Moć trojstvenog vira

  1. travnja 2019. – Vazmeno bdijenje

Isusova poruka

 

“Predraga djeco,

blagoslivljam vas u sili moga uskrsnuća, koje nije neka  bajka za djecu niti  jedna  lijepa slika, nego jedna neosporna stvarnost koja titra u cijelom svemiru. S mojim uskrsnućem ne samo da sam dovršio djelo otkupljenja, nego sam  uveo u trojstveni vir moć koja ga čini nepobjedivim. Doista, moje uskrsnuće je jedna jasna pobjeda nad smrću koja kraljuje u sotonskom vrtlogu. Smrt ne može učiniti ništa protiv moći mog uskrsnuća.

Djeco, došli ste sa mnom do ovog vremena i prošli ste sa mnom kroz mnoge kušnje. Sada započinje vrijeme kada se, preko vas, mora očitovati moć uskrsnuća. Ona će se pokazati preko mog naroda, kako bi se, po njemu, sve što sam izvršio nastavilo objavljivati svijetu. Moje djelo otkupljenja nije se još uvijek iscrpilo, nego se nastavlja i produžuje sve do kraja vjekova, preko mog naroda, u cijelom svemiru.

Očekujem od vas da postanete svjesni ove moći koja djeluje u vama i među vama. Sudjelovali ste u mojoj smrti, a sada trebate sudjelovati u mome uskrsnuću. Započnite crpsti iz  moći trojstvenog vira koja je snaga mog uskrsnuća. Ona vas stalno dodiruje i dodiruje sve stvoreno; preko vas, zahvaća druga stvorenja i cijelu Zemlju. To je istinska evangelizacija Zemlje, koju ne možete izvršiti ako ne budete crpili iz te moći. To znači da se morate potpuno isprazniti od vas samih, od vaših sumnja i strahova, ideja i osobnih planova.

Ja želim djelovati preko vas  i to ću učiniti. S vaše strane, potpuno se svucite od vaše  sebičnosti. Sve dok se  nastavljate  vrtjeti oko vas samih i vaših problema, vaših kriza i strahova, kako ću ja moći djelovati, kako ću moći ući u vaše biće ako je već zauzeto?

Sve do danas vi još niste u potpunosti crpili iz moći moga uskrsnuća. To je zato što niste potpuno ušli u zajedništvo s mojim Mističnim Tijelom. Ono djeluje neprekidno i izlijeva svu svoju moć u Trojstveni vir. Trojstveni vir nije neka apstraktna figura, udaljena od vas, iznad vas, iznad ove Zemlje; naprotiv, to je jedna stvarnost koja vas okružuje i dohvaća vas u svakom trenutku. Ako budete sposobni osjetiti tu moć u vama i oko vas, ako se uronite u trojstveni vir kako biste crpili njegovu snagu, bit ćete spašeni. Ozdravit ćete od vaših bolesti i vaših strahova i sav će narod  rasti.

Sada ovo očekujem od vas: da započnete postajati svjesni te da pokrećete silu koja je u vama, crpeći u potpunosti snagu trojstvenog vira. To se može dogoditi samo kroz vaše potpuno sudjelovanje u mojoj smrti i uskrsnuću te preko svlačenja od  onoga što sprječava protok sile trojstvenog vira u vama.

Dječice, čovječanstvo Zemlje prolazi kroz jednu vrlo tešku krizu, i nalazi se  jedan korak od ponora; nažalost nije toga svjesno. Ono nastavlja neustrašivo plesati na rubu ponora i ne primjećuje da propada. Ali ja neću dopustiti da moja djeca propadnu i istrgnut ću  što je moguće više duša neprijatelju, ali imam potrebu za vama. Imam potrebu da gdje god prolazite, da me nosite u vama. Imam potrebu za jednim jakim narodom, koji se  brzo kreće u korak s milošću, koji ne razmišlja uvijek o tome što činiti i kako činiti da bi se meni svidio. Vi ne trebate ništa drugo raditi osim da mi dopustite da uđem u vas. To je vaš zadatak. Kad ja preuzmem potpunu vlast u vama, slat ću vas kao strijele pobjeđivati zlo, smrt, bolest i tmine.

Vidjet ćete kako se množe ratovi, bolesti i nasilje na Zemlji jer je Sotona bijesan i zaslijepljen. Ne zna što činiti i kamo ići. On također ima narod kojim treba upravljati, ali ne zna kako. Osjeća moć Trojstvenog vira i Božjeg naroda no ne zna odakle će mu doći udarac niti kako ići naprijed. Vi naprotiv, znate i sve više ćete znati.

Zemlji su potrebni glasnici mira, ljubavi, snage i uskrsnuća. Ja vas želim slati da me nosite živog i djelotvornog  beznadnom narodu, ovcama bez pastira. Dobro i zlo moraju biti konzumirani sve do kraja. Sve mora doći na svjetlo, dovedeno do punine i pokazati se u svoj svojoj snazi. Svjetlo i tama, smrt i život suočit će se u jednom veličanstvenom dvoboju. Stoga, djeco moja, dobro se pozicionirajte.

Danas vas molim za posljednji i veliki napor da se konačno oslobodite od svega što vas još uvijek tlači. Svatko od vas zna čega se treba riješiti. Ali ne brinite jer ja ću to učiniti u vama, ako mi dopustite djelovati. Niste vi oni koji moraju pobijediti zlo u vama i oko vas. Ja ću biti onaj koji će to učiniti, ali vi trebate  položiti sve u moje ruke, inače vas  neću moći koristiti. Ako nastavite držati svoj život u vlastitim rukama, ja vas neću moći koristiti. Stoga, dječice, potrudite se darovati meni kako bih  se ja mogao darovati vama. Tako ćete vidjeti čudesa u vašem životu i dotaknut ćete rane ovog čovječanstva.

Ja sam uz vas. Kao i uvijek, povjeravam vas mojoj Majci i Svetom Josipu koji će vam pomoći i zaštititi vas. Bit ćete također potpomognuti izvanrednim sredstvima i cijelim Mističnim Tijelom.  Osjetit ćete u vama i oko vas  moć trojstvenog vira. Ne bojte se i idite naprijed. Učinite ono što je vaš dio, s poniznošću, ali odlučno.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga “.