Poruka Majke čovječanstva od 13. lipnja 2017. Stefaniji Caterini

„Draga moja djeco,

danas vam želim reći da BOG VODI I PODUČAVA. Vodi vaš život na savršen način, ako mu dopustite. Otac ima jedinstven i neponovljiv plan za svakoga od vas, a to je uvijek plan dobra i sreće. U istom trenutku u kojem vas stvara, Otac vam povjerava jedno poslanje i traži od vas da ga prihvatite i da ga vršite sredstvima i silama koje će vam On sam dati. Izbor je na vama, i to je slobodan izbor. Ako se odlučite živjeti po Božjim zakonima i vršiti njegovu volju, Otac vas povjerava Sinu i, u ime Sina, vam daruje Duha Svetoga. Ako ste vjerni i ako neprestano obnavljate vaš Da Bogu, u malim i velikim stvarima, vaša egzistencija uzima određeni smjer i vođena je Duhom Svetim. On je Onaj koji vas vodi neprestano k Isusu, daje vam ga sve bolje upoznati, podsjeća vas na njegov nauk, daje vam milosti, inteligenciju i snagu da izvršite ono što je milo mome Sinu. Isus vas prima u Duhu Svetome, čisti vas od svakoga grijeha i daruje vas Ocu. Tako, vaš život postaje čudo Trojedinog Boga, koji se obnavlja svakim vašim udisajem i svakim otkucajem vašeg srca.

Znajte, djeco moja, da ako ljubite Isusa i darujete se Njemu, On vas povjerava meni. Ja sam vaša Majka, Ona koja prati svaki vaš korak prema Bogu. Svako dijete treba podršku majke kada uči hodati. Jednako tako je i u duhovnom životu: imate potrebu za Majkom koja bdije nad vama i podržava vas da ne padnete. Sotona vreba i želi vas udaljiti od pravog puta, ali ne može ništa učiniti protiv mene i protiv moje djece. Dopustite onda, da vas pratim i ne budite tvrdoglava djeca koja odbijaju moju ruku i padaju. Ja vas ljubim i želim samo vaše spasenje i vašu sreću.

Bog podučava na mnogo načina. Prije svega, daje vam spoznaju koja vam je potrebna da biste živjeli u skladu s Njim i vršili njegovu volju. Vaš duh je hram Božji i tamo Duh Sveti djeluje da bi vas vodio i podučavao. Naučite slušati što vam Duh govori, jer njegovo je djelovanje neprekidno u vama. Pred svakim odabirom koji morate napraviti i u svakoj situaciji s kojom se trebate suočiti, Duh Sveti je spreman priteći vam u pomoć svojim svjetlom. Nažalost, malo je onih koji ga traže i slušaju. Ne činite i vi tako! Vi ste sposobni slušati potrebe vašeg tijela kada ste gladni, ali ne znate slušati potrebe vaše duše kada traži od vas duhovnu hranu.

Znajte slušati božanske poticaje u vama, i bit ćete sposobni odabrati dobro te izbjegavati zlo. To nije teško, dovoljno je da budete otvoreni vršiti volju Božju i da budete sabraniji i tiši. Život na Zemlji je postao stalna trka da bi se doseglo ne zna se što. Sve se čini nezamjenjivim osim Boga, ali nije tako. Preokrenite ljestvicu vaših vrijednosti i stavite Boga na prvo mjesto. Potom ga zamolite da vam pomogne živjeti zdravim životom na svim razinama i budite raspoloživi ispraviti ono što vas sprječava da stojite pred Njim. Čekajte pouzdano i Bog će vam pokazati što činiti, dat će vam shvatiti nedvosmisleno. Bog uvijek odgovara, čovjek je onaj koji ne traži.

Bog vas podučava također učeći vas moliti. Djeco, molitva je jedan neprekidni odnos s Bogom, odnos ljubavi u kojem Bog traži vas, a vi tražite Njega. Tražite Boga tijekom vašeg dana, tražite ga s ljubavlju u vašim mislima, prikažite mu vaše muke, vaše radosti. Budite slobodni kad mu se obraćate, kako možete i kako znate; Bog vas ne obvezuje recitirati formule koje vas tlače. Bog ljubi slobodu. Dopustite da vas Duh Sveti vodi i On će probuditi u vama pravu molitvu. Po Duhu Svetom, sam Isus će moliti u vama prema volji Očevoj. Tada ćete otkriti snagu molitve i ništa vam neće biti nemoguće.

Želim vam pomoći otkriti veličinu Božju u vama jer sam vaša Majka i nemam druge želje osim objaviti vam ljubav koju Presveto Trojstvo ima za svakog od vas.

Uz vas sam u svakom trenutku i blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“