Sretan Božić i Sretna Nova 2019-a godina

Predraga braćo i sestre,

završava ova godina, za nas bogata sadržajem, milostima i iskustvima. Čeka nas jedna nova godina, u kojoj ćemo iznova biti vođeni u novosti ovih vremena.

Bog očekuje od nas jednu unutarnju promjenu koja preobražava naš život i očituje  ga svijetu. Tako također i preko nas, Bog će moći utjecati na ljude i na događaje, kako to potvrđuje Isus u svojoj poruci od 8.prosinca ove godine, koju vam nudimo ovdje u nastavku.

Želimo vam jedan svet Božić, pun milosti koja  vas  budi, uzdiže i u potpunosti vas čini dionicima  onoga  što će Bog činiti u svojoj dobroti.

Sretan  Božić i Sretna Nova 2019 –a godina

 

Isusova poruka

  1. prosinac 2018

Vaš da, treba biti da

 

“Moja draga djeco,

pozdravljam vas i blagoslivljam. Danas vam želim reći da je vaša priprema završena . To ne znači da vam se ništa više neće reći; uvijek ćete imati sve što ono vam je potrebno. Kažem da  sada je potrebno da živite iznutra sve što ste primili da biste to prenijeli drugima. Očekujem plodove od ovoga naroda, jer je puno rađeno u ovom vinogradu i sada čekam njegove plodove. Plodovi su uvijek život unutar vas. Komuniciranje života jedina je evangelizacija koju želim.

Ja nisam slao Apostole vršiti  velike  govore; nikada nisam tražio od njih da pišu dokumente, organiziraju koncile, imenuju biskupe itd. Od  mojih  Apostola u svim vremenima uvijek sam tražio  da nose Božji život, život Presvetog Trojstva, vidljiv  u meni, koji se u meni utjelovio, uzdigao se na Križ za vas i uskrsnuo.

Dječice, svijet više ne treba riječi; previše ih je i mnoge su lažne. Svijet treba osobe koje žive, preobražavaju se  i rađaju. Vi ste sinovi uskrsnuća i uskrsnuće jednog života je najveće svjedočanstvo. Ja sam vas uzeo iz vaših ponora, izvukao sam vas iz vaše bijede. Sada očekujem da proglasite da ste sinovi uskrsnuća,  konkretno to znači očitovati jedan  uskrsli život.

Ako postanete poput ostalih i stavite se na razinu razmišljanja svijeta, niste puno napravili i riskirate da postanete propovjednici. Svijet misli da su evangelizatori propovjednici. Uopće nije tako! Tko zaista živi, ​​govori malo a tko govori previše, znači da ne živi. Tko zaista poznaje  istinu, očituje  ju sa životom. To je iskustvo svetaca. Prolazili  su u tišini i preobražavali su  mjesta u kojima su živjeli. Ne kažem da ne biste trebali govoriti, ali da vaše riječi ne bi trebale biti prazne. Prazne  su riječi onih koji ne žive.

Godina koja vas čeka je vrlo intenzivna, jer će sve što je bilo posijano na Zemlji i u svemiru započeti  donositi svoj plod. Moj narod će biti sve vidljiviji u svemiru, pa i ovdje na Zemlji. Ovaj narod mora izroniti. Ne govorim samo o vama, jer narod na Zemlji je dovoljno brojan, unatoč svemu. Moj narod mora izroniti  kao jedina Božja stvarnost.

Ne plašite se ako vas budu progonili, ako vam budu govorili  da ne pripadate meni ili da ste neka sekta. Svijet mrzi onoga  tko nije njegov, mrzi istinu. Mnogo je mržnje također  i u onom dijelu Crkve koja pripada svijetu, a ne meni. Crkva koja pripada svijetu nije Crkva. Crkva koja misli poput svijeta, mrzit će vas kao što je mene  mrzila. Vi ne odgovarajte na optužbe, ne napadajte  nikoga, ne svađajte se s nikim. Pokažite svima put istine, živeći jednostavno, ljubeći, praštajući, služeći  bližnjem, svjedočeći  samo dobrim, jednostavnim i čistim riječima. Vaša lica moraju biti čista, vaše riječi pune duha. Ja ću vam dati Duha kako  bi vaše riječi bile pune milosti.

Sve ostalo prepustite  drugima. Ostavite svijet sa njegovim govorima, ambicijama i moći. Budite jedan jednostavan, ponizan i čist  narod. Budite na sliku  moje Majke koja je ovako živjela u svijetu: tiha  i moćna, jer je bila ispunjena životom Presvetog Trojstva.

Zahvaljujem vam za sav hod  koji  ste napravili  sa mnom; još ćemo puno  raditi zajedno. Držite se u jedinstvu  sa mnom i sa svim mojim sredstvima koja ću vam slati. Držite se međusobno ujedinjeni , jer će zajedništvo biti  vaša snaga i zaštita. Ako izdate jedni druge, nećete moći sudjelovati u mom životu. Ako se podijelite, završit ćete podijeljeni kao i ostatak svijeta.

Dječice, vremena postaju ozbiljna, vrlo ozbiljna za ovo čovječanstvo. Više se ne može šaliti. Vaš da, mora biti da i vaš ne zlu mora biti ne, na svim razinama vašeg života. Izbacite zlo van! Čak i najmanja sjena može postati tmina. Budite oprezni! Da koje ste izrekli, treba biti da. Tada ću vas koristiti i slati.

Neka se danas spusti na vas moj blagoslov i oproštenje svih vaših grijeha. Neka se moj Duh spusti na vas da možete ići i donositi rod, kako sam zapovjedio[1] i što želim od vas.

Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga “.

Tomislav Vlašić i Stefania Caterina

[1] Usp. Iv 15,16