Vaše poslanje na Zemlji

Isusova poruka od 6. siječnja 2016., Bogojavljenje

„Predraga djeco,

želim vas blagosloviti u ovom danu koji je svečan za cijeli svemir, jer danas započinje sasvim nova faza ljudske povijesti. Vi niste do kraja svjesni, jer vidite malo u odnosu na druga čovječanstva. Međutim ovo nije važno. Postoji jedan puno dublji pogled a to je onaj u duhu, a u duhu vi možete uvijek sudjelovati u svim događajima, jer ću vam ja to omogućiti.

Mojim današnjim blagoslovom započinje vaše poslanje na Zemlji što se odražava na niski svemir. U isto vrijeme, poslanje vjerne braće u niskom svemiru se odražava na vas. Sjetite se da iza njihova djelovanja stoje molitve, prikazanje i ljubav svih vjernih čovječanstava, svih svetih i svih izvanrednih sredstava. Stoga moj narod, sveti Božji narod, posjeduje jednu snagu kojoj se nitko ne može oduprijeti. Prepustite se dakle, da vas ponese snaga ovog moga djelovanja u svemiru; prepustite se da vas ponese ovaj val milosti i snage koja će vas zahvatiti.

Paralelno ćete vidjeti Zemlju kako se strovaljuje u nered. Djeca koja ne slijede moje zakone a koja su buntovna, izopačena, i izdajice sve će se više strovaljivati. Ipak, postoje na Zemlji mnoge malene duše, jednostavne i dobre volje koje žele pripadati ovom narodu ali ne znaju gdje i kako ići. Pojačajte vašu molitvu i vaše prikazanje u korist ovih duša! Ponavljam vam: to su jednostavne, malene duše koje su rekle DA Bogu i imaju potrebu za očevima i majkama. To je vaša velika misija sada. Onako kako vjerna braća pripremaju jedan narod u niskom svemiru, tako vi pripremajte jedan narod na Zemlji. Vaša je misija temeljna jer će Zemlja biti scenarij moga povratka. Djelujte tako da ja mogu pronaći jedan narod kada se vratim. Trudite se da ne idete više za pričama i brigama ovoga svijeta. Idite pravo vašim putem, vedri, sretni i ništa vam neće nedostajati, obećavam vam.

Danas vas potpuno predajem mojoj Majci i Svetom Josipu. Njihova srca će vas poučavati, voditi, i štititi vas. Neće vam biti potrebno mnogo poruka i riječi jer će vas moje duboko djelovanje u Duhu Svetom savršeno poučavati. Ono što tražim od vas je da ne dopuštate nikakav prostor đavlima među vama: ne dijelite se među vama iz nikakvog razloga, čuvajte uvijek jedinstvo duha koje je veza mira, inače ćete biti jako slabi.

Idite naprijed! Nije važno gdje ste, što činite; ako ste sjedinjeni s ovim narodom, smatrajte se sjedinjeni zauvijek. Ne raskidajte ovu vezu jer biste upali u prazninu. Govorim vam za vaše dobro. Vi ste slobodni u svakom trenutku ići, ali ova sloboda bi vas preskupo koštala, a ja vas ne želim vidjeti izgubljene. Tko danas pređe na drugu stranu imat će malo mogućnosti da se vrati. Znam da za vas nije tako, ali želim vam to reći jer ja sam uvijek pošten prema vama.

Blagoslivljam vas i čuvam. Molim vas da budete sjedinjeni sa mnom, tada ću ja moći sve činiti u vama i preko vas. Blagoslivljam također cjelokupno čovječanstvo Zemlje da se može na neki način sjediniti sa ovom velikom misijom, preko svakoga od vas i preko ovog naroda.

Blagoslivljam vas, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“