Bit ću glas Božjih siromaha

13. svibnja, 2017. Blažena Djevica Marija Fatimska
Gospina poruka

Bit ću glas Božjih siromaha

„Predraga djeco,

danas ste me jako obradovali, budući da me toliko želite častiti. Danas mi mnoga djeca na Zemlji daju hvalu i slavu, a ja sve to prosljeđujem Bogu za vas[1].

U svim svojim ukazanjima, služila sam se sredstvima koja su bila jednostavna, malena, ponizna. Ona su bila moj glas pred čovječanstvom: na isti način, ja sam bila njihov glas pred Bogom. Ja sam glas sve moje djece pred Bogom, prije svega moje najmanje, najsiromašnije i najponiznije djece, koja ne traže drugo već samo da me mogu ljubiti.

Dječice, svijetom vladaju drznici, u rukama je silnika i možete dobro vidjeti kamo idu stvari. Ja vam pak kažem, da Gospodin drži čvrsto u rukama sudbinu čovječanstva i neće dopustiti da njegovi maleni budu zgnječeni. Nijedno Božje dijete neće biti pritisnuto, a ja ću biti glas ovih malenih pred Bogom i pred čovječanstvom. Biti ću glas također i pred onim djelom Crkve koja puno govori o siromašnima, ali ih ne štiti. Čini mnoga djela u korist siromašnih, ali ne ljubi prave siromahe, to jest, Božje siromahe. Kad bi ih doista ljubila, tada bi objavila što sam rekla u Fatimi, jer sam tamo govorila iz ljubavi prema malenima.

Dječice moja, svijet se neće spasiti bez pravog Boga i bez zajedništva među Božjom djecom. Mislim na svu Božju djecu, koja su prisutna u mnogim dijelovima svemira i koju Bog poziva na okup. Bog traži svoju djecu, želi ih spasiti i koristiti kao sredstva spasenja za cijelo čovječanstvo. Također i vi možete biti sredstva spasenja, ako hoćete. Želim vas koristiti kako bih donijela na Zemlju veličanstveni navještaj koji sam već u Fatimi htjela donijeti, a koji je bio zasjenjen ljudskim spletkama.

Ovo je navještaj koji sam nakanila donijeti zadnji put na Zemlji:

  • Čovječanstvo postoji u cijelom svemiru;
  • Cijelo čovječanstvo će morati odabrati između Isusa Krista i Lucifera. Samo po Isusu Kristu će moći stići do pravog Boga: Oca, Sina i Duha Svetoga;
  • Čovječanstvo koje je prihvatilo Isusa Krista, bit će sakupljeno sa svih planeta formirajući jedan narod, sjedinjen s mojim Sinom, Velikim Svećenikom. Biti će to skromni narod, ali jak u Bogu, koji više neće znati niti za razdaljine, niti za barijere.

Djeco, tražim od vas da se potpuno odlučite za Isusa i da mi pomognete u ovome djelu kojeg mi je Bog povjerio. Ne želim za sebe ništa, nikakvu slavu. Vi ste moja slava. Vi ste zvijezde moje krune. Ja sam glas svoje djece pred Bogom i to ću biti također i pred moćnim drznicima. Poradi ljubavi prema svojim malenima neću šutjeti. Još ću govoriti i reći sve ono što već dugo vremena moram reći.

Ja sam živa osoba, a ne lijepi kip koji se nosi u procesiji. Moja djeca imaju pravo slušati glas svoje Majke koja ih ljubi, poziva i podučava. Sve dosad sam bila jako strpljiva i diskretna, mnoge sam stvari opraštala. No sada je vrijeme da probudim svoju djecu koja pate pritisnuti od neprijatelja prevaranta koji se čini nepobjedivim, ali koji ne može ništa protiv Boga, niti protiv mene. Zbog toga ću govoriti sve ono što će mi Gospodin dopustiti da vam kažem. Njegova sam službenica i činit ću ono što će me on tražiti.

JA SAM ONA KOJA ŽIVI U PRESVETOM TROJSTVU.

Ja sam vaša Majka, ali sam isto tako i Kraljica svemira. Ovo nije običan naslov s kojim me častite, već je moje poslanje. Ja sam Majka i Kraljica svemira. Možda vam je ovaj detalj promaknuo; zato vas podsjećam da sam, kao Kraljica, primila od Boga milost i moć djelovanja u cijelom svemiru u korist svoje djece. Primila sam moć da smrskam glavu zmiji i učinit ću to. Govorit ću vam i podučavati vas sve ono što trebate znati u ovom vremenu da biste pobijedili zlo koje se posvuda ugnijezdilo, također i u Crkvi. Imam pravo i dužnost, pred Bogom i ljudima, govoriti svojoj djeci kada želim, koliko želim i kako želim, bez traženja ičijeg dopuštenja. Bog me je zamolio da koristim sve do kraja svoju moć Majke i Kraljice svemira; učinit ću to za vas, da vam pomognem i da vas zaštitim, jer vremena su ozbiljna.

Molim vas, djeco, da mi pomognete spasiti mnogu braću privlačeći ih k Bogu. Budite također i vi glas posljednjih.

Djeco moja, ne oslanjajte se na moćnike ovoga svijeta! Pouzdajte se samo u Boga i u mene. Ja želim samo vaše dobro i povjeravam vas Bogu, jer je to istinsko dobro za vas. Također i vi trebate tako činiti: povjerite se Bogu i darujete se Njemu potpuno. Darujte mu sve i sve će vam se vratiti stostruko.

Obećajem vam, za ljubav koju mi nosite, da ću uvijek biti s vama. Gdje god bili, ja ću biti s vama. Bit ću uz vas u svim kušnjama, u radosti i u poteškoćama. Bit ću vaš glas pred Bogom, a vi budite moj glas pred ljudima. Bog, koji je vaš Otac, vas ljubi i želi vas da budete sretni i na sigurnom. Želi vas povesti u novo stvaranje, tako lijepo i čisto da ne možete niti zamisliti, ali koje vam je pripravljeno na kraju vremena.

Imajte vjere, dječice! Ja vas čekam u novom stvaranju, ali sam već ovdje s vama, hodam s vama putovima svijeta, putovima svakog čovjeka prema novom stvaranju.

Blagoslivljam vas sa svom svojom ljubavlju u ime Oca, i Sina i Duha Svetoga.“

[1] Na ovaj dan pada prva stogodišnjica Gospinih ukazanja u Fatimi (Portugal), koja su započela 13. svibnja 1917.