Poruka Majke čovječanstva od 13. kolovoza 2017. Stefaniji Caterini

„Moja draga djeco,

danas vam želim reći da BOG STVARA ŽIVOT I ŠTITI GA. On je Stvoritelj i život potječe od Njega; bez Njega ništa ne bi postojalo. Kada je Bog stvorio čovjeka i sva druga stvorenja, utvrdio je zakone koji promiču i štite život svega stvorenja. To su zakoni ljubavi i pravednosti koji štite život, bilo fizički bilo duhovno. To su zakoni života.

Zakoni života su ispisani u dubini vašeg bića, to jest, u vašem duhu, jer ste stvoreni na sliku i priliku Božju i stoga ste prirodno usmjereni prema onome što dolazi od Boga. Ispisani su također i izvan vas, sažeti u deset zapovijedi i u Evanđelju. Isto tako djeluju zakoni života i u životinjama i u biljkama i oni se znaju savršeno usmjeriti prema onome što je potrebno za njihovo postojanje. Tako čine i zvijezde i planeti i svako drugo stvorenje. U Bogu je sve savršeno i ništa nije prepušteno slučaju, jer Bog upravlja svime što postoji.

Isto tako niti vaš život nije prepušten slučaju: ako ljubite Boga i tražite ga svim srcem, ako se darujete i povjerite njemu dopuštajući mu da djeluje slobodno, zakoni života snažno djeluju u vama; onda vas Bog vodi i ostvaruje u vama svoje djelo. A budući da je njegovo prvo veliko djelo život, Bog se brine za vas: ljubi vas, oprašta vam, vodi vas u vašim odabirima te osvjetljava sve vaše korake. Onda vaše postojanje nije više neki kaotični slijed događaja ili jedan niz frustrirajućih obaveza, nego postaje neizmjerni dar za vas, za one oko vas te za one koje susrećete na vašem putu. Čak i priroda doživljava Božju ljubav u vama, te vam je uzvraća.

Ako ljubite Trojedinog Boga vi ste uronjeni u život i dopuštate životu da niče u vama i proizvodi plodove ljubavi, mira i dobrote. Stoga vas još jednom pozivam da darujete vaše živote Isusu, preko moga Srca. Ovo darivanje, ako je slobodno i iskreno, uključuje vas u božanski život i, iz dana u dan, vas preobražava.

Ja sam vaša Majka i neprestano vas prikazujem Isusu. Isus vas prikazuje Ocu, a Otac vas prima u svome Sinu te vam daruje Duha Svetoga u Isusovo ime. Duh Sveti podržava vaš fizički i duhovni život, te vas nepogrešivo usmjerava prema Isusu, Putu, Istini i Životu, i ciklus iznova započinje: Isus vas daruje Ocu, Otac vas prima i daruje vam Duha Svetoga i tako dalje, u nedogled. To je djelovanje Presvetog Trojstva u vama koje vas čini djecom Božjom, jedino djelovanje koje je sposobno preobraziti vaš život na bolje.

Djeco moja, ne dopustite Sotoni i duhu ovoga svijeta da vas odvoji od Boga! Ako napustite Boga, predajete vaše živote u ruke lopova koji krade i gazi. Sotona mrzi Božji život jer ga je odbacio i mrzi vas jer pripadate Bogu te ga podsjećate na njegovu bijedu. Uništavajući vaš život, obmanjuje se da uništava djelo Boga koji vas je stvorio. Ne bojte se, djeco! Ako položite vaše živote u ruke Trojedinog Boga, vi ste na sigurnom. Nikakvo neprijateljsko djelovanje vas neće moći uništiti, jer Bog je veći od svih i svega, njegova snaga je nepobjediva. Sotona će vas moći ometati ili vam smetati, ali nikada vas neće srušiti jer Branitelj, Duh Sveti djeluje, u vama. On je Čuvar života i neće dopustiti lopovu da uđe u vas.

Znajte dobro, djeco, da je Bog stvorio život, a ne smrt. Smrt je djelo Sotone i ljudi koji su postali njegovi saveznici. Istočni grijeh je otvorio vrata smrti, ranije nepoznatoj, jer je prekršio zakon besmrtnosti, najvažniji zakon života. Bog je to dopustio po pravednosti poštujući vašu slobodu, no to neće ostati zauvijek.

Doći će dan kada smrt neće više doticati stvorenje i Bog će vratiti zakon besmrtnosti prekršen grijehom. Zlo će biti poraženo zauvijek, i Božja djeca će živjeti vječno slobodna u novom stvaranju, sjedinjena sa svojim Stvoriteljem i u zajedništvu među njima.

To je vaša sudbina, djeco moja! Pozvani ste na jednu veliku nadu. Vjernost Bogu hrani takvu nadu i Duh Sveti je čini neprestanom u vama; u toj nadi cvjeta život.

Kao vaša Majka, želim vas vidjeti kako cvjetate u puninu života. Neprestano zagovaram za vas i molim Boga da budete sretni, ispunjeni milošću, uronjeni u vjeri, nadi i ljubavi. Molite i vi sa mnom, i ne samo za vas same nego i za toliku vašu braću koja iz neznanja, a ne iz pobune, ne poznaju pravoga Boga, a dobre su volje. Molitve Božje djece mogu puno učiniti za čovječanstvo.

Uz vas sam, hodim s vama prema novom stvaranju i blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“