Posveta Bezgrešnom Srcu Marijinu

Krštenje Gospodinovo – Isusova poruka

“Moja draga djeco,

prije svega blagoslivljam vas i zahvaljujem vam za sav hod koji ste prošli sa mnom, za sve vaše žrtve i vaše molitve, za vaše prikazanje. Dragocjeni su za Božji narod.

Jučer ste dobili praktične upute o tome što vas čeka u ovom vremenu. Danas, ću vam naprotiv dati upute korisne za vaš unutarnji hod.

Danas započinje vaše poslanje, to jest evangelizacija Zemlje. Započinje na dan u kojem se spominjete moga Krštenja, s kojim sam ja sam započeo svoje veliko javno očitovanje i svoje poslanje. Također je i vaše poslanje istodobno očitovanje pred cjelokupnim čovječanstvom Zemlje i svemira.

Evangelizacija Zemlje je više nego ikad nužna jer ću se na ovaj planet vratiti i očitovat ću se u slavi. Stoga će evangelizacija Zemlje zaključiti pripremu za moj dolazak.

Vjerna braća providjela su evangelizaciju preostalog niskog svemira i vi ste im se pridružili s molitvom i žrtvom. Sada se treba dogoditi suprotno: vi trebate krenuti u poslanje, a braća će vam se pridružiti na način koji ću smatrati nužnim za vas.

Rečeno vam je da vam je potrebna velika doza poniznosti. Stoga vam kažem: ne polazite s vašim idejama niti sa ljudskom snagom jer vam ne koriste. Možete vidjeti ono što je evangelizacija službene Crkve na Zemlji proizvela sve do sada: Zemlja je u osnovi poganska. Takvi su čak i oni koji sebe nazivaju kršćanima, da ne govorimo o mnogim svećenicima i mnogim drugim stvarima koje su vam znane. Prava evangelizacija je očitovanje sile Duha Svetoga. On će djelovati u vama, stoga ne polazite od vas samih nego polazite od mene. Ja sam onaj koji će evangelizirati Zemlju preko vas, baš kao što sam evangelizirao niski svemir preko vjerne braće. Ja ću djelovati, a vi ćete biti moja sredstva; ne pasivna sredstva bez vlastite volje nego poučljiva sredstva otvorena i željna da mi služe.

Sve se to mora dogoditi da se ja mogu vratiti na Zemlju. Sveti Mihael i njegove čete će vas prethoditi jer on je preteča, no postoji još nešto važnije u ovom vremenu što morate razumjeti, a to je posveta Bezgrešnom Srcu moje Majke. Ona je nezamjenjiv i neophodan dio u mozaiku spasenja.

Mnogi su sveci kroz stoljeća tvrdili da sam ja prvi put na Zemlju došao preko Marije te da ću se preko Marije vratiti drugi put. To je istina i bit će tako. Stoga, u ovom vremenu, sav Božji narod je pozvan na potpuno posvećenje Bezgrešnom Srcu moje Majke. Neću doći na Zemlju prije nego što njezino Bezgrešno Srce trijumfira u mom narodu. Trijumf Bezgrešnog Srca moje Majke neophodan je uvod u moj dolazak. Prije dolaska vjerne braće, nužno je da trijumfira u vama Srce moje Majke.

Često ste čuli govoriti o Marijinu djelu; mislili ste na neku njezinu posebnu poruku, i dijelom je tako. Međutim, njezino djelo je mnogo veće: Marijino djelo je to da prikupi svu svoju djecu iz svih dijelova svemira kako bi ih prikazala meni. To je Marijino veliko djelo koje je započelo već od njezina začeća. Upravo u svjetlu njezina božanskog majčinstva i njezina velikog djela, Marija je stvorena bezgrešna. Sada se njezina bezgrešnost mora spustiti na čitav moj narod. Moj će narod biti bezgrešan ili neće biti moj narod.

Vi sa Zemlje ste imali veliku privilegiju moje fizičke prisutnosti, ali i prisutnosti Presvete Marije, koja je fizički kći vašeg čovječanstva. Stoga ste pozvani više od drugih čovječanstva svjedočiti o vašoj pripadnosti mojoj Majci. Ako se ne posvetite mojoj Majci, ne možete niti mene svjedočiti. Nažalost, jedan od velikih grijeha službene Crkve na Zemlji bio je taj što je svjedočila mene bez prikladnog prihvaćanja moje Majke. Svjedočila je mene, no Nju nije svjedočila.

