24.Razmišljanja o knjizi Svemir i njegovi stanovnici

Stefania Caterina i Tomislav Vlašić

 

Cilj i strategije Konfederacije svjetlosti

 

Predraga braćo i sestre, pozdravljamo vas i nastavljamo s našim razmišljanjima o cilju i strategijama Konfederacije svjetlosti. Mi vam želimo predstaviti samo činjenice koje možete pratiti, koje su pred vašim očima, te ih želimo staviti u svjetlost Duha Svetoga, tako da ih možete razumjeti.

Iz knjige “Ispisati povijest: Svemir i njegovi stanovnici – svezak II”

 

„Cilj Konfederacije je uspostaviti, učvrstiti i proširiti svemirom kraljevstvo tame, na čelu s Luciferom. To kraljevstvo bi imalo za cilj zbaciti Boga s prijestolja i zavladati čitavim stvorenjem. U tu svrhu je svaki planet član Konfederacije razvio različite strategije već prema osobitostima i naravi različitih čovječanstava. Ali svi su radili za Luciferovo kraljevstvo i očekivali dolazak toga kraljevstva.

Iluminati su tijekom vremena razvili različite strategije za postizanje ciljeva Konfederacije svjetlosti kojoj pripadaju. Evo najvažnijih:

  • Postupno smanjivanje svjetske populacije. Iluminatima je potrebno smanjenje broja stanovnika na Zemlji, koja je prenapučena; što je manje pojedinaca, to ih je lakše kontrolirati. Pokušavaju smanjiti čovječanstvo ne samo kvantitativno nego i kvalitativno, ostavljajući na životu samo one kojima je lako vladati. Stoga već dugo vremena planiraju sustavno uklanjanje pojedinih kategorija ljudi. Među njima su na prvom mjestu kršćani; potom osobe previše neovisne u razmišljanju i djelovanju; osobe s invaliditetom, starije osobe i bolesni koji su teret i predstavljaju trošak vladama. Zatim dolaze djeca koja zaslužuju da se o njima zasebno govori. Na Zemlji se rađa previše djece; bolje da ih ima malo i da su dobro odabrana. Zato su Iluminati djelovali u dva pravca: sve više osiromašiti čovječanstvo da ga se obeshrabri u rađanju djece i povećati broj pobačaja.

Rješenja Iluminata za smanjenje svjetske populacije su sljedeća: glad, bolesti, ratovi, epidemije, osiromašivanje i patvorenje hrane i lijekova, lažne informacije o zdravlju, prekomjerno korištenje otrova i pesticida, onečišćujuće tvari koje se stalno raspršuju zrakom i vodom.

  • Mentalna kontrola masa. Nije moguće vladati nekim ako ga se ne dovede do nekog načina razmišljanja; još manje se može vladati cijelim čovječanstvom ako se ono ne da oblikovati. Tome služi mentalna kontrola masa: da sve dovede na istu valnu duljinu, tako da bude sasvim logično i prirodno određeno ponašanje. Na Zemlji su već odavno bile razvijene razne tehnike za usmjeravanje razmišljanja masa: telepatija korištena od moćnih medija, preko koje se ometa razmišljanje pojedinaca; podsvjesne poruke koje djeluju u dubini pojedinca. I potom korištenje masovnih medija preko kojih se u osobe mogu usaditi određene ideje preko obmanjujućih reklama, slika, poruka ili ključnih riječi opsesivno ponavljanih. Preko radio-televizijskih programa djeluju mnogi mediji, da ne spominjem internetsku mrežu, preko koje je moguće prenositi razmišljanja i poruke koje vode u jasno određenom smjeru. Na Zemlji je na djelu pravo zavođenje masa, koje nekolicina njih primjećuje, inspirirano demonima koji su izvrsni zavodnici.

 

  • Kontrola ponašanja pojedinaca. Ljudi na Zemlji postupno gube vlastitu privatnost. Otkrivaju svoje živote pokušavajući dobiti medijsku vidljivost, koja se danas smatra znakom uspjeha i sviđanja. Već odavno su članovi Konfederacije koji djeluju na Zemlji organizirali prikupljanje podataka o pojedincima, kroz špijunažu na svim razinama i stvaranje više ili manje tajnih arhiva; međutim, ti sustavi su nedostatni i skupi. Stoga su Iluminati nedavno došli do jednog sustava prikupljanja osobnih podataka izuzetno detaljnog i globalnog: društvene mreže. Ne moraju više tražiti informacije o vama, jer im ih vi sami pružate do u detalje. Društvene mreže su najveći arhiv Zemlje, prava riznica informacija o milijunima pojedinaca, korisna za špijuniranje i kontroliranje razmišljanja i želja masa.

