Na Zemlji započinje novo stvaranje

Uvod

Predraga braćo i sestre,

predlažemo vam Isusovu poruku od 3. kolovoza, na  uočnicu  posvećenja Zemlje Bogu Ocu. Nadodajemo također poruku Boga Oca na dan posvete. Naći ćete mnoge prolaske koji se odnose na sve Božje sinove te daju odgovore na njihova pitanja. Molite i razmišljajte o svemu ovome. U nastavku, ćemo razmišljati zajedno i hodati kako bismo potpuno ostvarili obećanja  koja nam je Isus navijestio.

Pratimo vas molitvom i blagoslivljamo vas

                                                     Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

Isusova poruka od 3. kolovoza 2019.

Na Zemlji započinje novo stvaranje

“Predraga djeco,

nakon mnogo truda i usred mnogih kušnji, došli ste do prekretnice u vašem hodu: došli ste do posvećenja cijele Zemlje Ocu, koje ćete učiniti sutra.

Kažem vam da ova posveta nije čin neke pobožnosti koja se obavlja u nekoj molitvenoj grupi ili u bilo kojem drugom kontekstu. To je jedan svečani čin koji ćete izvršiti vi na Zemlji u ime čitave Crkve Isusa Krista svega svemira i preko vas će ga izvršiti cijela Crkva prisutna u svemiru. Bit će posvećen planet Zemlja, na kojem će se odvijati posljednji događaji.

Dječice, vi niste svjesni da će na Zemlji završiti staro stvaranje i započet će novo stvaranje; završit će stara vremena, a nova će započeti. Živite u izuzetno važnom poglavlju povijesti čovječanstva. Stoga sam vam rekao da će sutra cijela Crkva svemira zajedno s vama posvetiti Zemlju. Ona će, od sada i ubuduće, biti u središtu pozornosti za sve. U izvjesnom smislu, Zemlja će pripadati cijeloj Crkvi svemira; štitit će je Crkva svega svemira, upravo zato što će se na ovom planetu morati ostvariti spasenje i započet će novo stvaranje.

Ovo što vam govorim jako je veliko, teško racionalno razumjeti, no Duh Sveti će vas voditi i ja ću vas također voditi. Otac želi da shvatite težinu vremena u kojima živite te da budete svjesni da Sotona djeluje u suzbijanju svega ovoga. Naime, sinovi tame neprestano posvećuju Zemlju Luciferu i nadđavlima, upravo kako bi spriječili da se ovdje ostvare događaji spasenja. Nitko ipak neće moći spriječiti te događaje.

Stoga ću sutra biti među vama kako bih zajedno s vama posvetio Zemlju. Posvetit ću je u svojoj Crkvi. Zajedno s vama posvetit ću Ocu ovaj planet koji toliko ljubim, na kojem sam se utjelovio, hodao, umro i uskrsnuo, gdje sam vam pokazao život. Sjećate se mojih riječi iz Evanđelja: „Ja dođoh da život imaju, u izobilju da ga imaju“.[1] Nitko neće moći spriječiti da se život koji sam donio na Zemlju ne očituje u svoj svojoj sili. Lucifer ne može učiniti ništa protiv Božjeg života, jer on u sebi nosi samo smrt a ja sam pobijedio smrt za sve vas i u svakome od vas.

Ja sam Onaj koji otvara pečate velike knjige života, koju piše svatko od vas. Ja otvaram sve pečate u svakome od vas kako bi se život mogao iznova roditi, rasti te se širiti preko svakoga od vas i cijele moje Crkve. Sada vas molim, djeco moja, da mi dopustite da otvorim sve pečate u vama, sve do posljednjeg. Iskorijenite iz sebe strahove, sumnje, brige svijeta; ja mogu providjeti za vas. Trebam jedan slobodan narod, koji se potpuno predaje meni. Znam da na Zemlji postoje kušnje. Dobro poznajem križeve i ja sam nosio najveći križ za sve vas. Ali kažem vam da vam križevi ne služe za ništa drugo, osim da uskrsnete.

Kasnije ćete primiti pomazanje[2] i ja ću biti onaj koji će vas pomazati, kao Veliki svećenik, preko ruku mojih svećenika. Pomazat ću vas jer vas želim duboko ozdraviti. Želim izliječiti vaš duh, vašu dušu i vaše tijelo. Imajte vjere, dječice! Također i vaše bolesti su uključene u jedan jako veliki kontekst. Tko je od vas bolestan, neka se ne obeshrabri, neka prikaže sve meni i preko mene, neka sve prikaže Ocu. Ja mogu pobijediti sve vaše bolesti; ako vam dopustim da trpite to je samo zato što, pomoću ovih kušnji, ja mogu uzdići ne samo vas, već i cijelu svoju Crkvu. Svatko od vas nosi jedan dio mog Križa; ne smijete se bojati toga, jer moj Križ znači uskrsnuće.

Sve vas danas blagoslivljam na poseban način. Blagoslivljam među vama one koji trpe, koji su nesigurni, sumnjaju; one koji ne mogu oprostiti sebi i u potpunosti primiti moje milosrđe. JA SAM MILOSRĐE i tako ću proći među vama: preko ulja koje ćete primiti, bit ćete pomazani mojim milosrđem.

Dječice, uskrsnite jer vremena su kratka. Posvećenje Zemlje koje je moj Otac želio daje vam razumjeti da su vremena zaista kratka. Nema više vremena za igrice, za da i ne. Sada odlučno krenite prema životu i život će vam doći u susret. Ne bojte se, ja sam s vama i uvijek ću vas pratiti, u svakom trenutku, u svakoj kušnji. JA SAM ŽIVOT, nemojte to zaboraviti.

Blagoslivljam vas blagoslovom života, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga “.

[1] Iv 10,10

[2] Za vrijeme Misnog slavlja, narod je primio pomazanje i potvrdu milosti da se podloži volji Očevoj