Smjernice za ovo vrijeme

29. rujna 2019., Svetkovina sedam velikih Arkanđela

Poruka Svetog Mihaela Arkanđela

“Pozdravljam vas, predraga braćo i sestre,

evo me danas među vama da bih vam komunicirao želje Svevišnjeg Gospodina za ovaj narod i za čovječanstvo. Tri su važne točke za ovih nekoliko posljednjih mjeseci i za godinu koja nadolazi. Znate da nova godina za vas započinje Svetkovinom Krista Kralja u kojoj se sve sažima i sve započinje iznova.

  • Prva točka je: Bog želi da ovaj narod vrši potpuno svoje svećeništvo.

Moram vam reći, braćo i sestre, da se sa Zemlje diže zastrašujući vapaj koji potresa svemir. Zemlja je u opasnosti. Čovječanstvo ovog planeta strašno pati i nema mu drugog spasenja izvan Isusa Krista. Ovaj svećenički narod treba formirati jedno jedino tijelo i jedan jedini duh kako bi uzdigao Gospodinu vapaj ovog čovječanstva. Vi ste očevi i majke za ovo čovječanstvo, nikada to ne trebate zaboraviti. Očevi i majke bdiju nad svom svojom djecom. Toliko je djece Božje na  ovom planetu, malih i velikih, koji pate i progonjeni su, pregaženi i prezreni jer su sinovi Božji. Mnogo je i drugih koji još ne znaju da su djeca Božja i čekaju signal od naroda kako bi zapazili jedan novi život i nove osobe.

Vrijeme je da u vašim slavljima i liturgijama, kada se svi nađete na okupu, kada ste u jezgrama ili pojedinačno, vapaj sa Zemlje bude prikazan na svakom oltaru Zemlje. Zajedno s nama Arkanđelima, izvanrednim sredstvima i novim svećenicima, svećenički narod  će uzdići ovaj vapaj sa  svih oltara na  Zemlji. Primit će od Boga milost da pokrije svojom službom sve oltare na Zemlji, čak i tamo gdje nema dostojnih svećenika. Stoga je nužno da postanete svjesni da ste jedno jedino tijelo, na Zemlji i u cijelom svemiru. Sve ono što prikažete, prikažite zajedno sa cjelokupnim narodom u svemiru, koji sada gleda prema Zemlji, posljednjem planetu koji mora ući u puninu. Budite svjesni ove vaše službe.

  • Druga točka usko je povezana s prvom a to je vaše pročišćenje, kao pojedinaca i kao naroda.

Znate, iz Starog Zavjeta, da se Izraelski narod  uvijek čistio prije velikih događaja.[1] Događaji koji vas očekuju  puno su veći od onih tadašnjih, stoga ovaj narod treba biti spreman i pročišćen. Zato vas pozivam kao pojedince i kao narod da se oslobodite svega što vas još tlači: strahova, sumnji, tjeskoba, negodovanja, nesuglasica itd. Svatko od vas zna od čega se treba svuči, ali sada također i narod  treba  otjerati od sebe sve tmine.

Od sada i ubuduće,  više se neće tolerirati u Božjem narodu nesuglasice, podjele i licemjerja. Vaše da treba biti da. Tko sije kukolj u ovom narodu  bit će stavljen na stranu. Stoga vas pozivam da iskreno pogledate u vašu nutrinu, te da isto tako  pogledate što ne funkcionira među vama. Postoje također i grijesi jednog naroda, ne samo jednog pojedinca. Međutim, ako svatko pobijedi tamu u sebi, uništit će  također i tmine naroda i Zemlje. Dok pobjeđujete zlo u vama, pobjeđujete ga i oko vas, u narodu i u svijetu. Tako u vašem pročišćenju, prihvaćenom s ljubavlju i radošću, uništit  ćete tragedije čovječanstva.

Sad ćete se pitati hoće li doći kušnje. Da, doći će, ali kažem vam da je čovječanstvo Zemlje već sada usko u kušnji. Kušnje Božjeg naroda bit će suptilne, duboke, bit će to jedna borba između vašeg duha i duha svijeta. Ovo će biti velika kušnja za narod: srušiti neprijateljske sile, uništiti djelovanje zla, pobijediti zlo sa dobrim. Stoga se od vas traži da budete čisti; ne kažem savršeni, jer nitko od vas to nije, čak niti  ja to nisam jer i  vi i ja smo stvorenja. Od vas se radije traži da budete iskreni, otvoreni, velikodušni, spremni napustiti svoja gledišta te prihvatiti novost života. Spremni dopustiti se isprazniti od  vaših  ideja i projekcija kako biste prihvatili  snagu, ljubav, mudrost i dobrotu Božju.

Što trebate napraviti? Trebate se čvrsto usidriti u tri stupa koja su vam dana: prikazanje života Bogu po Bezgrešnom Srcu Marijinu, jedno iskreno, velikodušno, potpuno prikazanje; cjelovitost u mislima, u riječima, u djelima; zajedništvo među vama i sa svim narodom u svemiru, s izvanrednim i redovnim sredstvima koja djeluju u ovom vremenu.

Vi ste jedno moćno redovno sredstvo na Zemlji i zato vas pozivam da se oslobodite svega što vas još priječi da u potpunosti vršite svoje poslanje. Bog će vam dati snage da nadvladate svaku kušnju i vi ćete se iznutra preporoditi. Preporoditi se iznutra znači i roditi se odozgo, iz jedne misli koja je iznad vas, misli Kristove koja dolazi odozgo, ali koja se želi utjeloviti u vama. Postoji misao jednog naroda, i ne samo misao pojedinaca i ja vas molim da misao Kristova može živjeti u vama, među vama i, preko vas, u svijetu.

  • Treća točka, koja kompletira ono što je do sada rečeno, je ovo: Gospodin želi da ovi zadnji mjeseci u godini i cijela naredna godina budu posvećeni Duhu Svetom.

Zazivajte Duha Svetog, prikažite se potpuno Njemu. Častite ga, blagoslivljajte ga, naviještajte njegovu veličinu među vama, u vama. Samo će vas Duh Sveti dovesti u stanje da možete razumjeti  događaje i sudjelovati u njima. Događaji će započeti i bit će veliki, ali bit će jako suptilni. Većina čovječanstva neće ih primijetiti, ali vi ih trebate vidjeti. Oni će vam proći ispred očiju, razumjet ćete ih i nosit ćete ih pred Boga. Zato imate potrebu za Duhom Svetim.

Zamislite da se nalazite u nekoj mračnoj sobi, punoj dima: ne možete disati, ne vidite ništa. Sada zamislite da netko uđe u sobu i otvori veliki prozor kroz koji ulaze svjetlost i čisti zrak. Ovo Duh Sveti vrši u vama: otvara vas za svjetlost i čistoću duha. Imate potrebu za  Duhom Svetim. Zemlja ima potrebu. Vapite Duhu Svetom da se spusti na ovo čovječanstvo i ozdravi  rane malenih  i siromašnih; one su poput Lazarovih rana[2] koje nitko ne želi vidjeti. No vi naprotiv, ne okrećite lice od rana ovog čovječanstva. Promatrajte ono što se događa na Zemlji, iako vam to može smetati, čak i ako je ponekad lakše okrenuti se na drugu stranu. Više nije vrijeme za skretanje pogleda, jer Božji narod je poslan liječiti gubu ovog čovječanstva i vama se  ne smiju gaditi njegove rane. Gledajte ih, prikazujte ih, liječite ih.

Ovo je sve za sada, braćo i sestre. Imat ćete svu neophodnu pomoć.  Bog je predvidio velike milosti za vas, zato budite spremni prihvatiti ih. Sve će biti dobro jer u Bogu je sve dobro. U Bogu je uvijek sve dobro, nikada se ne trebate  plašiti. Živite u vjeri, u nadi, u ljubavi. Bog vam povjerava puno djece: ljubite ih, brinite se za njih, blagoslivljajte ih.

Ja sam vam blizu i blagoslivljam vas zajedno sa svim Arkanđelima i anđelima, izvanrednim sredstvima i narodom svega  svemira. Primite Božji blagoslov, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga “.

[1] Usp. Izl 19, 10 -11

[2] Usp. Lk 16, 19-31