Obnavljam moj savez s vama

19. siječnja 2020. – Svečana posveta naroda Presvetom Trojstvu

Poruka Boga Oca

“Predraga djeco,

došli ste do današnjeg dana u kojem ste odlučili svečano se posvetiti Presvetom Trojstvu.[1] To je jedan važan dan za vas koji ste ovdje prisutni, za sav narod sjedinjen s vama i za sve one na Zemlji koji se osjećaju dijelom Crkve Isusa Krista svega Svemira.

Ovaj dan je točka dolaska i polaska. To je točka dolaska, jer danas se završava vaša priprema i to je polazna točka, jer od danas započinje pravo i istinsko poslanje za vas. To ne znači da više nećete imati objašnjenja, jer će vam svjetlo uvijek biti dano. Kažem da od danas započinje vaše poslanje, jer sve ono što ste dobili, sada trebate provesti u djelo i svjedočiti. Preko vas se treba očitovati moja slava, jer je Crkva pozvana očitovati slavu Presvetog Trojstva, posebno moju Očinsku slavu. Ja sam Otac koji sve ljubi i koji želi sve spasiti. Nažalost, ne mogu sve spasiti, ne zato što ja to ne želim, već zato što to ljudi ne žele pa niti zli duhovi.

Poslao sam moga Sina Isusa Krista na Zemlju da vas oslobodim od đavla i idola, pod kojima se đavli uvijek očituju. Znajte da iza svakog idola stoji đavao, stoga kad služite idolima, vi se podređujete đavlima. Poslao sam svoga Sina da ustanovi Crkvu na Zemlji, koja je moj narod, pozvan očitovati spasenje. Kroz stoljeća sam promatrao sve što je Crkva napravila, a što nije napravila. Promatrao sam kršćane na Zemlji i vidio stvari koje nikad ne bih htio vidjeti. Unatoč dolasku moga Sina u tijelu, moram konstatirati da je Zemlja još uvijek poganska; preplavljena je đavlima i idolima svih vrsta.

Dječice, ovo je vrijeme vrlo ozbiljno. Vaš je planet napola uništen, kao što možete vidjeti u prirodi. Elementi zemlje, vode, vatre i zraka, uznemireni su, zagađeni i oskrnavljeni. Takvo je također i čovjekovo srce. Nažalost, Crkva je podijeljena u sebi, rascjepkana od početka. Kršćani su vodili jednu sterilnu borbu jedni protiv drugih, vjeroispovijest protiv vjeroispovijesti, nauk protiv nauka. Umjesto mača koristili su riječ Božju. U ime moga Sina Isusa procesuirali su, ubijali, krali i vršili strašna djela u mojim očima.

Želim vam, međutim, reći da prava Crkva postoji i uvijek je postojala. Nikada nije izišla iz katakombi, jer se kroz povijest postupno nametala jedna druga struktura, koja se definira Crkvom. Oduvijek su postojale dvije Crkve: ona Kristova, koja pripada meni, i ona Lucifera koja pripada njemu. Dvije različite cjeline, dvije suprotne stvarnosti, prisiljene na suživot u ime hijerarhijskog sistema.

Dječice, došlo je vrijeme da ja odvojim pravu Crkvu od one lažne. I to nakon što se došlo do točke da Papa, predstavnik katolika, odnosno velikog dijela kršćana na Zemlji, postavi jednog idola u Crkvu.[2] Postavio ga je pred oltar koji izranja na ostacima slavnog apostola Petra. Postavio je jednog idola ispred mog Sina, prisutnog na oltaru, u jednom stavu otvorenog izazova. Ovo je prevršilo mjeru u mojim očima i nema više povratka. Sve do danas sam čekao da se ta lažna Crkva obrati, ali nije bilo tako. Stoga vam kažem da to nije moja Crkva, nikada nije bila i neće nikada biti.

Danas dijelim pravu Crkvu od one lažne i obnavljam vječni savez s vama, koji nitko nikada neće moći raskinuti. Savez sa mnom ima samo jedno ime: moj Sin Isus Krist. On je životni savez, On je garancija da ste vi moji.

Lažna Crkva djelovala je kroz sva ova tisućljeća tako da umanji lik moga Sina i učini ga beznačajnim, prolaznim. Isus je bio predstavljen kao poglavar neke religije, jedan od mnogih proroka, vrstan duhovni učitelj i ništa više; no Isus Krist, moj Sin, Jedini je Spasitelj čovječanstva. On je Gospodar Svemira, koji upravlja cjelokupnim stvorenjem u moje ime. Tko želi doći k meni, treba proći preko Njega i prepoznati ga kao Sina Božjeg, Gospodina i jedinog Učitelja. Bez toga ne može postojati nikakav savez sa mnom, nikad neće biti. Koristio sam milosrđe, ali sada ću koristiti pravednost. Svatko će neumoljivo imati ono što je odabrao.

