Rađam vas jer sam vaša Majka

1. siječnja 2018., Svetkovina Presvete  Marije, Majke Božje

Gospina poruka

“Predraga djeco,

želim vam sretnu Novu godinu, jednu godinu ispunjenu Bogom i njegovim mirom. Dječice, jedna nova godina koja počinje je poput velike bijele stranice na kojoj će Bog još jednom napisati vašu povijest te povijest čovječanstva ove Zemlje. Želim da u ovoj godini moja djeca sve više ulaze u dubinu kršćanskog hoda.

Ja sam vaša  Majka i neprestano vas rađam te  imam još mnogo djece za roditi. Ovo je moj zadatak: dovesti u moje Srce mnogo djece kako bi  ih rodila Bogu. Uvijek sam to činila i uvijek ću to činiti do kraja dana.

Sveti Mihael će voditi sve narode koje sam okupila u svome krilu. Sve narode koje sam rodila  svojom ljubavlju Sveti Mihael će dovesti  mome Sinu, no ja sam ona koja vas rađa jer sam  vaša Majka. Molim vas da mi dopustite da vas rađam.

Dječice, svijet sve više ulazi u žamor, u unutarnju i vanjsku buku, u jednu veliku pomutnju. Usred svega toga, Božji narod mora zablistati i sve više ulaziti u božansku šutnju. U šutnji Bog stvara vaš život. Ne kažem da ne smijete govoriti, naprotiv, vi morate nastaviti objavljivati spasenje, no ne žamorom svijeta, velikim djelima ili velikim navještajima, nego riječima koje izlaze iz punine vašeg srca, iz jednog duha uvijek čistog i uvijek novog.

Ako mi predate vaš život, ja ću vas neprestano preporađati. Tada će vaše riječi biti riječi života koje teku svježe, kao jedan izvor koji je uvijek živ. Stoga vas pozivam da produbite u tišini vaš hod, pohranjujući blago svih pouka koje su vam već dane, kako sam vam već objasnila.

Božji narod će rasti u cijelom svemiru jer ga nitko više ne može zaustaviti, a isto to će se dogoditi na Zemlji. Ima mnogo djece na Zemlji koja čekaju signal da bi se probudili. Stoga su mi potrebna sva sredstva kao što je svatko od vas, kao Fondacija i kao sav ovaj narod, da probude moju djecu i dovedu je  k meni te  ih ja dovedem k Bogu. Molim vas dakle da budete uz mene u ovom mojem djelu. Stoga, dječice, ponavljam vam: nemojte se bacati u vanjske aktivnosti, ne  radite kao farizeji koji su prolazili tisuće kilometara kako bi pridobili sljedbenike[1], a potom nisu prepoznali moga Sina.

Molim vas da budete sve više sjedinjeni sa mnom, da idete naprijed sa sigurnošću, u tišini, u istini, u ljubavi i miru Božjem; da činite onih nekoliko stvari koje su stvarno potrebne. Nije potrebno mnogo stvari, potrebna je sila Duha Svetoga, i ja vas pozivam da tražite ovu silu zajedno  sa mnom. Ja ću vas pripremiti kako bi  se evangelizacija Zemlje nastavila po Božjoj volji. Oblikovat ću vas kao što jedna majka priprema svoju kćer za svadbu, ukrašava je i zaodijeva  u sjajnu odjeću. Tako ja činim s mojim narodom: pripremam ga za svadbu sa Kraljem kraljeva.

Gospodin neće doći prije nego što rodim svu djecu koju moram roditi; i to  ću učiniti s vašom pomoći. Budite uz  mene i ja ću biti uz vas. Slat ću vam anđele, jer mi je Gospodin dao milost i moć da ih šaljem gdje god želim.

Držite se sjedinjeni sa mnom, sa Svetim Mihaelom i sa svim izvanrednim sredstvima. Idite naprijed u jednostavnosti, ali u  svoj  sili  Duha.

Blagoslivljam vas, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga “.

[1] Usp. Mt 23,15