Obnoviti čovječanstvo na Zemlji

24. lipnja 2020. – Uočnica obljetnice ukazanja Kraljice Mira u Međugorju

 Poruka Presvete Marije

 Obnoviti čovječanstvo na Zemlji

 

„Predraga djeco,

prošlo je šest mjeseci od početka godine, tijekom kojih ste vidjeli kako su se na Zemlji promijenile mnoge stvari. Bili su to teški mjeseci za ovo čovječanstvo, ali također i za Niski Svemir na koji su jako utjecali događaji sa vašeg planeta. Naime, ono što se događa u Niskom Svemiru utječe na Zemlju i obrnuto. Sve stvorenje je u iščekivanju onoga što se treba dogoditi na Zemlji, važnom planetu u Božjim planovima.

Ovu ste godinu posvetili Duhu Svetom i On želi moćno djelovati na Zemlji kako bi obnovio ovo čovječanstvo. Pandemija koja vas pogađa[1] nije samo neka bolest, već jedna prava preobrazba za Zemlju. Bog nije želio pandemiju, ali ju je dopustio. Preko nje je odlučno intervenirao kako bi ispravio mnoge stvari koje ne smiju i ne mogu više biti kao prije. Niti čovječanstvo ne može biti isto kao prije. Tko je dobre volje shvatio je kako je malo potrebno da bi se uništio globalni sistem razrađen kroz tisućljeća povijesti. To treba biti jasno nadasve vama koji ste Crkva Isusa Krista na ovoj Zemlji.[2]

Kako će Duh Sveti ispraviti i obnoviti ovo čovječanstvo? To će učiniti preko Crkve, svog naroda kojeg je Presveto Trojstvo već dugo pripremalo. Od Isusova dolaska na Zemlju do danas, Bog nije prestajao pripremati generacije pravednika, čija svetost i dalje živi. Vi ste baštinili svetost, žrtvu, molitvu i suze mnogih svetaca. Sada je na vama da pomognete ovoj Zemlji da se uspravi te iznova pronađe Božju prisutnost i smisao života.

Samo moj Sin Isus može spasiti ovo čovječanstvo. Duh Sveti, kako se spustio na mene svojom sjenom,[3] tako se treba spustiti na ovaj planet kako bi pripremio put mome Sinu koji će se vratiti. Vremena su kratka. Otac očekuje od cijele svoje Crkve Svega Svemira, a osobito od vas, da se svojski založite, kako biste pomogli ljudima Zemlje izroniti iz kaosa u koji su upali, iz tame koja ih tlači.

Lucifer je sa Konfederacijom svjetlosti i sa iluminatima na Zemlji uvelike pojačao svoje djelovanje; zna da mu nije preostalo mnogo vremena. Stoga Bog želi da njegov narod isto tako pojača svoje djelovanje. Očekuje da ova Crkva bdije i bude prisutna u svim događajima koji zahvaćaju i potresaju ovo čovječanstvo.

Što možete učiniti vi? Živite jednostavnim životom, uronjenim u Boga, tihim i dubokim, kako biste mogli pomoći vašem čovječanstvu da se promijeni sve do svojih korijena. Bog ne djeluje nasilno da bi preobrazio svoja stvorenja. Njegova ljubav kuca na vrata, ne razbija ih.[4] Čini da život proklija iznutra, u tišini, ponekad u skrovitosti, koji nikada nije pasivnost, nego je jedinstvo s Božjim životom koji se rađa u dubinama. U dubinama jedne žene rađa se ljudsko biće, baš kao što se u dubinama zemlje rađa jedna biljka. Jednako tako, u dubini i Božjoj tišini rađa se novi narod. Stoga će tišina za vas biti sredstvo da bi procvao život, i ujedno vaša najveća obrana od zloga.

Dječice, Sotona ima strah od tišine. Kad je tišina ispunjena Bogom, on više nema sredstava da bi ušao u vas. Tišina postaje poput jednog zida pred đavlom. Govorim o dubokoj, kreativnoj, djevičanskoj tišini[5] koja vam je više puta objašnjena. Živjeti u ovoj tišini ne znači da ne trebate govoriti i svjedočiti. To znači da u ovom vremenu vaše svjedočanstvo treba poprimiti jedno drugo obilježje: treba se roditi iz dubine vašeg bića, gdje živi Bog. Ostavite prostor Bogu u sebi da On govori, svjedoči i djeluje preko vas.

