Znak je jedan križ…

il-segno-e-una-croce-simbolo-della-salvezza-operata-da-gesu-cristoPredraga braćo i sestre,

znak koji vam je predstavljen i s kojim vas želimo upoznati došao nam je preko objave. U 2015. godini Gospa ga je pokazala u viđenju Stefaniji Caterini. Rekla je da se radi o jednom moćnom znaku. Nosit će ga oni koji ozbiljno odluče pripadati novom narodu koji se prikazuje Bogu, po njezinom Bezgrešnom Srcu, i sudjeluju u Božjem djelovanju kako bi sve uglavili u Kristu.

Evo, dakle što predstavlja ovaj znak, prema uputama koje nam je dala Gospa.

Znak je križ, simbol spasenja danog po Isusu Kristu i kao takvog prepoznatog i čašćenog od Božjeg naroda prisutnog u cijelom svemiru.

U središtu križa je Bezgrešno Srce Marijino, iz kojeg izbija plamen njezine ljubavi.

Oko Srca možete vidjeti svjetlo plavi krug koji predstavlja Božji narod prisutan u cijelom svemiru; oko njega je još jedan plavi krug s dvanaest zvijezda Marijine krune, opisanih u knjizi Otkrivenja,[1]znak njezina kraljevskog dostojanstva koje se proteže na cijeli svemir, ali također i njezinog sveopćeg majčinstva. Gospa je, naime, više puta istaknula da su zvijezde njezine krune njena djeca, raspršena u cijelom svemiru.

Presveta Marija je u središtu naroda koji se Njoj posvetio i koji joj stoga pripada. Kao Majka i Kraljica, Ona podupire i brani narod koji je njezin Sin Isus otkupio svojom Krvlju. Uzdiže ga i pridružuje svojoj bezgrešnosti kako bi bio čist i mogao stajati pred svojim Gospodinom.

U narodu Božjem, koji je Njoj posvećen, Presveta Marija trijumfira. Stoga ovaj znak predstavlja također i trijumf njezina Bezgrešnog Srca, već najavljenog u Fatimi, koji će se zbiti ne samo na Zemlji nego i u cijelom svemiru.

Preko Stefanie Caterine Gospa se ovako izrazila što se tiče znaka: Djeco moja, govorila sam vam o znaku kojeg sam htjela za cijeli narod svemira, a ne samo za vas na Zemlji. To je znak sve moje djece u čijim grudima se događa trijumf moga Srca jer moje Srce trijumfira u vašem srcu. I kada svi budete primili ovaj znak, ispunit će se vrijeme i približit će se povratak moga Sina. Svi oni koji se obrate na Zemlji i u svemiru i postanu dio novog naroda primaju ovaj znak, obilježeni su mojim Srcem, Srcem Majke Spasitelja. To je trijumf Kristove ljubavi u svakome od vas“.

Na dva kraka križa stoje Alfa i Omega, koji predstavljaju Isusa Krista kao što je navedeno u knjizi Otkrivenja u različitim poglavljima[2]„Ja sam Alfa i Omega, Onaj koji jest, koji je bio i koji dolazi, Svemogući“; i još: „Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak“; i zatim: „Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Posljednji, Početak i Svršetak.“

Alfa i Omega ukazuju da će sve ono što postoji od početka biti uglavljeno u Kristu. To će označiti prijelaz od prvog stvaranja, Alfa, ka novom stvaranju koje će biti na kraju vremena, Omega. Tada će se Isus vratiti u slavi da bi konačno uspostavio Kraljevstvo Božje te uveo u Novo Stvaranje sve one koji mu pripadaju.

Prijelaz od starog do novog stvaranja neće se moći dogoditi bez pripadnosti Božjem narodu prisutnom u cijelom svemiru, koji sudjeluje u Kristovoj Žrtvi po Bezgrešnom Srcu Marijinu. Ovo je vazmeni prolazak, srce kršćanske poruke.

Na križu nije predstavljen raspeti Isus nego njegov narod sjedinjen sa Presvetom Marijom. To znači da je Božji narod pozvan živjeti duboko sjedinjenje s Kristovom Žrtvom, da bi upotpunio ono što nedostaje njegovoj Muci sve dok ne dosegne Uskrsnuće, i tako postane Živa Euharistija.

Bilo Gospa, bilo sva druga sredstva koja su nam govorila u ovim posljednjim vremenima, naglasili su božansku silu koju ovaj znak u sebi nosi. Rečeno nam je da se ne radi o oznaci pripadnosti nekoj ljudskoj organizaciji, niti je to znak da bi se pokazali kao fanatici, niti je ukras. To je znak pripadnosti Kristovom narodu koji živi i djeluje u cijelom svemiru. Stoga nije darovan samo nama na Zemlji, nego i svoj braći i sestrama koji žive na drugim planetima, te iako tako udaljeni, sjedinjeni su u istom duhu jer pripadaju Presvetom Trojstvu.

