Pripremite mi jedno mjesto u vašem srcu

2.11.2018

Isusova poruka od 27. listopada 2018

 

“Predraga moja djeco,

nakon ovih dana koje ste proveli zajedno, želim vas blagosloviti i obnoviti u vama pečat Presvetoga Trojstva kojeg ste primili i kojeg ja, kao Veliki Svećenik, mogu otvoriti u svakome od vas.

Rečeno vam je da pripremite jedno mjesto u vašim kućama, ali ja vas molim nešto više: pripremite jedno mjesto za mene u vašem srcu. Moje Srce želi kucati u vašem srcu. Ovo je smisao Euharistije: ja ulazim u vas i postajem tijelo i krv u vama; moje Srce kuca u vašem srcu i vaše srce kuca u mome. Ja ne zaboravljam nikoga od vas i znam sve o vama: poznate su mi vaše radosti i vaše suze. Ništa mi nije nepoznato. Pripremite mi mjesto u vašem srcu jer ja želim živjeti u srcu ovog naroda!

Ovo nije neka romantična slika, nego je stvarnost kršćanstva: ja živim u vama i djelujem u vama, dotičem svijet koji je u vama. Preko  vas, dotičem isto tako  svijet koji vas okružuje i cijeli svemir.[3] Obećavam vam ako mi budete  spremni dati sve, da ćete biti “grad koji leži na gori i koji ne može ostati skriven”[4]. Mnogi će narodi doći k vama i govoriti o vama, jer će znati da sam ja prisutan među vama.

Ja sam među vama i preko vas želim sakupiti moje izgubljene ovce. Pomozite  mi sakupiti moje  izgubljene ovce! Unutar vas, moje Srce kuca za svaku izgubljenu ovčicu. Stoga, budite narod pun  dobrote, milosrđa i ljubavi prema svima, pa  i onima koji vam se čine jako daleko. Nitko nije tako daleko da ga moja ljubav ne bi mogla doseći.                                                                                                                                                  Ja ovo očekujem od vas. Ne očekujem velike govore niti velika djela: očekujem jedno srce koje je sposobno kucati za svakog sina Božjeg.

Ja ću biti s vama i potvrdit ću  sve ono što budete radili. Potvrdit ću vas također i  čudesima. Došlo je vrijeme čudesa za ovaj narod. Međutim znajte uvijek da je najveće čudo moje Srce koje kuca u vama.

Blagoslivljam vas, štitim vas i pratim vas na svim putovima kojima  ćete prolaziti, u ime Oca, Sina i Duha Svetoga “.

[1] Usp. Gal 2,20

[2] Usp. Mt 5,14