Kristovo Kraljevstvo u vama i među vama

25. studenog 2019. – Svetkovina Presvete Marije, Kraljice Svemira

Poruka Presvete Marije

 

“Moja draga dječice,

zahvaljujem vam što danas slavite moje kraljevsko dostojanstvo. Sretna sam što mogu boraviti među vama kao Majka i Kraljica. No, međutim, Kralj i Kraljica imaju potrebu za  jednim kraljevstvom, imaju potrebu za Kraljevstvom Božjim.

Djeco, što je Kraljevstvo Božje? To nije neka daleka, apstraktna ili poetična slika: Kraljevstvo Božje  je Kristovo kraljevstvo u vama i među vama. Zašto njegovo Kraljevstvo kasni s dolaskom? Stoga štoGospodin ne može u potpunosti kraljevati u  ljudima ove Zemlje. Samo kadadopustite Isusu da kraljuje u vama, Kraljevstvo Božje će se očitovati među vama.

Nažalost, kršćani na Zemlji malo su razumjeli od svega toga. Čekaju Kraljevstvo Božje kao nešto što treba doći odozgo, iznenada, magično, no nije tako. Moj Sin vam je rekao da je Kraljevstvo Božje među vama.[1] To znači da kadasteuronjeni u Božju ljubavte živite u potpunosti prikazani Njemu, u cjelovitosti i u zajedništvumeđu vama i sa cijelim svemirom, Kralj može kraljevati u vama. Kadaje moj Sin Isusvladar u vama, tada je i Kraljevstvo Božje među vama.

I ja također mogu kraljevati u vama samo ako mi otvorite vrata vašeg duha. Umjesto toga, mnogadjeca mi zalupe vrata u lice; boje se da ću doći i nešto im ukrasti. Naprotiv, ja dolazim s rukama ispunjenim milostima Božjim; ne želim vam dati ništa drugo osim moje ljubavi.

Dječice, imam potrebu da Kraljevstvo Božje bude vidljivomeđu vama i u očima svijeta. Ima mnogo kraljeva i kraljevstava na Zemlji. Sve su to kraljevstva smrti. Kraljevstvo Božje, naprotiv, Kraljevstvo je života, ljubavi i mira. Želim da Crkva moga Sina u svem svemirubude njegovo Kraljevstvo; da On bude slobodan ući u vas i odvesti vas tamo gdje želi, kako vam je jučer rekao.[2]

Došlo je vrijeme u kojem Kraljevstvo Božje treba biti vidljivo. Kad ne bi bilo tako, kad se Kraljevstvo Božje ne bi  očitovalo u vama i među vama, bila bi uzaludna žrtva moga Sina.Ali svojom Krvlju Isus vam je zaslužio Kraljevstvo u koje vas  sada želi uvesti. Kraljevstvo Božje izranja već danas među vama koji živite po nauku moga Sina. Bit ćesavršeno vidljivo u novomstvaranju, gdje će zablistati kao jedino Kraljevstvo u svemiru, Kraljevstvo života.[3]

Molim vas, djeco, da sve više ulazite u dubine vašeg duha, kako biste otkrili u vama Kraljevu prisutnost i otvorili mu vrata, uvijek i u svakom trenutku. Trudite se sve više pripadati mome Sinu i meni, kako bih vas mogla voditi prema Njemu te da vas On može voditi k Ocu, u sili Duha Svetog.

Pustite da Gospodin Isus kraljuje u vama i među vama. Tako će svijet vidjeti Kraljevstvo Božje. Vidjet će oni koji ga traže, za sada na nesavršen način, a potom savršeno unovom stvaranju, tamo gdje će se ispuniti Božja obećanja.[4]Isto tako i oni koji odbacuju moga Sinavidjet će kako dolazi njegovo Kraljevstvo, nonjima na  propast.Vi ćete naprotiv, vidjeti Kraljevstvo Božje kako dolazi u sili među vas na vaše dobro i na vječnu sreću. Pomozite mi, dakle, da moj Sin bude životan među vama i da se njegovo Kraljevstvo širi.Tako ću također i ja moćikraljevati  u vama i među vama, zajedno sa mojim Sinom.

Blagoslivljam vas u svoj mojojmoćiKraljice, u ime Oca i Sina i Duha Svetog”.

[1] Usp. Lk 17, 20-21

[2]Odnosi se na Isusovu poruku od 24/11/2019 pod naslovom „Kraljev Pečat“

[3]Usp. Dn 2, 31-45

[4]Usp. 1 Iv 3,2