Poruka Majke čovječanstva od 13. travnja, 2017. Stefaniji Caterini

„Moja draga djeco,

danas vam želim reći da BOG LJUBI I PRAŠTA. Ljubi vas takve kakvi jeste kao što jedan otac ljubi svoje dijete iako je krhko ili nezahvalno. Bog vas ljubi poradi onog što jeste, a ne poradi onog što imate niti onog što činite. Mio mu je vaš trud za Njega i vaša dobra djela, ali vas također ljubi kada niste sposobni djelovati, grli vas u svoj vašoj slabosti i podržava vas svojom ljubavlju. Malo vas je koji razumijete njegovu ljubav, ipak On vas nastavlja ljubiti, uvijek i svakako, u ovom životu i nakon njega. On vam je Otac za vječnost. Uvijek vas traži da bi vam došao u susret u svakoj vašoj samoći.

Molim vas da ozbiljno započnete vjerovati u Božju ljubav za vas te da dopustite da vas On ljubi. Dječice, zašto vam je tako teško dopustiti da vas Bog ljubi? Zašto se toliko bojite otvoriti Njemu i darovati Mu život? Pozivam vas da položite vašu egzistenciju u njegove ruke s potpunim povjerenjem, dopuštajući da Gospodin upravlja vašim koracima. Tada ćete vidjeti kako vaš život cvijeta i ništa vam više neće zadavati strah, pa niti smrt.

Približava se Uskrs i vi ćete se spominjati smrti i uskrsnuća moga Sina Isusa. Djeco moja, ne dopustite da se vazmene svetkovine svedu na slavlja u buci svijeta. Potrudite se razumjeti ono što je Isus učinio za vas. Tražite od Boga svjetlost kako bi iskusili snagu njegova oproštenja. Da, djeco, Isus je umro i uskrsnuo da bi zadobili oproštenje svojih grijeha. Predlažem vam da iskreno pogledate situacije grijeha u kojima ste se našli ili se nalazite, te da razmišljate o tome kako je Isus umro da bi vam dao mogućnost da iz njih iziđete jednom za uvijek. Zahvalite Mu za to i usmjerite vaš pogled prema Njemu.

Grijeh postoji, dječice, nije to neki nestvarni koncept nego surova stvarnost koja vam krade život i radost. Začetnik grijeha je Sotona, onaj koji mrzi djecu Božju. Isus ga je umrijevši i uskrsnuvši, pobijedio. Ako vi darujete svoj život mome Sinu, njegova pobjeda nad zlom bit će vaša pobjeda, jer ćete biti jedno s Isusom. Bog vam uvijek oprašta ako želite njegovo oproštenje, ali vi morate nastojat ispraviti vaš život, kako oproštenje od Boga ne bi ostao izolirani čin, već da vas uvede u unutarnju preobrazbu. Trudite se to razumjeti i molite da biste imali svjetlo. Život na Zemlji je jedno dugo hodočašće prema vječnosti; odaberite Boga kao vašeg suputnika i put više neće biti tako naporan. Pokušajte biti sretni.

Molim za vas i blagoslivljam vas u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“