Ovo vam mora biti vrlo jasno: vaša braća, u evangelizaciji niskog svemira, nisu dala svjedočanstvo samo o meni, već i o mojoj Majci. Svaki čovjek mora znati da ima jednog Oca koji je Bog i jednu Majku koja je Presveta Marija. Apsolutno je nužno da i vi isto činite. Stoga se sada veliki dio vaše evangelizacije sastoji u posveti Mariji i da joj dopustite da savršeno djeluje u vama. Marija je zaručnica Duha Svetoga. Duh Sveti me je rodio u njezinoj utrobi; Duh Sveti, zajedno s njom, me neprestano rađa u svakom od vas i u cjelokupnom mom narodu. Morate me nositi živog u vama! To se može dogoditi samo preko Bezgrešnog Srca moje Majke preko koje sam došao na svijet.

Pripadnost Mariji vas štiti. U Znaku kojega nosite, utisnuto je Srce moje Majke iz kojega se oslobađa plamen.[1] Ovaj plamen stalno pročišćava moj narod. Preko Marije, bivate pročišćeni i neprekidno iznova vraćeni u milost, čak i ako ste sagriješili, ako ste krhki i slabi. Bezgrešno Srce Marijino štiti, čisti i uzdiže moj narod, stoga je nužna posveta njoj. Govorit će vam da ste fanatični te da pretjerano posvećivanje mojoj Majci zasjenjuje mene. Ne vjerujte niti jednoj riječi koju će vam govoriti. Tko ljubi moju Majku i vrši njezinu volju, mene ljubi i vrši moju volju jer moja Majka i ja smo jedno.

Preko vašeg posvećenja Bezgrešnom Srcu Marijinu te kao posljedica snažnog djelovanja Duha Svetoga u vama, započet će velika evangelizacija Zemlje. Stoga vam rekoh da ne polazite od vaših djela. Vaša djela će biti samo plod vašeg prianjanja uz mene i Bezgrešno Srce Marijino.

Kada se posvećujete mojoj Majci, Otac se raduje jer ona je savršena kći i bez mrlje, prvina novog čovječanstva. Ja se radujem jer vidim proslavljenu svoju Majku, koja doista zaslužuje svaku slavu. Duh Sveti se raduje jer je ona njegova zaručnica. Marija je savršeno stvorenje, uzor vašeg života. Dopustite joj dakle da u potpunosti djeluje u vama, sve dok se njezino djelo ne očituje i ne ispuni. Prije Svetog Mihaela, bit će moja Majka ona koja okuplja moj narod. Sveti Mihael neće učiniti ništa drugo osim da mi prikaže ono što je moja Majka okupila. Najprije Majka, a potom druga stvorenja. Marija dolazi prije Arkanđela.

Ne brinite se što ćete morati ili što nećete morati činiti. Nastavite s vašim životom u jednostavnosti, klanjajući se Bogu i služeći mu preko Bezgrešnog Srca Marijina. Živite jednostavnim životom provodeći u djelo sve ono čemu ste bili podučeni: prikazanje života preko njezina Srca, bezgrešnost, sveopće zajedništvo. Sveopće zajedništvo nije još u potpunosti ostvareno u svemiru jer nedostaje Zemlja. Zemlja se mora sjediniti s ostatkom naroda u svemiru, inače neću moći doći i sakupiti svoje dobro žito.

Dječice, neće vam nedostajati progonstva, no neće to više biti tupa i velika progonstva iz prošlosti. Danas je Sotonino progonstvo puno suptilnije i upornije jer on se boji Crkve Isusa Krista svega svemira; sve do danas je uspijevao odgađati njezino očitovanje, ali sada više ne može. Stoga se ne bojte nikakvog progonstva. Ništa više ne može zaustaviti moje djelo i djelo moje Majke!

U ovom danu vas blagoslivljam i šaljem vas u poslanje da evangelizirate Zemlju. Sve će vam se reći i sve će vam se dati. Ne brinite se za materijalna dobra niti za novac. Ne brinite o tome što ćete jesti i piti, što ćete činiti i kako ćete se ponašati. Ostavite ove brige poganima. Usredotočite se na Božju dobrotu, na njegovu veličinu i moć. Usredotočite se na moje djelo i ništa vam neće nedostajati. Sve mi je dano od Oca.[2] Mogu sve učiniti jer sam svemoćan. Učinit ću u mome narodu ono što želim i nitko me neće spriječiti. Nije bitno hoćete li biti veliki, mali, jaki ili pak krhki. Ako me budete ljubili i ako budete vjerovali u mene i u moje djelo, ništa vam neće moći napraviti. Nitko vas neće zaustaviti.

Blagoslivljam vas u svoj sili Trojstva. Preko vas, blagoslivljam cjelokupan narod na Zemlji, u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga.“

[1] Isus se odnosi na znak koji nose oni koji pripadaju Fondaciji „Utvrda Bezgrešne“, možete pronaći opis na stranici https://premanovomstvaranju.org“Znak je jedan križ” od 1 studenoga 2016.

[2] Usp. Iv, 17,2