Poruka Majke čovječanstva od 13. ožujka 2018. godine Stefaniji Caterini

„Moja draga djeco,

danas vam želim reći da BOŽJI ŽIVOT RASTE I PRENOSI SE U ZAJEDNIŠTVU. Raste u mjeri u kojoj se daruje. Što više ljubite više se osjećate ljubljenima, što više dajete više ćete primiti. Ovo je jedan veliki duhovni zakon koji nažalost rijetki razumiju. Većina ljudi zapravo ne izlazi iz sebe, ne ljube i stoga ne primaju ljubav; što manje primaju to manje ljube. Tako se krug zatvara i čovječanstvo sve više upada u tamu sebičnosti i samoće.

Djeco, to se ne treba također i vama dogoditi! Sjetite se da ste pozvani ljubiti Boga cijelim svojim bićem i ljubiti druge kao vas same. Ovo je nauk koji vam je Moj Sin ostavio.[1] Ovo je najvažniji zakon koji može usmjeriti vaš život prema pravoj sreći. Želim vam pomoći bolje razumjeti sve ovo.

Prije svega, morate shvatiti da život izvire iz Presvetog Trojstva i neprekidno teče između tri Božanske Osobe. On je dinamičan, nepopustljiv, vječan i nepromjenjiv, no ipak, uvijek nov. To je Život koji rađa život. Kada vas Bog stvara, stavlja u vas dah svoga Duha koji hrani vaš duh, dušu i tijelo. Rastete jer se u vama rađa život; Bog ga neprestano podupire. Dok odrastate u vama cvjetaju LJUBAV; INTELIGENCIJA I SNAGA koje je Bog stavio u vas na njegovu sliku i priliku. Tako vaše postojanje počinje donositi plod i utjecati na stvarnost koja vas okružuje.

Ako odlučite ljubiti i služiti svome Stvoritelju te primite moga Sina Isusa, kao Sina Božjeg i Spasitelja, vaš život postaje jedan neizmjerni dar za cijeli svemir. On proizvodi plodove ljubavi i spasenja za mnoge duše, jer ulazi u veliki trojstveni vir, neizmjerna snaga koja upravlja svemirom. U trojstvenom viru ljubav, inteligencija i snaga Presvetoga Trojstva sjedinjuju se s onom njegova svetog naroda. Tako Božji život zahvaća cjelokupno stvorenje. Trojstveni vir, naime, uzvraća ljubav, inteligenciju i snagu, izlijevajući na sinove Božje i na sve stvoreno silu koju nosi u sebi.

Međutim, samo vaša osobna odluka nije dovoljna. Bog vas je stvorio da živite u zajedništvu, da budete braća i sestre, djeca nebeskog Oca po Isusu Kristu, u Duhu Svetom. Stoga ste pozvani darovati život Bogu za vašu braću. To je najveća ljubav[2] i to je ono što vas čini djecom Božjom i pravim kršćanima. Iskreno življeno zajedništvo vas jača i kompletira. Zapravo, dokle ne možete doći vi sami, netko drugi stiže, kompletira vašu akciju i jača vašu molitvu. Tako postajete dio Mističnog Tijela Kristova, gdje svaki član djeluje pod vodstvom jedinog Poglavara, mog sina Isusa. Anđeli i sveti u Raju i oni živi, duše u Čistilištu, vi i ja sama dio smo ovog Tijela.

Objavila sam vam da postoje druga braća u svemiru, koja vjeruju u Trojedinog Boga i sjedinjena su s vama, unatoč fizičkim udaljenostima koje vas dijele. Zajedništvo s njima za vas je od životne važnosti. Doista, čovječanstvo Zemlje nije dovoljno samo sebi, jer je krhko i buntovno prema Bogu. Stoga započnite moliti i živjeti vjeru u zajedništvu sa cijelim Mističnim Tijelom Kristovim. Osjećajte se osobito sjedinjeni sa braćom iz svemira koja kao i vi vjeruju u Boga i bore se za istinu. Tako će se vaš život uzdići i potpuno će ući u veliki trojstveni vir. Tamo će se susresti sa životom i snagom sveg Božjeg naroda prisutnog u svemiru i bit će ojačan i posvećen. Koliko budete darovali bit će vam stostruko vraćeno.

Dječice, ne pričam vam bajke nego vam pričam o stvarnosti u Bogu. Ona je konkretna i prisutna u vama, uz vas i u cijelom svemiru. Sastavljena je od vidljivih i nevidljivih stvari: obje vas dotiču više nego mislite. Granica između onog što vidite i ne vidite, onog što racionalno razumijete i ne razumijete, jako je nestalna. U Bogu nema neprelaznih granica.

U beskrajnom prostoru Tajne koja je Božji život, vaš duh može vidjeti stvarnost onakvom kakva jest, samo ako je sjedinjen sa svojim Stvoriteljem. Stoga, ne stavljajte si u glavu da sve poznajete i klasificirate, polazeći od vaše racionalnosti i vašom snagom, jer ne možete. Život Božji ne može se dohvatiti pohlepnim rukama onih koji ga žele posjedovati, niti se prigiba nagađanjima oholih. Postoji jedna inteligencija suptilnija od one racionalne, koja prebiva u dubini vašeg duha te je pokrenuta svetošću. Samo ona može vam pomoći ući u otajstvo Boga i stvaranja. Molite i ja ću vam pomoći razumjeti. Zato me Bog šalje među vas.

Uz vas sam i blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“

[1] Usp. Mk 12, 28-34

[2] Usp. Iv 15,13