, nego na sve one koji žive za Krista i u Kristu na svim nastanjenim planetima. Zajedno formirate jedno jedino Tijelo jer je samo jedan Duh koji vas sjedinjuje.

Gospodin očekuje od svoje Crkve Svega Svemira sve veće zalaganje u borbi protiv đavla i njegovih četa. Pozivam vas da pojačate vaše djelovanje u evangelizaciji Zemlje, koristeći duhovna sredstva koja su vam pokazana kroz ove godine:

  • Krštenje u Duhu Svetom i ognju;
  • prikazanje i molitva za patnike, posljednje i zaboravljene, umiruće i pokojne. Prikazujte Bogu Ocu po Isusu Kristu u Duhu Svetom patnje djece Božje i žrtve zla, osobito pandemije koja pogađa Zemlju. Molim svećenike ove Crkve da u duhu odriješuju one koji su na rubu smrti te one koji se žele pokajati; Duh Sveti će providjeti da plod vašeg djelovanja dosegne primatelje. Bog će vas nagraditi;
  • oproštenje i molitva prema svima, prijateljima i neprijateljima, po nauku našeg Učitelja i Gospodina Isusa Krista;
  • neprestana molitva za upravitelje Zemlje koji su dobre volje, te iskreno žele dobro naroda;
  • zajedništvo sa izvanrednim sredstvima i sa cijelom Crkvom Svega Svemira. Tamo gdje ne možete vi stići, drugi će stići na temelju sveopćeg zajedništva;
  • želja za ljubavlju i služenjem Presvetom Trojstvu i čvrsto odbijanje pripadati zlu.

Točke koje sam vam naznačio služit će ne samo za evangelizaciju Zemlje, nego će biti i pravi egzorcizam. Najmoćniji egzorcizam je zapravo onaj koji se vrši svetošću i djelovanjem Božjeg naroda koji tjera zlo od osoba i od svijeta. Također ćete i u ovome biti potpomognuti zajedništvom Crkve čitavoga Svemira.

Sve to činite po Bezgrešnom Srcu Marije, Majke Crkve, Kraljice i Suotkupiteljice čovječanstva Svega Svemira. Držite se čvrsto za Nju i zamolite je da Bogu prinese sva vaša dobra djela. Tako vam ništa ne može naškoditi.

Došlo je vrijeme da ova Crkva na Zemlji započne u punini svoje poslanje, konačno oslobođena od ljudskih i hijerarhijskih veza. Bog će vas poučiti izravno i preko svojih sredstava. Bit ćete vođeni, korak po korak, u svakom zadatku kojeg će vam Bog povjeriti.

Iako ste oštro osuđeni, vi ne osuđujete nikoga. Nikakva ružna riječ, nikakva osuda, nikakvo negodovanje. Činite sve iz ljubavi prema Bogu i njegovom narodu, s poniznošću i strpljenjem.

Na zlo odgovorite dobrotom i blagošću. Budite spremni prihvatiti one koji će vam doći, bez da ih prosuđujete ili osuđujete, jer će mnogi raskajani grešnici tražiti milosrđe. Ova Crkva ne izopćava nikoga osim zla, koje ne smije naći prostora među vama.

Ljubite se uzajamno Kristovom ljubavlju. Ljubite one koji imaju potrebu za ljubavlju. Uvijek se sjetite Krvi koju je Gospodin prolio za vas i za svakoga.

Uz vas sam kao i uvijek i štitim vas. Ne bojte se neprijatelja. Sve što vam je potrebno dat će vam se u pravo vrijeme i na pravi način. Nikada ne sumnjajte u Providnost koja je uvijek Ljubav.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.”

 

[1] 15. srpnja, 2020., Katolička Crkva je naložila kaznu izopćenja Ocu Tomislavu Vlašiću. Na ovoj web stranici možete pronaći dokument pod naslovom „Moja svećenička služba“, u kojem je Otac Tomislav objasnio svoju poziciju.