Lažna Crkva također je radila na obeščašćenju i obezvrjeđenju sakramenta Euharistije, negirajući da je u njoj prisutan moj Sin. Lažna Crkva pobrinula se da kršćane ohladi prema Euharistiji, ubacujući u njih mnoge sumnje u vezi s ovim Sakramentom. Veliki dio kršćana danas ne vjeruje u Isusovu prisutnost u Euharistiji.

Lažna Crkva je također pokušala poništiti lik i učiniti suvišnim lik i prisustvo Presvete Marije, koja je moja preljubljena Kći, Majka Božja, Zaručnica Duha Svetoga i Suotkupiteljica čovječanstva. Marija vam je darovana kao Majka, no lažna Crkva ju je izbacila, prihvaćajući na njeno mjesto idola koji predstavlja majku zemlju.[3] To je previše i mjera je prepuna.

Od sada i ubuduće, prava će Crkva biti odvojena od one lažne i rasti će. Očitovat će moju snagu i moju slavu. Znajte da postoji samo jedna Crkva, koju je na Zemlji utemeljio moj Sin Isus Krist i koja je prisutna u cijelom Svemiru. Ona prepoznaje Presveto Trojstvo i Mariju Kraljicu, Majku i Suotkupiteljicu čovječanstva. Prihvaća i živi zajedništvo sa svom braćom u Svemiru, svugdje vrši svoje poslanje, donoseći spas živima i pokojnima. Ne postoji neka druga Crkva i neće je biti.

Na današnji dan kada se posvećujete Presvetom Trojstvu, obećavam novo Nebo i novu Zemlju[4] vama i svim muškarcima i ženama dobre volje na ovom planetu koji žele živjeti u pravoj Crkvi Isusa Krista svega svemira.

Ovaj planet neće biti uništen, ma da bi Lucifer to želio poradi svoje zavisti i zloće. On zna da ću Ja dati Zemlju mom narodu i ne želi vam ostaviti niti jednu mrvicu od nje, ali ja neću to dopustiti. Imat ćete novo Nebo i novu Zemlju. Vidjet ćete kako planet uskrsava i to će se dogoditi preko preobrazbe ljudskih srca, po mojem djelovanju i djelovanju moje Crkve. Jedan novi narod napokon će živjeti nauk moga Sina, zapovijedi i božanske zakone koje sam utisnuo u srca, kako je trebalo biti od početka. Ovo će preobraziti Zemlju.

Ova preobrazba neće biti rezultat magije ili nečeg izvanjskog za vas, već će se odvijati u vama i preko vas. Postupno ćete vidjeti probuđenje savjesti onih koji su dobri jer će Duh Sveti djelovati u svakom dijelu Zemlje i Svemira kako bi probudio u djeci Božjoj sjećanje na mene, te da bi ih podsjetio na svetost mojih zakona.

Kada sve bude izvršeno, moj Sin će se vratiti na Zemlju. Više se neće predstavljati kao nevini Jaganjac, te dopustiti da ga zakolju Luciferovi sinovi, već kao kralj i Pobjednik kako bi okupio svoj narod, te istjerao jednom zauvijek Lucifera i njegov narod. Neće više biti mjesta na Zemlji niti za Sotonu niti za njegovu djecu. Oni koji su ga izabrali, klanjali mu se i koji su ga htjeli, bit će s njim zauvijek. Moj će narod, naprotiv, trijumfirati. Trijumfirat će Bezgrešno Srce Presvete Marije, vaše Majke i Kraljice, Majke Božje. Trijumf njezina Srca bit će trijumf Srca moga Sina i Srce moga Sina trijumfirat će za mene, za moju slavu.

Zato, draga djeco, upamtite dobro ovaj dan kao dan preporađanja za cijeli Svemir, koji je predugo čekao na korake vašeg čovječanstva.[5] Vrijeme je da ja oslobodim zatvorenike i otvorim oči slijepima[6] kako bi prepoznali pravu Crkvu, u kojoj Isus živi i koja je ujedno i katedras koje vas podučava. Isusova katedra je njegov narod, nema druge.[7] Zato vas molim da imate hrabrost, apsolutno povjerenje u mene i da se ne bojite ničega.

