Šaljem vas egzorcizirati Zemlju

Isusova poruka od 25. prosinca 2019. – Sveti Božić

“Predragi sinovi i kćeri,

blagoslivljam vas na ovaj svečani dan za cijeli Svemir, u kojem se spominjete mog rođenja na Zemlji, što je činjenica koja se zaista dogodila u određenom razdoblju ljudske povijesti. Međutim, moje se rođenje neprestano ponavlja u mom narodu i u svakome od vas, jer se u vama ja neprestano rađam. Moje rođenje u vama je vaše preporađanje, moja smrt je vaše uskrsnuće, moje uzašašće na nebo je vaše uzdignuće.

Dječice, ova se godina bliži kraju, za vas vrlo bogata milostima i velikim koracima koje ste napravili zajedno sa mnom. Pred vama se otvara ne samo jedna nova godina, nego jedno novo vrijeme: vrijeme preporađanja svega Svemira u meni. Bit će to godina borbe protiv Sotone. Započet će završna bitka, koja će se odvijati na Zemlji, i vi ćete se boriti zajedno sa mnom. Božje i Sotonine čete sada su postrojene: Jaganjac i Zmaj nalaze se jedan nasuprot drugog.

Bit će to izuzetno jaka borba u duhu. Poslat ću vas da egzorcizirate Zemlju, da ostvarite ono što je Crkva od početka trebala izvršiti: istjerati zlo snagom moga Duha. Ovu bitku nećete moći pobijediti svojom ljudskom snagom, mudrošću, propovijedima niti riječima, nego samo u sili mog Duha. Sada možete shvatiti zašto će sljedeća godina biti potpuno posvećena Duhu Svetom: On će zapravo biti Onaj koji će podržati ovu bitku u vama. Duh Oca i Sina, Treća osoba Presvetog Trojstva, borit će se i pobijediti u vama i oko vas u ime Presvetog Trojstva.

Dječice, ne trebate se ničega bojati. Već ste dobili ovu bitku, o kojoj vam govorim, u trenutku kad ste me prihvatili i ljubili, pristajući da sa mnom podijelite križ i smrt. Sada vas čeka uskrsnuće i preporađanje.

Vidite kako ide svijet: potlačen je prisustvom zlog. Zemlja je zaražena zlom. Đavli koji bježe sa buntovnih planeta, koji su bili evangelizirani, sklanjaju se na vaš planet. Pakao je koncentriran na Zemlji i svakodnevno ostvaruje svoje djelo. Ne postoji narod koji mu se može suprotstaviti, ako ne vi i oni koji su prihvatili ove programe. Vi znate kamo vodi povijest: prema novom stvaranju koje očekuje čovječanstvo svega Svemira. I upravo će se ovdje, na ovoj Zemlji, voditi finalna bitka za osvajanje novog stvaranja.

Rekao sam vam da silni osvajaju Kraljevstvo Božje; ne mislim na silne po ljudski, niti nasilne, ni tvrde, nego silne u Duhu Svetom. U ovoj ste se godini svečano posvetili Duhu Svetom,[1]potvrđujući tako djelo koje sam ostvario u vama kroz ove godine. Od početka sam vas povjerio Svetom Arkanđelu Rafaelu, poslužitelju Treće Božanske Osobe, koji vas je neprestano posvećivao Duhu Svetom, da vas pripremi za ovo vrijeme. Svečano se posvetivši Duhu Svetom i pristajući to činiti kroz cijelu iduću godinu, posvjedočili ste djelo koje sam ostvario u vama preko mojih sredstava.

Hrabro djeco, šaljem vas u sili proroka, svetaca, mučenika i svih onih koji su se u povijesti spasenja borili protiv Zmaja. Poslani ste pobijediti i to možete učiniti u Duhu Svetom i u sveopćem zajedništvu. Od iduće godine, sva sila Svemira će se izlijevati na Zemlju i na vas. Slat ću vas kao strijele, koje polaze iz moga Srca te iz Srca moje Majke. Trebate se preporoditi za ova nova vremena, koja Zemlja nikad nije vidjela, ali će ih vidjeti, u kojima će Žena roditi moj narod i pobijediti Zmaja zauvijek. Marijina djeca će se boriti u ovoj bitki, uronjena u Duha Svetoga, posvećena i darovana Ocu.

Blagoslivljam vas i povjeravam vas svojoj Majci, Svetom Josipu i sedmorici Arkanđela. Borite se zajedno sa svim Božjim narodom i pobijedite u ovoj bitki. Egorcizirajte Zemlju jer ima potrebu, jer je tako pisano i tako će biti.

Blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“

[1] Narod Fondacije i oni koji se s njim sjedinjuju, svečano su se posvetili Duhu Svetom na uočnicu Bezgrešnog Začeća, 7. prosinca, 2019. godine.