Poruka Majke čovječanstva od 13. studenog 2017. Stefaniji Caterini

„Moja draga djeco,

danas vam želim reći da ŽIVOT BEZ BOGA NIJE ŽIVOT. Ako ostavite Boga izvan vašeg postojanja, vi ne živite, nego se ograničavate na preživljavanje. Samo Bog daje smisao vašem biću, jer samo u Njemu razumijete tko ste, odakle dolazite i prema čemu idete.

Vi ste djeca Božja i Duh Sveti je onaj koji vam to otkriva. Kada ste rođeni, vi ste u stanju odmah prepoznati ljubav vaše majke i ljubiti je. Tko vas je naučio ljubiti i osjećati se ljubljenima? Bog koji je Ljubav. I budući da ste stvoreni na njegovu sliku i priliku, pozvani ste ljubiti. Stoga Duh Sveti govori vašem duhu i poučava ga, malo po malo vam otkriva Božje postojanje i djelovanje u vama, vodi vas da osjećate jednu višu Ljubav, koja ispunjava vaš život bez obzira na vaše zasluge i nesavršenosti. Tako dolazite do toga da vjerujete u Boga, da ljubite i osjećate se ljubljenima. Nažalost, nije za sve tako. Mnogi od vas odrastajući zaboravljaju na Ljubav koja ih je stvorila i nikada ne dolaze do toga da vjeruju u Boga. To se može dogoditi zbog ambijenta i okolnosti ili osobnih izbora. Tada, mjesto Trojedinog Boga preuzimaju druge ljubavi i drugi idoli, pred kojima se danas prostire većina vašeg čovječanstva.

Dječice, izvan pravog Boga vi ste izgubljeni i više ne znate tko ste. Koliki od vas zaboravljaju na svoje dostojanstvo djece Božje i postaju robovi Lucifera, vašeg najgoreg neprijatelja, onog koji vas degradira i pravi od vas ružnu kopiju onog što biste trebali biti! Djeco moja, Bog vas nikada ne prestaje tražiti; unutar vas i izvan vas, trudi se da na bilo koji način možete čuti njegov glas. I ako vam se ne čini da ste dostojni, Bog je pored vas i samo čeka da se uhvatite za njegovu ruku. I ako ste u tami, Njemu je dovoljan jedan procijep, u vašoj duši da bi unio svoju svjetlost koja raskida svaku tamu.

Draga moja djeco, ne dopustite da Ljubav prođe pokraj vas, a da je ne primijetite; vrijeme je da se vratite Bogu; ne bilo kakvom bogu, nego pravom Bogu: Ocu, Sinu i Duhu Svetom. Sve ostalo su samo idoli koji vam ne mogu pomoći, a još manje vas mogu spasiti. Moj Sin Isus, koji je Bog, sišao je na Zemlju kako bi vam objavio Presveto Trojstvo. On je umro na križu kako bi uklonio krivnju vaših praroditelja, koja vas je sprječavala biti Božjim prijateljima. U licu mog Sina možete vidjeti pravo lice Božje. U njegovoj riječi možete upoznati zakone života. Ne gubite više vrijeme, djeco, i vratite se pravom Bogu!

Rođeni ste iz Božje ljubavi i predodređeni ste vratiti se njegovoj ljubavi nakon smrti. Da, djeco, ništa i nitko, pa niti smrt ne može vas rastaviti od Boga, ako ga ljubite i vjerujete u Njega. Tko živi životom jednostavne i djelotvorne vjere, ne boji se ničega. On zna odakle dolazi i kamo ide, i snažna Božja ruka vodi ga u životu i onkraj života. Boli i kušnje zemaljskog života, pa i sama smrt više ne ulijevaju strah, jer vjera u živog i pravog Boga sve preobražava i daje da bude slatko i ono što je gorko.

Preljubljena moja djeco, kamo ćete ići bez Boga? Prema komu ili prema čemu ćete usmjeriti vaše korake? Obraćam se osobito vama, dragi mladi: dok još uvijek visoko sja za vas sunce života, ne zaboravite Boga! Ljubite ga, nadajte se i vjerujte u Njega, i bit ćete ispunjeni ljubavlju i hrabrošću kako biste ostvarili vaše najljepše ideale. Tražite da vas zaštiti na putu života i On će to učiniti; bit ćete zaštićeni od zabluda svijeta. Sjetite se Svetaca koji su položili svoje živote u Božje ruke te su ostvarili neizmjerne pothvate jer je Bog bio u njima i s njima. I vi činite isto tako.

Kao Majka sve vas preklinjem: ostavite pogrešne putove i odlučno krenite prema mome Sinu, koji je Put, Istina i Život. On će vam objaviti Oca i vi ćete ga upoznati, i ljubit ćete ga. Otac, u ime Isusovo, dat će vam Duha Svetoga koji će vas voditi novim putovima, koji jedini vode do istinske sreće. Upoznat ćete Život i živjet ćete.

Ja sam uvijek s vama i posredujem za sve vas kod Presvetog Trojstva. Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga.“