Ovaj narod treba očitovati Božju silu

Razmišljanje Tomislav Vlašić

 

29. rujna 2018., Svetkovina sedam velikih Arkanđela

 

Poruka Svetog Mihaela Arkanđela

 

Ovaj narod treba očitovati Božju silu

 

“Predraga braćo i sestre,

zahvaljujem vam prije svega na hodu kojeg smo napravili zajedno kroz ove  godine. Mi sedam Arkanđela bili smo jedna milost  za vas kao što ste vi bili za nas. U Božjem narodu nema razlika. Postoje razlike u službama, strukturama – ja sam čisti duh, vi ste stvoreni i u tijelu – ali nema hijerarhija niti prednosti u Božjim očima. Kroz ove  godine, mi i vi bili smo jedno pred Bogom; stoga vam zahvaljujem.

Želim vam reći da za vas nadolazi vrijeme u kojem će biti sve manje riječi, ali će biti sve  više koraka i djela koja će ovaj narod ostvariti. Govorim o ovome narodu na Zemlji, ali mislim također i  na sve narode u svemiru, na Crkvu Isusa Krista koja u ovom vremenu mora napraviti jedan  jako veliki kvalitativni skok. Bog je predvidio jedan snažan rast svoje Crkve u ovom vremenu, kako bi se suprotstavili svemu onome što Lucifer vrši u svemiru, osobito preko Antikrista, Lažnog Proroka i Konfederacije Svjetlosti. Crkva Isusa Krista mora biti puno iznad naroda tame. To osobito vrijedi za Zemlju, jer će ona  biti mjesto posljednje velike bitke između duhova. Vi ste uronjeni u jedan doista  apokaliptični scenarij. To vas ne treba uplašiti jer niste sami: cijela Crkva Isusa Krista u svemiru gleda na Zemlju te pritječe  u pomoć narodu Zemlje.

Narod na Zemlji treba napraviti jedan zamah prema  naprijed. On treba  očitovati Božju silu, ne samo riječima, nego životom, djelima, pa i znakovima i čudesima koja će Gospodin vršiti među vama. Onako kako je vršio na počecima Crkve na Zemlji, tako će vršiti s vama. Stoga, nemojte se iznenaditi što će vam se dogoditi, jer znakovi, čudesa, ozdravljenja nisu rezervirana samo za svete, nego su svakidašnji kruh Božjeg  naroda,  jer Bog djeluje u svom  narodu na redovan  i izvanredan način. Ovime ne želim reći da trebate trčati  za  izvanrednim znakovima; kažem vam da morate prihvatiti sve ono što će vam Bog davati, pa i kušnje jer one zasigurno neće nedostajati. Međutim sve kušnje, bit će samo koraci naprijed; sve ono što Bog dopusti u ovom vremenu bit će za vaš rast i za rast Crkve Isusa Krista svega svemira.

Molim vas da zauzmete stav dubokog osluškivanja milosti koje će vam Bog dati, jedne moćne milosti za rast njegove Crkve. Stavite Bogu na raspolaganje vaš duh, dušu i tijelo poradi svega onog što Bog bude htio vršiti među vama.

Nećete više imati toliko mnogo poruka i mnogo riječi kao što se do danas događalo, jer već imate sve. Sve ono što će se od sada i ubuduće govoriti bit će jedno produbljivanje, jedna pomoć kad Bog to bude smatrao neophodnim. Kada bismo vam mi Arkanđeli neprestano govorili, ne bismo dopustili vaš rast. Sada morate iskopati blago iz vašeg srca i staviti u praksu ono  što ste primili, svatko tamo  gdje se nalazi, gdje ga Gospodin poziva; tako će ono što budete činili utjecati na Crkvu svega svemira i obrnuto.

U zajedništvu sa svim Arkanđelima i anđelima, sa izvanrednim sredstvima  i u ime cijeloga naroda Božjeg, ja vas  blagoslivljam i štitim, u ime Oca, i  Sina i Duha Svetoga “.