Tako se izrazio Duh Sveti preko Stefanije Caterine: „Primit ćete…znak preko kojeg ću utisnuti u vas pečat Trojstva. To je moćan znak u cijelom svemiru upravo zato jer nosi u sebi snagu Presvetog Trojstva; jednu snagu koju nijedna sila neće moći poraziti“.

Bilo nam je također pojašnjeno da je ovo znak prepoznavanja, sličan simbolu ribe za prve kršćane.[3] Naime, u prvom stoljeću nakon Krista, riba je bila znak koji su kršćani koristili za vrijeme progonstva rimskog cara. Ovaj je znak upućivao na prisutnost kršćana na jednom određenom mjestu.

Na isti način, ovaj znak upućuje na prisutnost onih koji pripadaju Kristovoj Crkvi prisutnoj u cijelom svemiru i koji iščekuju njegov slavni povratak. Ovo će biti od presudne važnosti u vremenima koja nadolaze, vremenima Antikrista, u kojima će djeca Božja imati potrebu prepoznati jedan drugoga sa sigurnošću, gdje god se našli u svemiru. Rečeno nam je da je ovaj znak prepoznatljiv na svemirskim brodovima braće vjerne Bogu koji putuju svemirom.

Bit će znak nade za sve one koji se osjećaju pritisnuti djelovanjem Zla, te se budu htjeli pripojiti Kristovoj Crkvi u svemiru. Bog Otac, preko Stefanije Caterine, nazvao je ovaj znak: „Znak moga života koji ćete nositi, ne oholo nego ponizno, kako bi oslobađali zatvorenike. Kada zatvorenici vide ovaj znak na vama, podignut će glavu i radovati se jer se približava oslobođenje, dan moje proslave.

Znak će ujediniti novi narod na Zemlji i usmjerit ga prema zajedništvu sa Crkvom u svemiru u Duhu Svetom. Utisnut će trojstvenu dinamičnost novog naroda svima koji ga prime.

Fondacija „Utvrda Bezgrešne“ odlučila je izraditi ovaj znak prema primljenim objavama. Njezini članovi su ga primili i nose ga s punom odgovornošću i sa sviješću onog što on predstavlja. Primili su ga kao ostvarenje jednog hoda koji traje godinama, u kojima su slobodno odlučili prionuti uz Božji plan uglavljenja u Kristu cjelokupnog svemira, onako kako nam je bilo objavljeno i pojašnjeno, te definitivno pripadati Božjem narodu prisutnom u cijelom svemiru.

Ovaj isti hod očekuje sve one koji budu htjeli primiti ovaj znak i nositi ga na sebi. Svi će trebati primiti Božji plan koji nam je bio objavljen i posluživati ga s ljubavlju, stavljajući se na raspolaganje Bogu. Svi, bez izuzetka, bit će pozvani živjeti prema onom što nam je bilo navedeno kao tri stupa Kraljevstva Božjeg: prikazanje života Bogu, preko Bezgrešnog Srca Marijina; bezgrešnost tj. cjelovitost života; sveopće zajedništvo sa svom braćom i sestrama na Zemlji i u svemiru koji su sjedinjeni u Duhu Svetom.

Ovaj znak se neće moći naći na tržištu niti će se moći naručiti poštom ili preko interneta. Bit će na raspolaganju u kućama Fondacije „Utvrda Bezgrešne“ i bit će dan samo onima koji odluče ići putem koji znak pokazuje.

Svjesni smo da neće svi, iz raznih i objektivnih razloga, imati mogućnosti doći do naših Kuća makar iskreno željeli živjeti ove programe i primiti znak. Njima želimo reći da su jednako pozvani živjeti ono što znak predstavlja, da bi bili označeni u srcu i sjedinjeni u Duhu Svetom. Gospa je doista potvrdila da je ovo…znak sve moje djece u čijim grudima se događa trijumf moga Srca jer moje Srce trijumfira u vašem srcu“.

Tako ćemo biti udovi Tijela Kristova koje se proteže na cijeli svemir.

Priopćujemo vam ono što smo primili, no to nije samo za nas, već za sve vas. Nastavit ćemo sa detaljnijim pojašnjenjima kroz video, audio i priopćenjima koje možete pronaći na ovoj stranici i u Kućama Fondacije „Utvrda Bezgrešne“.

Uz vas smo s našom molitvom i blagoslivljamo vas s ljubavlju.

Tomislav Vlašić i Stefanija Caterina

 

[1] Usp. Otk 12, 1-2

[2] Usp. Otk 1, 8; Otk 21, 6; Otk 22,13

[3] U grčkom jeziku slova koje tvore riječ Ichtus(riba) su inicijali riječi Isus Krist, Sin Božji, Spasitelj:

I- Iesus(Isus)

Ch- Cristòs(Krist)

Th- Theoù (Božji)

U- Uiòs (Sin)

S= Sotèr (Spasitelj)