Poruka Majke čovječanstva od 13. listopada 2017.  Stefaniji Caterini

“Moja draga djeco,
danas vam želim reći da BOG POSVEĆUJE VAŠ ŽIVOT. Duh Sveti je Posvetitelj koji vas vodi na putu svetosti. On djeluje u vašem duhu da bih vam komunicirao Božju svetost. Ona je jedno sjeme položeno u svakoga od vas jer ste stvoreni na sliku i priliku Božju, izvor svake svetosti. Ako odlučite ljubiti Boga, darovati se Njemu i služiti Mu s ljubavlju, sjeme svetosti raste i postaje jedno procvjetalo stablo koje daje radost i odmor svim stvorenjima. Da, djeco moja, svatko od vas može i mora postati svet, jer svi ste  pozvani zasjati kao prava djeca Božja, sveta i bezgrešna.
Svetost je jedan hod za sve, a ne neka privilegija za nekolicinu. Na žalost, mnogi misle o svecima kao o izvanrednim pojedincima, favoritima Božjim, nedostižnim modelima u svakodnevnom životu. Ne, nije tako! Veličina svetih ne stoji u njihovim izuzetnim sposobnostima već u Božjem djelovanju u njima. Ovo djelovanje, koje je često izvanredno, omogućeno je raspoloživošću svetaca da se dopuste oblikovati od  Boga, da napuste svoju sebičnost kako bi se stavili na raspolaganje Duhu Svetom. Najveći sveci bile su naj poniznije i naj jednostavnije osobe koje su dopustile Božjoj svemogućnosti djelovati u njima. Sve je moguće Bogu u jednoj osobi, kada je ona  jednostavna.
Duh Sveti vas neprestano poziva na put svetosti, sastavljen od jednostavnosti, poniznosti i pouzdanog predanja  u  božansko djelovanje. Na žalost, nema mnogo onih koji odgovore jer ljudi više vole njihove  lažne sigurnosti, boje se da će se morati odreći vlastite ugodnosti da bi služili Bogu. Nemojte i vi to misliti! Bog vam ne želi ništa oduzeti, osim onoga što vam nanosi zlo! Koliko toga vam nanosi zlo djeco moja, a vi niti ne primjećujete! Znajte da posvećujuće djelo Duha Svetoga je nadasve jedno ozdravljujuće djelovanje. Duh Sveti, zapravo vas vodi Isusu koji vas ozdravlja svojim ranama i daruje vas Ocu koji vas prima i daruje vam jedan novi život.
Svetost je jedan novi život koji se rađa iz Božjeg poziva te iz vašeg odgovora. Ako se odlučite za svetost, Presveto Trojstvo vas vodi korak po korak sve dok vas ne pretvori u nova stvorenja, sposobna razmišljati i djelovati u skladu s Božjim zakonima, koji su zakoni života. Svetost je također jedan potpuni život koji ne poznaje žalost, unatoč životnim kušnjama. Bog ne oduzima kušnje svojim svetima; baš ih dopušta da bi ih ojačao u vjeri te da bi rasli u svetosti. No sveci su uvijek pobjednici, jer u njima djeluje snaga Isusa koji je uskrsnuo  iz mrtvih, te oni s njim uskrsavaju  u svakoj  kušnji, jači nego prije.
Dječice, vidite da svijet ima potrebu za svecima! Ima potrebu za odgovorom svakoga od vas, jer se čovječanstvo neće moći promijeniti, ako se ne promijene ljudska srca. Pozivam vas na jedno istinsko obraćenje. Ostavite grijehe, loše navike, loše misli i položite  vaš  život u ruke Oca, Sina i Duha Svetoga kako biste bili ljubljeni, ozdravljeni i vođeni pravom ljubavlju, koja je samo ona Božja.
Djeco draga, ne dajte se prevariti obećanjima neprijatelja koji vam nudi jednu lažnu sreću kroz stvari i kraljevstva od ovoga svijeta. To su glupe iluzije! Prava sreća je svetost koja vas vodi u pripadnost Bogu, jer vaš Stvoritelj nema drugu želju osim one da vas vidi sretne. Hodite s Njim, i ako trpite, trpite s  Njim. Patnja nije gorka ako je življena s Bogom, naprotiv,  puna je nade. Ništa nije teško kada je Bog uz vas.  Ne zaboravite da ste pozvani pobijediti zlo te zauvijek kraljevati s Njim u novom stvaranju.
Pratim vas na putu svetosti i podižem vas u svakoj kušnji. Blagoslivljam vas u ime Oca, Sina i Duha Svetoga. “