Započinje vrijeme odbrojavanja

26. studeni 2017, Svetkovina Krista Kralja

 Isusova poruka

Započinje vrijeme odbrojavanja

 

Predraga djeco,

prije svega blagoslivljam vas mojim blagoslovom Krista Kralja. Dolazim vam reći da od danas započinje za vas jedno pravo i istinsko odbrojavanje. Ne ulazite u paniku, to ne znači da se treba sve sutra dogoditi. Ono što vam želim reći da su vremena sve kraća jer je evangelizacija niskog svemira pri završetku. Završit će sljedećeg 06-og siječnja i to puno znači za vas. Znači da će vjerna braća, jednom kada završe evangelizaciju i zadnje zadatke koje još trebaju obaviti u niskom svemiru – zaista je potrebno ojačati neka čovječanstva i nastaviti ih pobliže pratiti – zaputit će se prema Zemlji.

Ipak pazite: ići će prema onima na Zemlji koji su bili pripremljeni, pročišćeni, koji su kroz ove godine hodili, očekivali i nadali se. Bit će poslani ne samo ovoj Fondaciji nego i mnogim drugim osobama koje, iako nisu detaljno poznavale ove programe kao vi, bile su duboko pripremljene u duhu.

Zašto će doći braća? Doći će jer će započeti prava i istinska evangelizacija Zemlje. Vi ste došli do jedne točke evangelizacije, no dalje od toga ne možete ići sami. Zemlja se zaista nalazi u izuzetno teškom stanju tako da ljudi sa Zemlje ne mogu uspjeti sami; stoga će vjerna braća doći kako bi bila uz vas u evangelizaciji vašeg planeta.

Kako vam rekoh, neće ići slučajno, nego prema onima koje ću ja pokazati da ih vidim spremnim. Već sam vam rekao da je ovo vrijeme sabiranja plodova, što se treba dogoditi prije svega u svakomu od vas; ja ću doista proći ubrati plodove u vama. Ne zavaravajte se! Neću vam poslati vjernu braću samo zato što pripadate Fondaciji ili jer kažete da pripadate ovom narodu. Sada više nego ikad, očekujem od vas dosljednost glede onog što ste do sada rekli. Očekujem od vas da se doista svučete od vaših ideja, od vaše logike i pretpostavki koje su još uvijek u vama. Ne želim vas savršene jer dobro znam da to ne možete biti, nego vas želim iskrene, otvorene, spremne, inače braća neće doći kod vas nego će otići kod drugih.

Pozivam vas iznova na ovo svlačenje, jer ste rekli da želite prihvatiti ovaj program, te da želite živjeti u prikazanju, bezgrešnosti i zajedništvu. Stoga ću doći ubrati plodove vašeg prikazanja, vaše bezgrešnosti i vašeg zajedništva. Ako mi ne dadnete ove plodove neću vas moći poslati evangelizirati druge, jer ćete vi sami trebati biti evangelizirani! Ne dajte da vas nađem bez plodova, neodlučne između da ili ne u jednom ne cjelovitom životu; ne dajte da vas nađem međusobno razdijeljene i nezadovoljne jedne s drugima. Riješite vaše sporove onako kako ste bili poučeni jer imate sva sredstva da to učinite, ako ostanete zatvoreni u vaše ideje, razloge i sigurnosti neće uspjeti.

Kažem vam još da mi je potrebna vaša uzdignuta molitva. Očekujem od ovog naroda i od svakoga od vas jednu jako uzdignutu molitvu, jednu veliku molitvu. Stoga vas pozivam da oslobodite molitvu od svih vaših ljudskih nakana koje ničemu ne služe. Započnite od danas moliti na nakane moje Majke i ne stavljajte više pred mene vaše nakane. Vaše nakane mogu biti u potpunosti pogrešne, izokrenute vašim ja i vašom čovječnošću, i svim onim što držite ispravnim. Sada nije više vrijeme da tražite ono što vi držite ispravnim.

Izbrišite vaše istine jer treba ostati jedna jedina Istina! Rekao sam vam da JA SAM ISTINA[1]. Trebate živjeti Evanđelje, moju riječ. Samo onda ćete moći moliti na čist način, plemenit, uzdignut. Ovo je izuzetno važno za vašu pripremu.

Kao posljednje vam kažem da će se očitovanje vjerne braće cjelokupnom vašem čovječanstvu dogoditi po završetku evangelizacije Zemlje. Bit će to jedno brzo očitovanje jer, tada ću već sabrati sve ono što trebam sabrati, preko Svetog Mihaela i anđela.[2] Anđeli već prolaze sabirući najprije kukolj a potom žito. Kukolj je već skoro sabran, žito još nije. Kada sabiranje plodova bude završeno, braća će se otvoreno očitovati cjelokupnom čovječanstvu na Zemlji, nakon čega ću ja doći. Neće više biti vremena između njihovog očitovanja i moga dolaska: udijelit ću samo minimalno vrijeme nužno za obraćenje onih posljednjih  ništa više.

Stoga sam vam rekao da je započelo odbrojavanje i sada više nema šale. Znajte dobro da svaka riječ koju izreknete može se okrenuti protiv vas; to vam kažem jer vidim još u vama razne stvari koje nisu u redu. Vrijeme je da ostavite sve ono što je još previše ljudsko u vama. Izbacite to sve: vaše ideje, vaše programe, osobna uvjerenja, izbacite sve jer to vam više nije potrebno. Uđite u jednu potpuno novu dimenziju, dimenziju Duha, gdje nema više mjesta za ljudsku misao i gdje postoji samo Božja misao koja će ispuniti cijeli svemir.

Danas vam darujem sve milosti da možete činiti sve ono što sam vam rekao, jer ja vas nikada ne šaljem bez milosti. Unatoč svemu, također i milost ne služi ako ne padne na dobru zemlju, plodnu, otvorenu i čistu i ja ne želim da moja milost za vas bude beskorisna. Dodjeljujem vam jedan veliki zadatak, onaj da usavršavate vas same. Ne možete to sami činiti, ja ću biti onaj koji će to činiti u vama, po Duhu Svetom, i moj Otac će voditi do ostvarenja u vama svoje djelo.[3]Na vama je da budete spremni, otvoreni i raspoloživi, inače će sve biti beskorisno.

Ja vas blagoslivljam i šaljem vas kao moje apostole i čiste misionare, jake, spremne, u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga.

[1] Usp. Iv 14,6

[2] Usp. Mt 13,30

[3] Usp. Ef 4, 1-16