Kraljevstvo Božje je među vama

Predraga braćo i sestre,

Ne prestaju turbulencije na našoj web stranici koja je i dalje napadana[1]. To nas poziva na  jednu sve veću odgovornost u življenju i širenju sveopće poruke spasenja koja nam je povjerena i koju ste upoznali tijekom ovih godina.

S naše strane, sve se više trudimo prenijeti vam  ono što primamo. Stoga vam predlažemo Gospinu poruku od 13. svibnja. koja objavljuje  narav  i modalitet evangelizacije Zemlje i očitovanja Kraljevstva Božjega u ovom  vremenu.

Pošto smatramo da će naša web stranica biti uvijek u  središtu napetosti zbog sadržaja koje prenosi, očito za nekoga neugodnih, molimo vas da nam pomognete što bolje možete svjedočiti i prenositi drugima ono što smo vam navijestili sve do danas, te ono što ćemo vam objaviti. Sigurni smo da možemo računati na vašu suradnju i zahvaljujemo na onome što ćete od sada raditi.

Kao što možete primijetiti, konfuzija se povećava iz dana u dan na Zemlji. Stoga je nužno za sve nas biti sve više ukorijenjeni u život Presvetog Trojstva. To će nam omogućiti da ne budemo povučeni događajima svijeta, i omogućit će nam da prepoznamo korake koje treba napraviti te hod koji trebamo proći kao pojedinci i kao čovječanstvo.

Uvijek sjedinjeni s vama u molitvi i u prikazanju života Bogu, pozdravljamo vas  i blagoslivljamo, želeći vam svako dobro.

Tomislav Vlašić i Stefania Caterina

31.svibanj 2018

Gospina Poruka – Uzašašće Gospodinovo i Blagdan Gospe Fatimske31

Kraljevstvo Božje je među vama

“Predraga djeco,

danas je moj blagoslov jedan jednostavan blagoslov, ali i zahvala za sav hod koji ste  napravili sa mnom  kroz sve ove godine, a koji sada nalazi svoje ispunjenje u riječima koje ste čuli.[2]

Crkva Isusa Krista sveg svemira nije neka izmišljotina, niti neka utopija nego jedna stvarnost koja je već prisutna  u svemiru, i u  svakome  od vas, koja  će živjeti, i potvrdit će se i  na ovoj Zemlji. Ne govorim vam o nekoj ljudskoj potvrdi napravljenoj u moći  i buci; ova Crkva će se potvrditi kao što se potvrđuje Kraljevstvo Božje koje dolazi tiho ali snažno u srcima.

S radošću  vam govorim da je Kraljevstvo Božje među vama, u srcima je svih onih koji vjeruju u moga Sina Isusa i dopuštaju se povuči od Njega u puninu života. Tko prima Trojstvo i živi za Trojstvo zajedno sa mnom, već je dio ove Crkve koja u svemiru potvrđuje Božju silu i njegov život.

Sa službenim proglašenjem postojanja ove Crkve, što ćete učiniti ovih dana, pokreće se također i snažna evangelizacija Zemlje. To je jedna evangelizacija koja se ne sastoji  od velikih djela i velikih teorija, nego od tihog i neprestanog  širenja života od duha do duha, sve  do formiranja jednog naroda koji živi  i proglašava  da je Isus Krist Gospodin neba i Zemlje, svemira i svih bezdana. Moj Sin je Kralj, On je Gospodar vašeg života i cijelog svemira.

Molim vas, dječice, danas kada slavite Uzašašće Moga Sina, da se vaša srca podignu s Njim. Ostavite Zemaljske brige, ostaviti stvari koje vas vežu, koje vam donose brige i umaraju vas, položite  ih u Božje ruke. Ostavite Zemlji što je Zemaljsko a vi usmjerite vaša srca k nebu, tamo gdje živi Svemogući Bog u duhovnoj dimenziji, bez granica, bez barijera, bez boli. Bog će misliti na vas, Bog će se pobrinuti za vas, jer zna da vam je po ljudski potrebno još mnogo stvari. Bog će providjeti. On ima svu moć da bi providio za vas, jer On je taj koji vas drži na životu, štiti vas, hrani vas i odijeva. Poput ptica nebeskih i ljiljana poljskih[3], takvi ste i vi.

Stoga, djeco moja, hodajte sa mnom prema slobodi djece Božje. Ne brinite se za ništa  drugo osim da  pripadate Bogu. Vršite vašu dužnost kao ljudi, građani, očevi i majke, ali ne vežite  srce za te  stvari, jer sve prolazi, dječice, samo Bog ostaje.

Blagoslivljam vas, štitim  vas  i pratim u ime Oca i Sina i Duha Svetoga. “

[1] Talijanska web stranica https://versolnuovacreazione.it (premanovomstvaranju.it) je bila hakirana i uništena, ubrzo nakon objavljivanja dokumenta “Crkve Isusa Krista svega svemira”.

[2] Tog dana, Tomislav Vlašić i Stefania Caterina proglasili su narodu uzlazne točke poslanja „Crkve Isusa Krista sveg svemira“

[3] Usp. Mt 6, 25-33