Ne zaboravite da ste sinovi Božji

7. kolovoza 2018.

Predraga braćo i sestre,

tijekom seminara kojeg smo održali posljednjih dana u pripremi za svetkovinu Boga Oca, koju danas slavimo, primili smo sljedeću poruku od Isusa. Želimo je podijeliti s vama, u želji da vas nebeski Otac ispuni svakim mirom i blagoslovom. Mi vas pratimo kao uvijek našom molitvom.

Isusova poruka

Ne zaboravite da ste sinovi Božji

 

“Predraga djeco,

blagoslivljam vas i želim vam najprije reći da vas neizmjerno ljubim. I ova ljubav me je dovela da umrem i uskrsnem za vas. Sjedinjeni sa mnom, također i vi možete umrijeti i uskrsnuti u svakoj vašoj životnoj kušnji.

Dječice, ja sam umro i uskrsnuo da bih od vas napravio sinove Božje. Ne zaboravite da ste sinovi Božji i da je to prva pobjeda koju ćete dobiti u meni. Kršćani često vjeruju da biti dijete Božje je jedan način govora, ali nije tako. Božja djeca stoje licem u lice s Bogom i primaju od Boga čast i dostojanstvo. Ako ste u Bogu, preko mene koji sam  Sin Božji, vi častite Oca i Otac časti vas, darujući vas meni  i darujući vam, u moje ime, Duha Svetoga. Želio bih da budete svjesni što to znači, što znači biti okruženi ljubavlju i čašću Božjom.7

Danas je svijet zaboravio da postoje sinovi Božji  i vrlo rijetko ih vidi. Kršćani žive jednu površnu religioznost. Naravno, ne nedostaju sveci, ali nisu vidljivi: nitko više ne časti jednog sveca, nitko ga ne stavlja pred tv kamere i daje mu govoriti. Ljudi se vole diviti drugim idolima. Ja imam potrebu poslati vas u  svijet kao sinove Božje.

Ali što bi trebao raditi sin Božji? On treba samo proglasiti da postoji i mora se čuvati svakog licemjerja. Ono što sam govorio apostolima, ponavljam vama: “Čuvajte se kvasca farizejskog, to jest licemjerja”.[1] Svijet je pun licemjerja, ono je kvasac koji napuhuje Zemlju. Ja vas želim  iskrene, otvorene meni, spremne primiti u moje ime Duha Svetoga, da bi častili sa mnom Oca i te primili  čast sinova Božjih. Vi ste također i moja braća, sinovi mog istog Oca; stoga, kada  Otac vidi mene u vama, on vas  časti a Božja čast je uvijek samo jedno: punina života, sreća. Čast koju  vam Bog daje nije u novcu, uspjehu, materijalnim darovima, niti u osjećajima, nego u punini života koji nosi sve u sebi, pa i ljubav, snagu, inteligenciju i dobrotu.

Vi ste proglasili da ste dio moje Crkve svega svemira. Onda ja  vas šaljem kao sinove Božje i kao sinove ove Crkve, koji žive po vjeri, a ne po religioznosti. Ostavite svaku religioznost, ostavite svaku površnu pobožnost i uronite se u živu vjeru u živoga Boga i ništa vam neće nedostajati. Najveća Očeva želja je da su njegova djeca sretna, skladna, lijepa u onoj božanskoj ljepoti koja je utisnuta u vas. Sve se to ne može dogoditi ako se ne osjećate kao sinovi  Božji, koji su umrli i uskrsnuli sa mnom.

Govorite puno o vazmenom  prolasku. U svakom trenutku vi ga vršite sa mnom. U svakoj vašoj kušnji, maloj ili velikoj, u svakoj situaciji ja sam s vama, uzimam vas za ruku i vodim vas da prođete  iz smrti u život. To je pobjeda sinova Božjih. Svijet ne poznaje tu pobjedu. Svijet ne može pobijediti smrt ali sinovi  Božji da. Pozivam  vas da postanete snažno  svjesni činjenice da ste sinovi Božji. U toj svijesti započnite odbacivati  zlo, bolesti, slabosti. Započnite udaljavati duh zla od vas, od vaših kuća, od vaših obitelji, od mjesta u kojima živite. Vi ste sinovi  Božji i imate moć da to činite, ali ne možete to činiti ako toga niste svjesni.

Ja ne želim da trpite zlo, nego da ga pobjeđujete u moje ime; ne ​​sa duhovnom ohološću, ili s nekom karizmom, nego sa snagom sinova Božjih. To će biti evangelizacija Zemlje: veliko očitovanje sinova Božjih. Ono će kulminirati sa jasnim očitovanjem cijeloj Zemlji vaše braće iz svemira vjerne Bogu. Potom ću ja doći.

Kada se sinovi Božji budu u potpunosti očitovali u svojoj moći, ja ću doći i neću kasniti. Stoga vas molim da budete sinovi Božji. Otvorite pečat Trojstva koji je utisnut u vas sa vjerom, nadom, ljubavlju, sa neprestanom molitvom za cjelokupno čovječanstvo. Tada će zasjati vaša slava sinova Božjih i slava Božja će blistati u vama.

Ja vas blagoslivljam u ime Oca i Sina i Duha Svetoga“.

[1] Lk 12,1