Dolazim uzeti natrag ono što mi pripada

 8. prosinca, 2019. – Svetkovina Bezgrešnog Začeća

Poruka Duha Svetoga

 

Dolazim uzeti natrag ono što mi pripada

 

„Predraga djeco,

zahvaljujem vam što ste odlučili posvetiti mi život, kao pojedinci i kao narod.[1]

Ja se spuštam se na svakoga od vas i na sav narod. Iznutra i odozgo radim u svakome i u svima vama. Moj je zadatak posvetiti vas jer ja sam Posvetitelj, Onaj koji posvećuje vaš život; pročišćuje ga, uzdiže, daruje Ocu, po Sinu, i Sinu da ga prikaže Ocu. Ja u vama oživljujem ljubav, inteligenciju, snagu koje su povlastice vašeg duha. Održavam živom sliku i priliku Božju u svakome i u cijelom narodu. I narod također posjeduje ljubav, inteligenciju i snagu koje izviru iz molitve, djelovanja i odabira svih vas. Iz dana u dan, hod svakoga od vas učvršćuje hod naroda. Uskrsnuće jednoga uskrsnuće je svih, preobrazba jednoga preobrazba je svih.

Danas se snažno spuštam na vas kako bih vas posvetio Božjem djelovanju i njegovu djelu. Spuštam se, preko vas, na ovu Zemlju da bih je očistio od zla. Preko ovog malog ostatka i onih koji su povezani s vama, a kojih je mnogo više nego što možete zamisliti, u zajedništvu sa cijelom Crkvom Isusa Krista Svega Svemira ispunjam djelo Presvetog Trojstva na Zemlji. Prolazim preko vaših granica i nesigurnosti i činim od svih vas jedno gotovo djelo, bez obzira na vaše nedostatke. Dovoljni su mi vaše da i vaša vjernost, odluka ići dalje bez straha i bez kompromisa.

Preko vas, dolazim na Zemlju uzeti natrag ono što mi pripada. Vraćam natrag ono što je Sotona ukrao: djecu Božju raspršenu u pomutnji svijeta; one koji ljube pravog Boga, iako ga nisu upoznali, a žive kao pravednici; one koji ne slijede zakone svijeta, već Božje zakone, utisnute u njih od začeća; one koji su prihvatili žrtvu da se utjelove u poganskim narodima, u različitim religijama, s velikim patnjama i žrtvama. Ponavljam vam: dolazim uzeti natrag ono što mi pripada. Istrgnut ću iz neprijateljskih ruku sve one koji žele istinu. Samo je u Bogu istina, u pravom Bogu koji je Presveto Trojstvo.

Dolazim u sili vratiti na Zemlju Očevu ljubav, nauk Isusa Krista i svoju volju. Moja volja se pretvara u dinamično i snažno djelovanje, koja se odvija preko moga naroda, jer Bog djeluje uvijek i samo preko naroda.

Budite svjesni svega toga, jer ja se želim služiti s vama kako bih došao i do onog posljednjeg na Zemlji koji je dobre volje. Vi ćete biti moje oči, moje ruke, moja stopala koja će neprestano prolaziti ovom Zemljom. Nije važno gdje ćete biti, jer vaš duh nema granica. Uronjeni u mene, postajete muškarci i žene bez prostora i bez vremena, jer ulazite u različite dimenzije, tamo gdje vas neprijatelj više ne može doseći i gdje je sve sklad, mir i dobrota.

Želim napraviti od vas jedan svet i u Božjim očima dragocjen narod. Imam moć to učiniti i učinit ću, ali trebam vašu vjernost, vaše da iz dana u dan. Ne tražim od vas ništa drugo. Prepustite meni poteškoće, probleme, bolesti, nesigurnosti. Ja vas mogu ozdraviti i darovati vam Kristovo uskrsnuće. Dajte mi vaše iskreno i potpuno da; ostalo ću ja učiniti. Pomozite mi vratiti natrag ono što je moje.

Ono što je Gospodin Isus posijao na Zemlji neće se izgubiti. Ovaj će planet zasjati Božjom silom, iako mnogi to neće vidjeti te će i dalje biti privučeni varljivim Luciferovim svjetlom. Prava Božja djeca vidjet će istinsko svjetlo. Živite, dakle, i ponašajte se kao djeca svjetlosti,[2] tako da vaša svetišta, kuće i sam vaš život postanu svetim hramom u kojem prebiva Božja prisutnost.

Ja sam s vama, dječice, štitim vas od svakoga zla i nosim vas sa sobom u svojem neprestanom djelovanju ljubavi i svjetlosti. Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.“

[1] U jučerašnjem euharistijskom Slavlju, narod se svečano posvetio Duhu Svetom

[2] Usp. Ef 5, 8-9; 1Sol 5,5; 1Iv 1,7