Evangelizacija niskog svemira

Dragi čitatelji,

Prenosimo vam poruku koju smo primili od Sv. Mihovila arkanđela. Mislimo da je ne treba pojašnjavati. Ostavljamo vašoj savjesti zadatak da prosudi i odluči hoćete li se i kako uključiti, u potpunoj slobodi djece Božje.

Blagoslivljamo vas i pratimo vas svojom molitvom.

                                                                    Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

Poruka Svetog Mihovila arkanđela od 5. siječnja 2016., Uočnica Bogojavljenja

„Draga braćo i sestre sa Zemlje koji ste odlučili pripadati novom narodu, s radošću vam naviještam da će evangelizacija niskog svemira započeti sutra, na dan kada se Zemlja sjeća velikoga objavljenja Gospodnjega.

Tako Bog Otac ispunja obećanje da će poslati svoga Sina Isusa Krista, Spasitelja, svim narodima raspršenim u svemiru. On će obznaniti djelo spasenja također i niskom svemiru koji ga dosad nije upoznao. Isus će izvršiti ovo veliko djelo u sili Duha Svetoga; koristit će izvanredna sredstva i svoj narod koji će se sve više povećavati.

Dakle, Isus mi je dao zapovijed da evangelizacija niskog svemira može početi, bez daljnjeg odlaganja i odugovlačenja. Sve je spremno. Spremne su anđeoske vojske, kao i Centralna jezgra. Spremna su isto tako i vjerna braća koja će sutra ući u niski svemir u ime Trojedinog Boga.

I vi ste također spremni; Gospodin vas je u ovim godinama kušao, vidio je vaš hod i vidio je vašu vjernost; stoga ćete i vi sudjelovati u evangelizaciji niskog svemira vašim životom prikazanim Bogu u bezgrešnosti i univerzalnom zajedništvu. Vaša će molitva biti od pomoći i zaštita vjernoj braći i onima koji će se u ovom vremenu približiti vjeri, ne samo u niskom svemiru, već također i na Zemlji. Ovo vaše djelovanje će biti u isto vrijeme i vaša evangelizacija Zemlje, u iščekivanju dok se sve ne ispuni. Zato vas molim da se uključite u vaše poslanje, koje je dragocjeno i prijeko potrebno. Ne zaboravite da će Zemlja biti poprište posljednje bitke između Isusa Krista i Lucifera u vrijeme Kristova slavnoga povratka.

S početkom evangelizacije niskog svemira ubrzava se vrijeme slavnog Kristovog povratka, ali i dolaska Antikrista i Lažnog Proroka. Također će i Lucifer, naime, biti prisiljen intenzivirati svoje djelo jer osjeća kako se približava opasnost. Dok će vjerna braća napredovati u niskom svemiru, Lucifer će biti prisiljen na povlačenje, dok mu ne ostane jedino Zemlja i ovdje će biti konačna bitka. Stoga će igrati na sve svoje karte i nasilje će se na Zemlji povećavati, kao i zavođenje i potlačivanje mnogih, zahvaljujući djelovanju antikrista i lažnog proroka.

To je također razlog zašto ste pozvani moliti i prikazivati se Bogu. Vaš je zadatak jako važan. Naime, Antikrist i Lažni Prorok će se očitovati ovdje na Zemlji, ali će njihovo djelovanje biti usmjereno na cijeli niski svemir, gdje Lucifer ima mnogo sljedbenika. Ovi posljednji, zajedno sa sotonistima sa Zemlje, vidjet će u antikristu preteču Luciferova dolaska. Sinovi tame, u stvari vjeruju da će se Lucifer očitovati na kraju vremena na Zemlji kako bi u konačnici pobijedio Isusa Krista, uništio kršćanski narod i uspostavio svoje kraljevstvo tame u cijelom svemiru. Vaša molitva, vaše djelovanje i vaše svjedočanstvo će stoga biti bedem nasuprot djelovanju zla na Zemlji.

Lažni Prorok će indoktrinirati narode usmjeravajući ih prema Antikristu kojem će se svi morati pokoriti. U Luciferovim planovima morat će biti jedna svjetska vlada, na čelu s Antikristom i jedna jedina religija na čelu sa Lažnim Prorokom. Svi drugi će samo trebati izvršavati naredbe. Oni koji su prikazali život Luciferu, primit će od njega moć i bogatstvo; svi ostali će biti obični robovi. Možete lako ustanoviti da je na Zemlji već na djelu ovaj đavolski plan, i on će se sve više očitovati.

