Crkva Svega Svemira spustit će se na Zemlju

28. rujna, 2020. – Uočnica svetkovine sedam velikih Arkanđela

Poruka Svetog Mihaela Arkanđela

 

Crkva Svega Svemira spustit će se na Zemlju

 

„Predraga braćo i sestre na Zemlji, mir vama! Donosim vam blagoslov Boga i cijele Crkve raspršene po Svemiru. Danas slavite nas sedmoricu velikih Arkanđela i ne samo to, već i sve naše anđeoske čete. Na ovaj svečani dan Crkva se spominje djelovanja anđela koje je vrlo snažno u ovom vremenu.

Rečeno vam je da smo mi anđeli u ovom vremenu poslani razdijeliti pšenicu od kukolja i ne samo to: poslani smo otvoriti put Crkvi Svega Svemira koja će se spustiti na Zemlju, gdje će se odvijati posljednja bitka. To će biti posljednji i konačni sukob između Dobra i Zla, između Isusa Krista i Lucifera, između anđela i demona. Bit će to veliki sukob između svjetla i tame. Stoga je Bog poslao nas anđele da otvorimo put nebeskom Jeruzalemu koji se spušta s Neba.[1] Kada to ne bismo učinili, niti vi ne biste mogli napredovati; niti bi vjerna braća mogla djelovati bez nas.

Kada anđeli otvaraju put pred djecom Božjom oni odvajaju svjetlost od tame. To je kao da bi se još jednom otvorilo Crveno More, da bi prošla djeca Božja. Sada Zemlja počinje biti ona pozornica o kojoj vam je uvijek govoreno: posljednja pozornica starog stvaranja; posljednja pozornica povijesti kakvu danas poznajete.

Kažem vam, braćo i sestre, da je ovaj sukob između svjetla i tame u Svemiru već na djelu, ali svoj vrhunac treba doseći upravo na Zemlji; to neće biti bilo kakav sukob već prava borba između duhova, na nebu kao i na zemlji. Vjerna čovječanstva pripremaju se za bitku na Zemlji: trebat će pomoći najslabijoj djeci Božjoj u Svemiru i, prije svega, podržati anđele u sukobu s „Konfederacijom svjetlosti“[2] i sa svim sotonskim silama. Bit će to duhovna i fizička borba. Stoga vjerna braća priređuju sve što je potrebno za njihovo konačno i odlučujuće poslanje. Za to su se pripremali od vječnosti, od kada je započeo njihov hod.

Do danas, vjerna braća nastavljaju putovati srednjim Svemirom kako bi ojačali veze s tim čovječanstvima. Oni prolaze i prolaze niskim Svemirom, kako bi ohrabrili onu djecu Božju koja su na buntovnim planetima odlučila biti dijelom „Crkve Isusa Krista Svega Svemira“ i koja trpe poradi jake sotonske prisutnosti. Mnogi stanovnici buntovnih planeta uopće se nisu obratili, unatoč znakovima i moći vjerne braće.

Kao što vidite, evangelizacija Svemira još nije zaključena. Prošlo se kroz cijeli Svemir, no evangelizacija još uvijek traje. Prije svega nedostaje Zemlja koja još nije evangelizirana. Taj zadatak je na vama, uz pomoć Crkve Svega Svemira. Vaše je djelovanje za sada u duhu, jer vam vaša slabost ne dopušta ništa drugo, no imat ćete pomoć odozgo.

Molim vas danas da budete spremni za događaje koji će biti veliki i odlučujući. Sljedeća će godina 2021. biti presudna, u kojoj će se mnoge stvari zatvoriti, a druge otvoriti. Mi anđeli pripremamo dolazak ove nove godine na Zemlji, u kojoj će se Crkva Isusa Krista Svega Svemira trebati sve više očitovati i početi se spuštati s Neba.

Mi anđeli ne poznajemo Božju misao, niti njegove planove, koji nam bivaju priopćeni kada za to dođe vrijeme; nismo znatiželjni i ne tražimo ništa više već se pripremamo. Jednako tako i vi trebate činiti. Vi ste Kristovi vojnici i u svakom trenutku trebate biti spremni na ono što će On tražiti od vas. To je pravo bdijenje koje vam omogućuje da ne padnete u napast ili pasivnost. Stoga vas pozivam da budete spremni kako ne biste usporili Božji plan. Naime, Crkva koja se spušta s Neba, vjerna braća i mi anđeli trebamo pronaći jedan spreman narod na Zemlji, jer se ne možemo obratiti nikome drugom, do li Božjem narodu.

Dječice – zovem vas tako jer oni koji vrše Božju volju također su i naša djeca; isto tako i mi anđeli osjećamo božansko očinstvo prema vama, stoga vas nazivam dječicom, ali i braćom, prijateljima – rečeno vam je da trebate pomoći ovom čovječanstvu i obnoviti ga. Na taj ga način možete također i evangelizirati. Čovječanstvo Zemlje je u potpunom beznađu, velikim dijelom odvojeno od Duha Svetoga, nesposobno za dobrotu i milosrđe. Unatoč tome, ima mnogo dobrih osoba, no blokiranih djelovanjem Zla. Sada je vrijeme da dopustite da Božji život poteče prema ovom dijelu čovječanstva.

Da biste to učinili, trebat ćete se sve više uzdizati, no istodobno biti raspoloživi spustiti se u mračne dubine ovog čovječanstva. Nužno je da se ova Crkva spušta sve dok ne dotakne duboke korijene čovječanstva na Zemlji i pakao koji leži u mnogim dušama. Ne tražim od vas da činite veličanstvene stvari, nego da budete raspoloživi liječiti gubavce, te podizati mnoge bolesne u duhu. Stoga budite pripremljeni na događaje i spremni tražiti sve do posljednje izgubljene ovce.

Mi Arkanđeli vas pratimo, prethodimo vas kako bismo pred vama otvorili put. To je jedan put koji se u ovo vrijeme sve više širi pred Božjim narodom, jer se Božja novost treba očitovati i biti sve vidljivija. Tražimo od svakoga od vas i sveg ovog naroda spremnost, raspoloživost, poučljivost, sposobnost podići se visoko i spustiti se sve do vašeg posljednjeg brata. Znam da puno tražim od vas, no znam da mogu računati na vaš odgovor. S naše strane, osiguravam vam svu zaštitu i pomoć.

Preporučujem vam da budete čvrsto sjedinjeni sa vašim anđelom čuvarom, koji je moćan, prati vas i štiti. Sada je vrijeme za vas da uđete u duboko zajedništvo sa vašim anđelom čuvarom: razgovarajte s njim, tražite od njega pomoć, držite se čvrsto uz njega u svemu i on će vam pomoći.

Blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“

[1] Otk 21

[2] „Ispisati povijest – Svezak II – Svemir i njegovi stanovnici“, str. 225-247.