Moj narode, pasi janjce moje!

Predraga braćo i sestre, Gospodin s vama!

Kako smo vam već pisali, u ovom vremenu koje se otvara pred nama, pratit ćemo vas i moliti za vas; prenijet ćemo vam sve ono što nam Gospodin objavi. U tu svrhu predlažemo vam Isusovu poruku od prošlog 18. svibnja, koja nam je došla, preko Stefanije, na početku našeg seminara koji je održan na svetkovinu Duhova. Nakon ove poruke slijedit će druge dvije: ona od Duha Svetoga i ona od Boga Oca, odnosno od 19. i 20. svibnja, uvijek prigodom spomenutog seminara.

Preko ove tri poruke, Presveto Trojstvo se izrazilo i pojasnilo sadržaj onoga što Crkva Isusa Krista svega svemira mora živjeti i prenositi kroz evangelizaciju.

Prikazani Presvetom Trojstvu za vas, pozdravljamo vas i blagoslivljamo.

Isusova poruka – Moj narode, pasi janjce moje!

 

“Predraga djeco,

sve vas grlim jedno po jedno i blagoslivljam vas.

 Došli ste do uočnice jednog velikog događaja, očekivanog tisućljećima od moje Presvete Majke i svih svetih: do očitovanja  Kraljevstva Božjeg.  Kraljevstvo Božje se očituje preko njegovog naroda, to jest njegove Crkve. Kroz ove godine ste shvatili da  ste jedan svećenički, kraljevski i proročki narod. Sada se sve to mora očitovati.

Ja vas šaljem u svijet da sakupite  moje izgubljene ovce. Tebi, moj narode, kažem: “Pasi janjce moje “[1] Ima puno  janjaca u Božjem stadu koji su raspršeni po ovoj Zemlji: malenih duša, osjetljivih, poniznih i skrovitih  duša. Skrivaju se  u grmlju, u pećinama, među trnjem svijeta. Ovi janjci moraju čuti glas mog naroda; tako će se moći zaputiti prema kući Božjoj, njegovoj Crkvi. Vi ste Crkva svega svemira i mnoge duše čekaju da čuju glas ove moje Crkve.

Ja vas šaljem siromašne  ljudskim sredstvima, no  bogate milostima. Šaljem vas sa osmjehom moje Majke na licu. Tada će ovi raspršeni janjci izići iz svojih skrovišta i ispunit će kuću Božju. Ne tražim ništa drugo od vas nego da očitujete moj radosni život.

Danas preuzimam sve vaše patnje na ovom oltaru, uzdižem k  mome Ocu vaše suze, suze pravednih koje peru Zemlju.

Zahvaljujem vam za hod koji ste napravili i za hrabrost koju očitujete. Ništa se ne bojte jer nitko vas ne može istrgnuti iz mojih ruku.[2] Ako vas ne budu razumjeli ili ako vas budu istjerali iz njihovih sinagoga, ne plašite se. Gdje god budete išli, bit ćete moja Crkva, Crkva Isusa Krista svega svemira.

Šaljem vas kao Crkvu u svijet no, u isto vrijeme, bit ćete prisutni u duhu u svem svemiru,  i sav svemir bit će blizu vama. Ne plašite se! Nitko od vas nije sam, nitko nije zaboravljen. Svi vi, gdje god bili, bit ćete moja Crkva.

Još jednom vam ponavljam: „Narode moj, pasi janjce moje“!

Blagoslivljam vas u svoj trojstvenoj sili u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga.“

[1] Usp. Iv 21, 15-19

[2] Usp. Iv 10,28