Međutim, Bog neće samo promatrati i njegovo će djelovanje biti daleko jače od onog Luciferova. S evangelizacijom niskog svemira ostvaruje se ono što je Gospodin prorekao da se treba dogoditi neposredno prije njegova povratka: „Ali prije je nužno da Evanđelje bude naviješteno svim narodima“ (Mk 13, 10). Kada se to zbude, otkupljenje će biti potpuno djelotvorno u svoj djeci Božjoj i Isus će doći ubrati plodove svoga vinograda.

Bog je odlučio da započne evangelizacija niskog svemira jer je vidio tešku situaciju i patnje u kojima se nalaze njegova djeca, ne samo u niskom svemiru nego i na Zemlji. U ovoj zadnjoj godini posebno je promatrao ponašanje svih kršćana na Zemlji; ocjenjivao je prije svega ponašanje katoličke hijerarhije i Pape, pozvanih usmjeriti većinu kršćana na Zemlji. Nije ih zatekao na visini svoga očekivanja i odlučio je nastaviti dalje bez odgađanja, prije nego bude prekasno i Zemlja se strmoglavi u kaos.

Katolička hijerarhija, pravoslavna i protestantska, i sve ostale koje su na čelu premnogih kršćanskih vjeroispovijesti, bit će pritisnute uz zid: trebat će izabrati između Isusa Krista i svojih ambicija, između Svemogućega i moćnika. Ako to ne budu učinili ili ako naprave pogrešne odabire, Katolička crkva će se rascijepiti i druge vjeroispovijesti će se strovaliti u totalni nered. Naprotiv, kršćani koji ljube i vjerno služe Isusu Kristu, bilo kojoj vjeroispovijesti pripadali, bit će privučeni k novom narodu koji se stvara u cijelom svemiru i to će biti Crkva Božja, jedina u cijelom svemiru, bez ikakvih podjela i prijetvornosti. Drugi će slijediti onaj put koji su odabrali, ali kažem vam da će biti laki plijen Antikristu i njegovu Lažnom Proroku.

To je Božje milosrđe koje spašava njegovu djecu od zla. Besplatno je, ali nije jeftino. Milosrđe Božje pretpostavlja obraćenje i spremnost dopustiti da nas Bog preobražava. Neka se ne varaju kršćani da će moći živjeti kako im je ugodnije, jer svakako Bog je milosrdan. Milosrđe Božje nije nikada odvojeno od pravednosti, jer inače bi bilo nepravedno milosrđe. Što znači da će vaše ponašanje biti suđeno od Boga jednim milosrdnim sudom, naravno, ali uvijek pravednim. Sada više nego ikad, pozivam vas na obraćenje i molitvu.

A vama koji ste prihvatili i prionuli uz ove programe, kažem da budete sjedinjeni s Bogom po Bezgrešnom Srcu Marijinu i plamenom Srcu Svetog Josipa. Budite jedinstveni među sobom i sjedinjeni sa izvanrednim sredstvima. Neka vaše prvo svjedočanstvo bude to da budete jedan pravi narod. Ponizan narod koji ljubi Boga i koji živi po njegovim zakonima, bez dvoličnosti i bez častohleplja.

Ne raspravljajte ni s kim i ne trudite se uvjeravati nikoga tko ne želi promijeniti vlastiti život. Izgubili biste snagu i dragocjeno vrijeme, jer nema više vremena za uvjeravanje. Povjerite Bogu one koji vam se suprotstavljaju, on će se pobrinuti; to nije više vaš zadatak nego Božji.

Imat ćete sve upute koje su vam potrebne za ovo vrijeme. Bog vas neće ostaviti same, već će vam uvijek dati svjetlost razumijevanja događaja i sudjelovanja u njegovu djelu, te će vas zaštiti od zla. Zauzvrat traži od vas vjernost, iskrenu vjeru u njega i potpuno predanje u njegovu volju.

Bit ću uz vas u svakoj kušnji zajedno sa svim izvanrednim sredstvima i blagoslivljam vas, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“