Kristovo Kraljevstvo u vama i među vama

25. studenog 2019. – Svetkovina Presvete Marije, Kraljice Svemira

Poruka Presvete Marije

 

“Moja draga dječice,

zahvaljujem vam što danas slavite moju kraljevsku vlast. Sretna sam što mogu boraviti među vama kao Majka i Kraljica. No, međutim, Kralj i Kraljica imaju potrebu za jednim kraljevstvom, imaju potrebu za Kraljevstvom Božjim.

Djeco, što je Kraljevstvo Božje? To nije neka daleka, apstraktna ili poetična slika: Kraljevstvo Božje je Kristovo Kraljevstvo u vama i među vama. Zašto njegovo Kraljevstvo kasni s dolaskom? Stoga što Gospodin ne može u potpunosti kraljevati u ljudima ove Zemlje. Samo kada dopustite Isusu da kraljuje u vama, Kraljevstvo Božje će se očitovati među vama.

Nažalost, kršćani na Zemlji malo su razumjeli od svega toga. Čekaju Kraljevstvo Božje kao nešto što treba doći odozgo, iznenada, magično, no nije tako. Moj Sin vam je rekao da je Kraljevstvo Božje među vama.[1] To znači da kada ste uronjeni u Božju ljubav te živite u potpunosti prikazani Njemu, u cjelovitosti i u zajedništvu među vama i sa cijelim svemirom, Kralj može kraljevati u vama. Kada je moj Sin Isus vladar u vama, tada je i Kraljevstvo Božje među vama.

I ja također mogu kraljevati u vama samo ako mi otvorite vrata vašeg duha. Umjesto toga, mnoga djeca mi zalupe vratima u lice; boje se da ću doći i nešto im ukrasti. Naprotiv, ja dolazim s rukama ispunjenim Božjim milostima; ne želim vam dati ništa drugo osim moje ljubavi.

Dječice, imam potrebu da Kraljevstvo Božje bude vidljivo među vama i u očima svijeta. Ima mnogo kraljeva i kraljevstava na Zemlji. Sve su to kraljevstva smrti. Kraljevstvo Božje, naprotiv, Kraljevstvo je života, ljubavi i mira. Želim da Crkva moga Sina u svem svemiru bude njegovo Kraljevstvo; da On bude slobodan ući u vas i odvesti vas tamo gdje želi, kako vam je jučer rekao.[2]

Došlo je vrijeme u kojem Kraljevstvo Božje treba biti vidljivo. Kad ne bi bilo tako, kad se Kraljevstvo Božje ne bi očitovalo u vama i među vama, bila bi uzaludna žrtva moga Sina. Ali svojom Krvlju Isus zadobio Kraljevstvo za vas u koje vas sada želi uvesti. Kraljevstvo Božje izranja već danas među vama koji živite po nauku moga Sina. Bit će savršeno vidljivo u novom stvaranju, gdje će zablistati kao jedino Kraljevstvo u svemiru, Kraljevstvo života.[3]

Molim vas, djeco, da sve više ulazite u dubine vašeg duha, kako biste otkrili u vama Kraljevu prisutnost i otvorili mu vrata, uvijek i u svakom trenutku. Trudite se sve više pripadati mome Sinu i meni, kako bih vas mogla voditi prema Njemu te da vas On može voditi k Ocu, u sili Duha Svetoga.

Dopustite da Gospodin Isus kraljuje u vama i među vama. Tako će svijet vidjeti Kraljevstvo Božje. Vidjet će oni koji ga traže, za sada na nesavršen način, a potom savršeno u novom stvaranju, tamo gdje će se ispuniti Božja obećanja.[4] Isto tako i oni koji odbacuju moga Sina vidjet će kako dolazi njegovo Kraljevstvo, no njima na propast. Vi ćete naprotiv, vidjeti Kraljevstvo Božje kako dolazi u sili među vas na vaše dobro i na vječnu sreću. Pomozite mi, dakle, da moj Sin bude životan među vama i da se njegovo Kraljevstvo širi. Tako ću također i ja moći kraljevati u vama i među vama, zajedno sa mojim Sinom.

Blagoslivljam vas u svoj svojoj moći Kraljice, u ime Oca i Sina i Duha Svetog”.

[1] Usp. Lk 17, 20-21

[2] Odnosi se na Isusovu poruku od 24/11/2019 pod naslovom „Kraljev Pečat“

[3] Usp. Dn 2, 31-45

[4] Usp. 1 Iv 3,2