Ja sam Suotkupiteljica čovječanstva

22. veljače 2020. – Katedra Svetog Petra i obljetnica Fondacije “Utvrda Bezgrešne”

Poruka Presvete Marije

Ja sam Suotkupiteljica čovječanstva

“Predraga djeco,

na ovaj tako poseban dan[1], s neizmjernom ljubavlju, sve vas privijam uz moje Srce, osobito bolesne i one koji trpe u duhu; one koji su progonjeni u svojim obiteljima poradi ovog puta, na radnom mjestu. Privijam vas sve uza se jer vas ljubim i želim biti uz vas u svim kušnjama.

Mnogo puta sam vas molila da mi pomognete spasiti duše. Danas vam kažem: pomozite mi u mome djelu Suotkupiteljice. Ja sam Suotkupiteljica cjelokupnog čovječanstva u Svemiru. To nije neka titula, to je moje poslanje, moje djelo među vama. To je poslanje koje sam prihvatila već od svoga začeća. Stoga sam vam Majka, jer sam prihvatila nositi sa svojim Sinom svu bol Svemira da vas iščupam iz patnje i smrti.

Ja sam zajedno sa svojim Sinom nosila sve boli Muke: duhovne boli izdaje, napuštanja, uvreda i huljenja, kao i fizičke boli. Sve ono što je Isus trpio u svome tijelu, ja sam trpjela u mome, pa i ako to nije bilo vidljivo očima svijeta. Mnogi su sveci kroz povijest nosili poneku bol Muke, ali ja sam ih sve nosila za vas: moje Srce je bilo probodeno, moje ruke i moje noge izranjene i tako dalje. Sve sam to poradi vas nosila u tišini kako bih vas iščupala iz Sotonine mržnje. Poradi toga sam vam Majka i poradi toga vas je Isus mogao povjeriti meni pod Križem.[2] Moje djelo Suotkupiteljice nastavilo se u prvoj Crkvi, među apostolima i učenicima. Nakon moga uznesenja u Nebo, u slavu Trojstva u kojoj živim, moje poslanje Suotkupiteljice proširilo se na cijeli Svemir.

Znajte, dječice, onako kako sam nosila Isusove boli, tako sam sudjelovala i u slavi njegova uskrsnuća. Ja sam Suotkupiteljica jer sam podijelila sa svojim Sinom smrt i uskrsnuće. Cijelo moje biće procvjetalo je sa uskrslim Isusom i ja sam otvorila put za vas, tako da jednog dana možete ući u novo stvaranje.

Moje djelo Suotkupiteljice je neprekidno i nezaustavljivo. Ja nastavljam prikazivati Presvetom Trojstvu sve boli Svemira, kako bi moja djeca mogla iskusiti također radosti Neba. Na isti način vi morate prolaziti Isusov i moj put. Vi ste, naime, pozvani biti suotkupitelji, to jest oni koji zajedno sa mnom sudjeluju u smrti i uskrsnuću moga Sina. Sjedinjeni sa mnom, nosite boli svijeta i radosti Neba. Zajedno sa mnom, ste svjedoci pokvarenog života koji umire i božanskog života koji se preko moga Srca uvijek i neprestano preporađa za sve vas.

Želim da ovaj narod prepozna moje djelo Suotkupiteljice te postane njegovim dionikom, kako bi sve više bio sjedinjen s Isusom, Otkupiteljem i Pastirom čovječanstva. Bez mene ne možete u potpunosti ući u žrtvu moga Sina, u njegovu smrt i uskrsnuće.[3] Nosila sam mnoge boli za vas, jer biste u protivnom bili pritisnuti težinom patnje. Bez mene ne možete dotaknuti Božje dubine. Ja vam donosim njegov život jer sam Majka Božja i Majka vaša, Suotkupiteljica čovječanstva i Kraljica Svemira. Želim da me ovaj narod prepozna kao takvu i prihvati me. Ako ne razumijete moje djelo Suotkupiteljice, moj lik postaje sporedan, zamagljen, kao što je to slučaj kod mnogih kršćana.

Kažem vam, dječice, da se Sotona užasava moga djela Suotkupiteljice i da će se na svaki način suprotstaviti ovoj stvarnosti, koju nikada nije podnosio. Nije prihvatio Isusovo utjelovljenje i još manje prihvaća da jedna Žena može biti Suotkupiteljica. Stoga ćete imati mnogo protivljenja, ali ne brinite se: ovo je vrijeme u kojem ova istina treba izroniti. Stoga je nitko neće moći zaustaviti. Sotona će se razbjesniti, no neće moći ništa učiniti. Sada se već oko njega krug sužava, jer Božji narod napreduje po svem Svemiru i više ga nitko ne može blokirati.

Crkva Isusa Krista Svega Svemira, navješćujući na Zemlji da sam ja Suotkupiteljica, donosi jedan duboki zaokret povijesti spasenja i čovječanstva. Trebate toga biti svjesni. Ponavljam vam da ovo nije neka titula; nemam potrebu za titulama, niti me zanimaju. Ja ne želim ništa za sebe, no želim vam pomoći i spasiti vas zajedno sa svojim Sinom. To je moje poslanje i ja ću ga izvršiti; ništa i nitko me neće moći spriječiti. Već sam vam rekla i ponavljam vam: od sada i ubuduće koristit ću svu svoju moć Kraljice[4] i Suotkupiteljice da istrgnem neprijatelju što više duša, uz pomoć moje Crkve Svega Svemira.

Stoga, dječice, puno vam zahvaljujem na ovom koraku koji je velik. Ovaj dan za vas treba biti jedan spomendan. Sa svoje strane, osiguravam vam zaštitu od svakoga zla. Uvijek ću biti s vama. Spoznat ćete bol svijeta jer ste uronjeni u nju. Nemojte se žaliti zbog toga, nego smatrajte čašću za vas da ste suotkupitelji zajedno sa mojim Sinom i sa mnom. U vašem srcu ćete, međutim, spoznati i radosti Neba: mir, ljubav, sve ono što svijet ne posjeduje. Tako, usred kaosa ove Zemlje, nosit ćete radosti Neba i vaše će srce klicati, također i ako vam se budu protivili, jer ćete uvijek imati Božju radost. Ovo je moje obećanje: tko god od vas bude sudjelovao u mom djelu Suotkupiteljice, upoznat će boli svijeta, no posjedovat će također i radosti Neba.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga. “

[1]Danas Fondacija „Utvrda Bezgrešne“ i narod koji prati programe odlučila se svečano posvetiti Presvetoj Mariji, Suotkupiteljici čovječanstva

[2]Usp. Iv 19, 25 – 27

[3]Usp. „Ispisati Povijest – Svezak I – U Božjoj misli“ na stranici 73-76

[4]Iz poruke Presvete Marije od 13 svibnja 2017 „Bit ću glas Božjih siromaha“: „ Imam pravo i dužnost, pred Bogom i pred ljudima, govoriti svojoj djeci kada želim, koliko želim i kako želim, bez traženja ičijeg dopuštenja. Bog me je zamolio da koristim sve do kraja svoju moć Majke i Kraljice svemira: učinit ću to za vas, da vam pomognem i da vas zaštitim, jer vremena su ozbiljna.“