 

Te vrste kontrole nad osobom putem špijunaže, arhiva i društvenih mreža provode se na osobi izvana. Postoje i druge koje imaju za cilj kontrolirati osobu iznutra, kontrolirajući um i potičući na određena ponašanja. Primjeri za to su mikročipovi na koje Iluminati već godinama pokušavaju prisiliti svjetsko stanovništvo. Ti uređaji, ugrađeni u ljudsko tijelo, omogućuju kontrolu pojedinaca na daljinu i njihovo mentalno uvjetovanje kroz prenošenje ciljanih impulsa. Mikročipovi se koriste na različitim planetima niskog svemira i dobro su poznati u slučajevima otmica od strane Sivih hibrida, koji ugrađuju u otete tu vrstu uređaja kako bi pratili i proučavali ljudska ponašanja.

  1. Nametanje opasnih modela i načina života. To nametanje se događa prvenstveno preko lažne informiranosti i preko mode. Prikazuju se poželjni modeli života da bi osobe učinile sve da se prilagode tim modelima. Radi se o modelima koji su opasni za zdravlje, tako da se čovječanstvo samo uništi. Neki primjeri: informacije o prehrani, lažne i kontradiktorne, koje hvale ili demoniziraju ovu ili onu hranu; životni stilovi koji potiču osobe da ne jedu dovoljno ili da jedu previše, da malo spavaju itd.

Najlabilniji pojedinci u tom slučaju su mladi, potaknuti na apsurdno i opasno ponašanje kao što su ekstremni sportovi, konzumiranje alkohola i droge, slušanje opsesivne glazbe. Mladi slijede modele i životne stilove predstavljene od strane slavnih osoba kao što su glumci, pjevači, sportaši koji često predstavljaju posve negativne idole.

Lažne informacije su pomiješane s onim istinitima da bi došlo do zbrke. Mode i najbesmislenija ponašanja nameću se neprimjetno ali sustavno, dok ih mase ne usvoje i ne počnu smatrati nužnima da bi se bilo prihvaćeno u društvu. Sve to dovodi do jednoličnog ponašanja: svi jednako obučeni, svi s ovim ili onim modnim dodatkom, kako bi se stvorili pojedinci koji su sve više lišeni osobnosti i nesvjesni vlastitog dostojanstva i originalnosti.

  1. Progresivno gašenje savjesti. Gore navedene strategije imaju za cilj uspavati pojedince da budu bez savjesti. Moćnici su planirali za neko vrijeme dobiti generacije osoba koje nemaju svoje mišljenje, nesposobne razabrati između dobra i zla, lišene religioznog smisla života. Generacije koje se pouzdaju u znanost i tehnologiju, krotko dopuštajući da ih se vodi prema onome što one obećavaju. Muškarci i žene koji ne postavljaju pitanja ni sebi ni drugima, zadovoljni samo novostima o napretku i posjedovanjem materijalnih dobara. Tko uspijeva ići u korak s napretkom smatra se ispravnim, tko ne uspijeva biva marginaliziran i pripada tom dijelu čovječanstva kojem je suđeno da nestane.“

Sve ove stvari su pred našim očima. Vjernik se pita, zašto Bog to dopušta? Bog to dopušta jer želi promovirati čovjekov razvoj, proširiti njegove horizonte, ali čovjek iskorištava napredak za zlo. Kako se možemo tomu suprotstaviti? Bog je već predvidio sredstva. Tko je čitao knjigu “Svemir i njegovi stanovnici” mogao je primijetiti u Centralnoj Jezgri jednu grupu koja se bavi informatikom. To je jedna grupa koja je u stanju sve kontrolirati, kojoj je Bog povjerio da usmjerava čovječanstvo visokim duhovnim razinama te da ispravlja sve krive stavove. Ali mi ne očekujemo da to čini samo grupa svetog Sealtiela koja se bavi informatikom, nego je svatko od nas pozvan sudjelovati u ovom djelovanju. Ako smo mi sjedinjeni s Kristom, ako smo u Njegovu Duhu, Njegov Duh nam komunicira sve ono što je pozitivno, djelujemo iznutra i u svim našim informacijama u vjeri. Dakle, pozvani smo probuditi se kako bi nas Bog mogao koristiti kao sredstva da dajemo prave informacije, te da se ponašamo kao cjelovite osobe sa jednom cjelovitom osobnošću.

Ja vas blagoslivljam da Duh Sveti potakne u vama prave informacije, da vam udijeli razlikovanje između dobra i zla. Neka vam udijeli snagu da se odvojite od zla, da znate živjeti u ritmu Duha Svetog živeći još u ovom prolasku koji nas vodi svakako u novo stvaranje. Neka vam Gospodin udijeli nadu, onu nadu koja proizlazi upravo iz njegove svjetlosti koju komunicira vašem srcu, u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.