Pečat Presvetog Trojstva

23.06.2018

Predraga braćo i sestre,

što je Crkva Isusa Krista svega svemira? Na ovo pitanje odgovara Duh Sveti u poruci koju vam danas predlažemo i iz koje vam sažimamo istaknute točke.

Ova Crkva je “jedna i nedjeljiva u cijelom svemiru”. Zapravo, sinovi Božji ne mogu biti podijeljeni jer njihov Bog, iako je u tri Osobe, sjedinjen je u istoj naravi. On je Trojedini Bog. Tako se i sinovi Božji međusobno sjedinjuju u Duhu Svetom po Sinu Isusu Kristu, kako bi bili uzdignuti k  Ocu.

Crkva o kojoj vam govorimo je i sama utemeljena od Isusa Krista, ostajući vjerna Bogu kroz povijest i predodređena mistično sjediniti se s Kristom, kako bi postala valjano sredstvo i sposobno uglaviti u Isusu Kristu cjelokupno stvorenje. Ona priprema i očekuje drugi slavni dolazak svoga Gospodina, kako bi s njim ušla u novo stvaranje obećano od Boga.[1]

Ova Crkva uključuje vjernike u Kristu u cijelom svemiru; to je hodočasnička Crkva, pročišćujuća i slavna. Bog je okuplja iz svih krajeva svemira kako bi je doveo do „jedinstva vjere i spoznaje Sina Božjega, do čovjeka savršena, do mjere uzrasta punine Kristove[2]. Čini ju snažnom kako bi pobijedila paklene sile, koje se u ovom vremenu očituju nadasve preko djelovanja Antikrista i Lažnog Proroka.

Presveto Trojstvo obnavlja svoj pečat u onima koji su ostali vjerni Bogu tijekom tisućljeća i onima koji danas odluče biti vjerni sljedbenici Isusa Krista, živeći po misli Božjoj, kao Sveti Petar.[3]

U želji za plodnim čitanjem ove poruke, pozdravljamo vas i blagoslivljamo.

Poruka Duha Svetoga, 19. svibnja 2018. – Pečat Presvetog Trojstva

 

“Predraga djeco,

blagoslivljam vas i zahvaljujem vam što ste danas ovdje. Tijekom ovih godina hodili smo zajedno i vi ste bili poučavani. Bilo vam je cjelovito preneseno sve ono čemu je Isus podučavao svoje apostole; vi ste taj nauk prihvatili i želite ga živjeti.

Kao što znate, apostoli nisu mogli prenijeti prvoj Crkvi sve što su primili. Nakon smrti apostola i prvih generacija, u Crkvi su se promijenile mnoge stvari. Crkva se približila moćnicima na Zemlji, tako da je ona sama postala jedna struktura moći, jedna moćnica između tolikih moćnika na Zemlji.

Unatoč tome, tijekom stoljeća, jedan mali ostatak se održao vjeran i cjelovito je očuvao nauk apostola prenoseći ga kako je mogao drugima. Nažalost, ova mala Crkva je bila uvijek progonjena i nije mogla podići svoj glas, živjela je u katakombama. Ova tiha i skrovita Crkva darovala je svijetu svece, mučenike i proroke koji su darovali njihovu krv iz ljubavi prema Kristu. Bila je očuvana od Boga, zaštićena kao jedan cvijet pod snijegom. Sada je došlo vrijeme da ova Crkva konačno dođe na svjetlo jer je prava Kristova Crkva. Ona sabire u sebi svetost cjelokupne povijesti kršćanstva, molitve, žrtve, suze mnoštva svetih.

Bog je izabrao ovo vrijeme i ovaj narod na Zemlji kako bi otvoreno očitovao Svoju Crkvu, jednu i nedjeljivu u cijelom svemiru.

Tijekom povijesti, Bog je održao živo zajedništvo između vjernih čovječanstva i malene i skrovite Kristove Crkve; no samo vama u ovom vremenu darovana je punina objave a to je ova: Isus Krist je umro i uskrsnuo za ljude u svemu svemiru. Iz njegovog boka rođena je Crkva u svemiru: iz krila Presvete Marije spustio se život na ovu Crkvu. Od sada i ubuduće ovo će biti jedina Crkva na Zemlji i u svemiru, u očima Božjim. Ja ću djelovati u svim dušama dobre volje, na Zemlji i u svemiru, da ih dovedem u ovu Crkvu: nitko neće biti zaboravljen.

U ovu Crkvu neće ući ništa licemjerno. Nitko ambiciozan, nitko tko teži prema počasnim mjestima neće pripadati ovoj  Crkvi. Bit će to jedna jednostavna, ponizna i siromašna Crkva ljudskim sredstvima, no bogata milostima i naukom, sposobna privući duše koje ljube Boga i koje žele služiti i svjedočiti Isusa Krista.

Sve ono što ne bude pripadalo ovoj Crkvi predodređeno je nestati. Neka se nitko ne usudi oskvrnuti ovu Crkvu! Tko  je bude htio uništiti bit će uništen. Tko je bude htio zaustaviti bit će zaustavljen. Jao tebi, Luciferu  ako se usudiš taknuti ovu moju Crkvu!

Djeco moja, molim vas samo jednu stvar: da ostanete jednostavni, ponizni i vjerni. Budite vjerni svemu onom što ste naučili kroz ove godine, vjerni iskustvu koje ste proživjeli. Nikakav drugi nauk vam neće služiti. Doći će vremena velikih konfuzija no ako ostanete vjerni onom što ste primili konfuzija vas neće dotaknuti. Ja ću vas zaštititi i bit ću uvijek s vama.

U ovom svečanom slavlju spustit ću se na vas koji ste prisutni i na odsutne koji prianjaju uz ove programe; spuštam se na sve one koji su preko vas sjedinjeni s ovom Crkvom. Utisnut ću u sve pečat Presvetog Trojstva. On će biti vidljiv svim sinovima Božjim i privući će ih Srcu Kristovu no otjerat će neprijatelje. Budite hrabri, budite jaki. Trojedini Bog neće faliti u ostvarenju svoga djela u svakome od vas i u svoj njegovoj Crkvi u svemiru.

Blagoslivljam vas sa svom trojstvenom silom u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga.“

[1] Usp. 2 Pt 3; Otk 21. 22

[2] Usp. Ef 4,13

[3] Usp. Mt 16,17