Moj savez s vama bit će nesporan i nitko ga neće moći razbiti. Ako danas kažete svoje da meni kao narod, ja ću djelovati među vama. Preko vas probudit ću jedan narod na Zemlji koji će sve više rasti i pridruživati vam se u duhu.[8] Nećete morati raditi velike stvari. Samo vas molim da živite s apsolutnom vjernošću sve što ste do sada naučili i proglasili. Ja ću djelovati, preko vas na svim oltarima, u svim crkvama i hramovima, gdje god postoji jedno dijete Božje koje treba istrgnuti od zla i dovesti ga u pravu Crkvu. Luciferova Crkva naprotiv, presušit će se i postat će jedno suho stablo.

Ono što je Papa učinio je idolopoklonstvo, slično kao zlatno tele.[9] Stoga je nužno da ja obnovim moj savez s jednim novim narodom i tako će biti. Neka ovaj savez živi u vama i među vama. Živite, svjedočite, služite, ljubite, praštajte. Prihvatite svu braću dobre volje koja će doći kucati na vaša vrata, bilo ona od vaših kuća, bilo ona od vaših duša. Uronite ih u vaša slavlja, dosegnite ih vašim molitvama. Djelujte tako kad molite, pojedinačno ili svi zajedno, da vaša molitva odjekuje na svim mjestima u Svemiru gdje je potreba za Crkvom i tako će se i dogoditi. Ako budete vjerni, niti jedna od vaših molitava neće ostati neplodna. Vaše će riječi odjeknuti na svim mjestima, čak i u paklu i proglasit će moju veličinu. Stoga, djeco moja, idite naprijed i ne bojte se ničega.

Luciferu i njegovim ljudima kažem da obrate pažnju. Jao vama ako se usudite staviti jedan prst na ovu Crkvu. Izazvali ste vječnog Boga, Oca slave i sada ćete dobiti zauzvrat ono što ste posijali. Jao vama ako još budete dirali moj narod, ako pokušate u njega uvući. Jao vama ako nastavite uništavati moje stvorenje. Sada će vam se suprotstaviti jedan novi i snažni narod i nećete moći ništa učiniti. Sve dobro što ste pokušali spriječiti na Zemlji, zaustavljanjem Crkve, usprotivit će vam se. Sve zlo kojeste učinili i prokletstva kojima ste ispunili Zemlju vratit će vam se. To je pravednost. Za vas je završilo vrijeme milosrđa i započinje vrijeme pravednosti, jer ja moram zaštititi svoju djecu i to ću učiniti. Tako sam odlučio i tako će biti.

A vi, narode moj, živite s vjerom, hrabrošću i ljubavlju i ništa vam neće nedostajati. Zahvaljujem vam na svakom koraku koji ćete napraviti sa mnom. Dobro zapamtite da ćete od sada i ubuduće biti apsolutno vlasništvo Presvetog Trojstva, o kojem ćete ovisiti u svemu. Nećete se više oslanjati na ljudsku znanost, na nauk i ljudske tehnologije, nego ćete živjeti u službi Presvetog Trojstva, koje će od vas napraviti jedno novo čovječanstvo. To vam obećavam i blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.”

[1] Na ovaj dan, Fondacija „Utvrda Bezgrešne“, i sav narod koji se sjedinjuje sa njom, svečano su se posvetili Presvetom Trojstvu. Ovaj čin je vrhunac jednog dugog hoda uglavljenja života u Kristu svakoga pojedinačno i svega naroda.

[2] 07. listopada 2019, prigodom Sinode u Amazoniji, Papa je dopustio da idol Pachamame, koji je prethodno on blagoslovio, bude postavljen u Baziliku Svetog Petra na mjestu nasuprot velikog oltara.

[3] Odnosi se opet na kipić Pachamame

[4] Usp. Otk. 21,1; 2 Pt 3,13

[5] Fondacija „Utvrda Bezgrešne“, trudit će se obnavljati svake godine, na ovaj dan, svečanu posvetu Presvetom Trojstvu

[6] Iz 42, 6-7

[7] Kršćanski narod je sjedinjen sa svojim Gospodinom u Duhu Svetom, u sveopćem zajedništvu. Ne zna za struje i podjele u sebi.(nota redakcije)

[8] Ovaj narod nije neka nova struktura u Crkvi. On je plod djelovanja Isusa Krista, koji želi obnoviti svoju Crkvu, što je već naviješteno u „Budućnost mog naroda“, od 08.rujna 2011 godine, objavljeno na ovoj stranici.

[9] Izl 32