Vas i cijelu Crkvu Isusa Krista Svega Svemira čeka veliki zadatak, jer slavni povratak moga Sina nije neka bajka, niti neka magija. Treba također biti pripremljen znojem i suzama mnoge djece Božje. Ne govorim vam to da bih vas uplašila no hoću da budete konkretni. Biti osobe koje su mistično sjedinjene s Bogom i kontemplativne ne znači živjeti u oblacima. Tko iskreno želi služiti Bogu treba znati da će se suočiti sa stvarnošću onakvom kakva jest. Vi se, međutim, ne trebate bojati stvarnosti, nego trebate proći kroz nju sa Božjim svjetlom i njegovom snagom.

Otac će iznova moćno intervenirati na ovoj Zemlji. S ovom pandemijom samo ste malo okusili ono što bi se moglo dogoditi na Zemlji. To ne znači, nužno, da će se desiti nešto katastrofalno, jer Bog želi promijeniti na bolje život ljudi. Nažalost, reakcija Sotone i njegovih sljedbenika na Božje djelovanje, uzrokuje da zlo uvijek prevlada jer je Božje djece koja se prikazuju Isusu Kristu malo. Pa ipak, Bog će nadodati onaj dio koji nedostaje. On je svemoguć.

Također ću i ja koristiti svemogućnost koju mi je Bog dao. Znajte, međutim, dječice da kada jedan narod živi duboko sjedinjen s Bogom, kada svi njegovi članovi žive u miru u istom duhu, također i taj narod postaje svemoguć. To je svemogućnost koja se rađa iz nepokolebljive vjere. Vjera je svemoguća jer može učiniti ono što ni razum ni ljudska snaga ne mogu. Stoga budite svjesni da narod koji je jedinstven i postojan u vjeri postaje svemoguć.

Dakle, stavite uz Božju i moju svemogućnost, svemogućnost vaše vjere, svjesni svih milosti koje vam je Bog dao. Pozivam vas da pogledate u svoju nutrinu kako biste otkrili koliko je lijepog i dobrog i velikog Bog stavio u vas. Svatko od vas je jedan dragocjeni biser u kruni moga Kralja. Kada bi netko od vas manjkao, doista bi puno toga nedostajalo.

Pokušajte vidjeti lijepe stvari koje su u vama i ne zaustavljajte se samo na svojim granicama, granicama drugih i na grijesima svijeta. Umjesto toga, pokušajte razabrati ljepotu koju je Bog stavio u svakog od vas, a također i u ovo čovječanstvo, koje izgleda katastrofalno. Također i u ovom čovječanstvu mogu procvjetati Božji cvjetovi, baš kao što u jednom neobrađenom polju uvijek izniknu cvjetovi. Trebate ih ubrati, ljubiti i čuvati.

Ne osuđujte nikoga, dječice, nego ljubite sve i s ljubavlju svjedočite Božju dobrotu; i ako je netko odbije, prepustite to Bogu, no vi nastavite sijati. Bacajte posvuda dobro sjeme. Bog će se pobrinuti da izraste, negdje tridesetostruko, šezdesetostruko ili stostruko.[6] Ne treba vam ništa biti važno osim da uvijek i posvuda sijete; prihvaćate, ljubite praštate i služite svima.

Molim vas da se poučljivo prepustite voditi prema onom što će Bog htjeti. Moći ćete slijediti i staviti u praksu Božje planove ako budete u tišini, te dopustite Bogu da prođe i probudi u vama inteligenciju života.

Uz vas sam i blagoslivljam vas, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.“

[1] Misli se na pandemiju Korona virusa Covida 19, koja bjesni na Zemlji od početka ove godine i koja je već uzrokovala tisuće žrtava.

[2] U svim porukama i u našim objavama, pod terminom Crkva odnosimo se jedino na „Crkvu Isusa Krista Svega Svemira“, kojoj pripadamo

[3] Usp. Lk 1, 35

[4] Usp. Otk 3, 20

[5] Usp. „Preko Velike Barijere“, Poruka Svetog Josipa od 19. ožujka 2002., str. 205.

[6] Usp. Mt 13,3-8; 18-23; Mk 4, 3-8; 13-20.